Mirese la moda in Europa

Multime de rochii intr-o multime de modele si culori. Creatorii de rochii de mireasa din Romania sunt ghidati de tendintele internationale, dar si stilul propriu isi pune amprenta asupra creatiilor lor.

Salonul Gabriela are insa o retea de magazine ce aduce rochiile creatorilor straini in Romania. Pentru cea mai frumoasa zi din viata ta poti alege acum o rochie de mireasa creata la cele mai mari case de moda din Europa.

Casele de moda Eddy K. din Milano si Hervee Mariage din Paris isi expun creatiile in magazinele Salonului Gabriela, rochii pline de eleganta si stil. Lungime este cea care le caracterizeaza, lungimea traditionala a unei rochii de mireasa. Iar printre materialele folosite predomina dantela si satenul. Cu umerii goi, cu spatele gol sau acoperit de dantela, mireasa ce alege o astfel de rochie isi pune in valoare stilul si frumusetea. Albul pur este cel folosit, iar broderia si dantela nu fac decat sa sublinieze importanta zilei, a fetei ce poarta rochia si a evenimentului mult visat.

Daca ai gasit rochia dorita, iti mai lipseste buchetul de flori si de ce nu perlele bunicii pentru a fi cea mai frumoasa mireasa.


articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod