BYE, BYE, COMPROMISE! Cu noua colecţie ECCO Dress Comfort Toamnă/ Iarnă 2014!

Noua colecţie ECCO Dress Comfort combină tendinţele în modă cu tehnologia avansată a confortului, astfel încât femeile să arate si să se simtă minunat. Toată ziua. În fiecare zi!

ECCO sărbătoreşte toamna 2014 cu modele noi de încălţăminte în stil scandinav, care îmbină armonios calitatea şi designul nordic minimalist cu funcţionalitatea, inovaţia şi autenticitatea.

Noua colecţie ECCO Dress Comfort dezvăluie o gamă variată de pantofi, botine şi cizme pentru Comfortiste, femeile din întreaga lume care refuză să facă compromisuri şi să aleagă între stil şi confort. Prin urmare, ECCO aduce confortul chiar şi în ţinutele de seară, creând pantofi care nu numai că arată foarte bine, dar sunt şi foarte uşor de purtat!

Inovaţia scandinavă - o nouă abordare în domeniul încălţămintei


Scandinavii sunt cel mai fericit popor din lume, conform raportului Naţiunilor Unite “World Happiness Report”. Fiind un brand scandinav, ECCO îşi face datoria de a împărtăşi renumitul optimism nordic cu restul lumii, combinând două calităţi esenţiale ale vieţii: confortul şi stilul.

Folosind tehnologia proprie de injectare directă, ECCO a reuşit să combine confortul şi stilul nu numai în cazul colecţiilor de încălţăminte casual, ci şi în cazul pantofilor de seară, grupaţi în colecţia ECCO Dress Comfort.



Ne-am obişnuit să facem compromisuri şi să purtăm încălţăminte care nu este deloc comodă, pentru simplul motiv că este la modă. Cu ECCO Dress Comfort, nu mai trebuie să alegi între stil şi confort! Aceşti pantofi sunt foarte confortabili, te simţi bine în ei şi arăţi la fel de bine. Colecţia ECCO Dress Comfort respectă tendinţele modei, dar în acelaşi timp rămâne fidelă renumitului stil minimalist scandinav.

Sezonul toamnă-iarnă 2014-2015 înseamnă confort, elegantă şi detalii sofisticate. Design scandinav combinat cu tehnologie de ultimă oră. Pantofii, botinele şi cizmele ECCO Dress Comfort sunt create din materiale fine şi stilizate cu detalii lucrate manual.

ECCO Touch 15B


Descoperă clasicele botine tip Chelsea într-o interpretare modernă, disponibile şi în varianta cizme de călărie şi balerini stilizaţi cu detalii moderne.
                      
Culoare: negru                                    Culoare: negru
Material: piele lăcuită                        Material: piele naturală
Preţ: 599.9 lei                                        Preţ: 599.9 lei          
                          
Culoare: negru                                      Culoare: maro
Material: piele netedă şi nubuc         Material: piele netedă şi nubuc          
Preţ: 899.9 lei                                       Preţ: 899.9 lei

                                          


Culoare: mov                                       Culoare: bleumarin
Material: piele nubuc                             Material: piele nubuc
Preţ: 499.9 lei                                            Preţ: 499.9 lei



ECCO Touch 75B

Aceste botine feminine extrem de confortabile au un toc modern şi detalii îndrăzneţe, metalice, sub formă de fermoare, ţinte şi catarame.
                         
Culoare: maro                                       Culoare: negru                                                      
Material: piele nubuc oleită                   Material: piele nubuc oleită                                                                                              
Preţ: 749.9 lei                                             Preţ: 749.9 lei      

                                                       
                           
Culoare: maro                                           Culoare: negru  
Material: piele oleită                                Material: piele oleită  
Preţ: 599.9 lei                                              Preţ: 599.9 lei                           

Colecţia ECCO Dress Comfort toamnă-iarnă 2014 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 


Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO au păşit pe Pământ începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, până la livrarea acestora în magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, „Pantoful trebuie să se adapteze piciorului”, ghidează întreaga companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee şi produse pentru întreţinerea încălţămintei. Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreaga lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din 91 de ţări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod