Escada - feminitate absoluta

Escada si-a lansat colectia de haine si accesorii haute couture pentru sezonul primavara/vara. "Este o colectie complexa ce imbina stilurile romantic si retro cu modernul clasic", spune Romanita Iovan, detinatoarea francizei magazinului Escada de pe Calea Victoriei.



Casa de moda ne propune o calatorie in timp, prin anii '40, '60 si '80, abordand o paleta foarte variata de teme, pentru fiecare moment al zilei. Tinutele de zi au croiala clasica si rafinata, iar culorile predominante sunt albul si bejul.
De remarcat sunt pantalonii clasici, dar trei sferturi, si bluzele insotite de blaiser, din acelasi material.



Pentru tinutele business Escada s-a orientat catre modul de croiala si accesorizare al anilor '80 si catre non-culorile alb si negru. Fustele sunt trei sferturi, sacourile cambrate iar pantalonii au croiala dreapta, clasica. Detaliile in culori vii aplicate tinutelor conventionale au facut deliciul colectiei.



Escada haute couture sugereaza persoanelor romantice o promenada prin "Gradina trandafirilor", tema ce evidentiaza texturile foarte vaporose in nuante pastelate de gri, roz si lavanda.
Clasicele rochii negre din matase se adreseaza femeii rafinate, care afiseaza o feminitate absoluta.



La capitolul accesorii, Escada ne demonstreaza ca in moda totul este permis. Colectia aduce in prim plan motivele florale, imprimeurile din piele de crocodil si elegantele detalii din saten cu strasuri si cristale. Culorile vedete pentru sandale si posete sunt bejul, argintiul, albul si albastrul-marin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod