Cum să-ţi alegi corect accesoriile

Cum să-ţi alegi corect accesoriile. 10 reguli esenţiale

Dacă îţi plac bijuteriile masive, nu include mai mult de două piese într-o ţinută. Descoperă şi alte reguli importante în alegerea accesoriilor
O ţinută este întregită de accesoriile pe care le porţi. Îţi oferă un plus de stil şi îţi permit să-ţi exprimi personalitatea. Dar la fel de bine accesoriile îţi pot ruina complet look-ul dacă nu faci alegerile potrivite. Iată câteva greșeli pe care să le eviți, potrivit brightside.me

Nu purta mai mult de două accesorii statement

Dacă îţi plac cerceii, colierele şi brăţările statement, trebuie să respecţi o regulă importantă. Nu purta mai mult de două astfel de bijuterii masive.
În cazul în care vei avea mai multe, look-ul tău va părea prea încărcat şi lipsit de gust. De asemenea, este important ca acestea să se potrivescă între ele în ceea ce priveşte stilul, materialul sau culoarea.
Accesorii masive


Renunţă la eşarfă dacă haina are guler masiv

Nu mai este necesar să poţi o eşarfă masivă dacă haina ta are un guler larg. Eşarfa va masca acest detaliu important al hainei şi va adăuga prea mult volum în zona gâtului.
Esarfa peste guler



Poartă numai seturi de bijuterii mici

Seturile de bijuterii nu mai sunt de multă vreme în trend. Dar dacă îţi plac, ai grijă să porţi numai seturi formate din bijuterii delicate, de mici dimensiuni.
Arată elegant şi îţi oferă un plus de stil, spre deosebire de seturile din piese masive.
Set de bijuterii



Nu asorta pantofii cu geanta

O altă regulă învechită, de care trebuie să uiţi. Nu este necesar să asortezi pantofii cu poşeta, cu atât mai mult dacă porţi pantofi într-o culoare deschisă, puternică. În acest caz, asociază cu o geantă în tonuri contrastante.




Alege elementul central al ţinutei tale

Când îţi organizezi o ţinută, încearcă să stabileşti din start care este elementul central pe care doreşti să-l pui în valoare. Pot fi hainele, machiajul sau accesoriile, dar nu toate simultan.
De exemplu, nu este indicat să asociezi un guler bufant cu o pereche de cercei masivi.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod