Caz incredibil la o creșă din SUA: Două mame susțin că bebelușii lor au fost epilați cu ceară

Două mame din Washington, Statele Unite, susțin că angajații unei creșe le-au epilat cu ceară sprâncenele copiilor lor, fără ca ele să fie anunțate sau să li se ceară acordul.
Una dintre mame, pe nume Alyssa Salgado, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că a observat o pată roșie între sprâncenele fiicei sale, dar a crezut că este doar o zgârietură sau că fetița s-a scărpinat. Abia când a ajuns acasă de la creșă femeia s-a uitat cu atenție și a realizat că micuța fusese epilată cu ceară. "Imediat ce am ajuns acasă și m-am uitat cu atenție am realizat că acele femei au decis să-i epileze sprâncenele fetei mele", a scris femeia pe Facebook, potrivit goodhousekeeping.com.

Fetița este încrisă la o creșă din cadrul Columbia Basin College din Pasco, Washington.





"I-am dat naștere fiicei mele și iubesc totul la ea, până la cel mai mărunt detaliu, dar acele femei și-au asumat dreptul de a decide cum ar trebui să arate copilul meu", a mai scris mămica în postarea sa de pe Facebook.

Aceasta a mai spus că o altă mamă, pe nume Glenda Maria Cruz, a trecut printr-o situație identică. "Este extrem de dificil, pentru că este doar un bebeluș. Nu se poate apăra, nu are nici măcar doi ani. În acest moment simt că sunt o mamă rea, pentru că nu am putut să-mi protejez copilul atunci când a avut cel mai mult nevoie de mine", a scris Glenda Maria Cruz într-o postare pe Facebook.

Mii de oameni au reacționat la mesajele postate de cele două femei pe rețeaua de socializare, arătându-se revoltați de situația descrisă de acestea.
Atât Slgado, cât și Cruz susțin că au fost să discute cu directoarea creșei, dar nu au fost mulțumite de răspunsurile pe care le-au primit.

Conducerea unității de învățământ din care face parte creșa a anunțat că în urma unei investigații interne a ajuns la concluzia că acuzațiile celor două femei nu sunt fondate. Dar mămicile nu au fost mulțumite de rezultat și au declarat că nu vor renunța la plângerea depusă.

Autoritățile din Washington au demarat o investigație în urma acuzațiilor făcute de cele două femei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod