7 accesorii de vară pe care trebuie să le ai în acest an

Ochelarii de soare cu lentile oglindă și colierele multiple în cascadă nu trebuie să-ți lipsească. Descoperă accesoriile de vară pe care trebuie să le ai în 2016


Colierele multiple cu pandantive

Este vorba despre colierele din lanțuri subțiri, dispuse în cascadă, cu pandantive de mici dimensiuni. Fac furori în ceea ce privește bijuteriile de top ale verii 2016. Pot include și un colier de tip choker, un alt trend major al acestui sezon. Alege-le pe cele aurii, care se potrivesc de minune cu pielea bronzată.


Ochelari lentile oglinda

Ochelarii de soare cu lentile oglindă

Acest model de ochelari de soare nu trebuie să-ți lipsească în vara 2016. Iar dacă lentilele sunt rotunde, cu atât mai bine. Este una dintre tendințele majore în materie de accesorii pentru vara aceasta.
De asemenea, reflexiile în nuanțe de roz sunt foarte apreciate, iar pe lângă faptul că au un aspect modern, sunt și foarte feminine și se potrivesc oricărui, indiferent de tonul pielii sau forma feței.



Inele vara 2016

Inelele midi

Mai poartă și denumirea de inele de falangă pentru că se poartă pe prima parte a degetelor, nu precum cele clasice, la baza degetelor. Sunt o tendință importantă în materie de bijuterii și se păstrează deja de câțiva ani în topul accesorilor perfecte pentru zilele la plajă. Poți alege inele multiple, în linii simple și stil minimalist, dar și pe cele cu modele complicate, în stil boho.


Colier choker snur

Colierul choker

Acest tip de colier se prinde la baza gâtului și este o revenire spectaculoasă în modă, fiind inspirat din stilul anilor '90. Poți alege unul metalic, dar și un colier foarte simplu realizat din șnur textil.



Cercei casca

Cerceii cască

Aceştia se fixează cu cleme pe partea superioară a lobului urechii sau pe lateral. Sunt perfecţi pentru un look ceva mai îndrăzneţ. Poţi purta un singur astfel de cercel, asimetria fiind o tendinţă importantă în ceea ce priveşte accesoriile pentru vara 2016. Pentru a-i pune în evidenţă este de preferat să porţi cerceii cască atunci când optezi pentru o coafură în care părul este strâns. De asemenea, se văd foarte bine dacă ai părul scurt.


Cercei candelabru

Cerceii candelabru

Cerceii lungi, care ajung până la umăr, sunt accesorii de tip statement care te pot pune în valoare în această vară. Modelele colorate, în nuanţe vii şi vesele se potrivesc perfect cu atmosfera de vacanţă, iar cele cu pietre preţioase şi un aspect sofisticat sunt ideale pentru a accesoriza o rochie elegantă, de seară.
Pentru că oferă impresia de alungire, aceşti cercei sunt ideali pentru femeile care au faţa rotundă.


Pareo

Pareo

Pareo este o bucată de material textil subțire pe care îl poți purta peste costumul de baie în vacanță. Este un accesoriu de nelipsit din bagajul tău pentru concediu în această vară. Este foarte versatil și îl poți purta în nenumărate stiluri. Citește aici cum să porți un pareo în această vara.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod