ABA MAKE-UP ACADEMY a gazduit un workshop de machiaj cu Einat Dan, master make-up artist international

Scoala de machiaj ABA Make-up Academy a adus in premiera in Romania un make-up artist international, care pe 13 si 14 septembrie a sustinut un workshop de machiaj pe temele beauty si editorial make-up.

Einat Dan este master make-up artist international cu o cariera de peste 20 de ani, de-a lungul timpului a colaborat cu nume celebre din industria fashion si beauty, fiind castigatoare a premiului Golden Mask pentru intreaga sa cariera.

“Un artist desavarsit, un om exceptional, de o simplitate iesita din comun, Einat Dan, m-a fermecat din prima zi. M-a inspirit, ma inspira si imi doresc sa fie o sursa de inspiratie si pentru cei care au participat la acest eveniment”, spune Alina Brailescu, trainer al scolii de machiaj ABA Make-up Academy.



In cele doua zile marele make-up artist si-a propus sa le arate celor 20 de participanti, tehnici noi de constructie a machiajelor de beauty, ce produse sa foloseasca, cum sa transform un machiaj simplu intr-unul spectaculos urmand linia de pornire, care sunt tehnicile de combinare a produselor de beauty cu cele de bodypainting s.a.

In timpul demonstratiei, Einat Dan a folosit produsele MAC Cosmetics – partenerul oficial al acestui eveniment, fiind de altfel in topul preferintelor make-up artistului.
“Multumesc pentru invitatie Alinei Brailescu, trainerul scolii ABA, sunt placut impresionata de aceasta tara, de caldura oamenilor si sunt uimita de cat de talentati sunt make-up artistii de aici.

Sunt sigura ca de multi dintre ei voi auzi mai tarziu pentru ca sunt nascuti pentru aceasta meserie” – afirma Einat Dan.



ABA MAKE-UP ACADEMY este una dintre cele mai apreciate scoli de machiaj din Bucuresti. Infiintata in 2012 la initiativa Alinei Brailescu, scoala de machiaj are cursuri atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Cursurile sunt after work si sunt sustinute o singura data pe saptamana, timp de 12 saptamani. Pentru inscrieri accesati www.abacademy.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod