Te-am înşelat, dar te iubesc!

Oamenii sunt cele mai mari paradoxuri ale naturii şi asta datorită contradicţiilor pe care le manifestă în modul cum relaţionează unii cu alţii şi mai ales în relaţiile de dragoste.

Oamenii sunt cele mai mari paradoxuri ale naturii şi asta datorită contradicţiilor pe care le manifestă în modul cum relaţionează unii cu alţii şi mai ales în relaţiile de dragoste. Bărbaţii şi femeile sunt atraşi adesea de persoane care nu sunt interesate de ei sau de ele, cu care nu se potrivesc şi care nu le pot oferi ceea ce au nevoie.

În acelaşi timp, îi resping pe cei care îi/le admiră sau care sunt gata să sacrifice totul pentru a le face pe plac. Un lucru şi mai neaşteptat, îi fac uneori să sufere chiar pe cei pe care îi iubesc, încercând să-i subjuge şi să-i transforme, deşi iniţial i-au plăcut tocmai pentru că erau aşa cum erau.

Poţi iubi pe cineva şi totuşi să-l înşeli? Multe femei şi chiar bărbaţi ar spune că nu: cineva care are zodia Fecioarei dominantă în horoscop şi care are simţul purităţii foarte dezvoltat ar fi de-a dreptul scandalizat; un Capricorn care pune mai presus de orice asumarea responsabilităţilor nici nu s-ar gândi la aşa ceva; s-ar crede că un Berbec care se plictiseşte repede şi un Geamăn care caută mereu experienţe noi ar fi mult mai „înţelegători” faţă de infidelităţile lor.

Totuşi, aşa cum am mai spus-o, oamenii nu se caracterizează numai prin zodia natală, Ascendentul şi Luna având şi ele un rol important în definirea personalităţii, iar Venus(iubirea) şi Marte(sexualitatea) îşi pun şi ele amprenta asupra a ceea ce este şi cum se comportă o persoană.

Toate acestea adunate creează un caleidoscop de fiinţe unice, dar chiar aşa, un astrolog experimentat poate vedea, în 9 cazuri din 10, predispoziţia spre infidelitate a unei persoane.

Vârsta şi experienţa de astrolog mi-au mărit considerabil capacitatea de înţelegere a diversităţii tipurilor umane şi acum realizez că graniţa dintre moral şi imoral este una în continuă mişcare şi că oamenii sunt alcătuiţi diferit, sunt puşi în diferite contexte de-a lungul vieţii, creându-se astfel posibilitatea iubirilor simultane sau a infidelităţilor ocazionale cuplate cu o iubire puternică pentru o singură persoană.

Nu înseamnă că e musai ca cineva care are o predispoziţie spre infidelitatea de acest tip să-şi sacrifice o relaţie de iubire datorită acestor porniri: uneori, ceva o opreşte să facă gesturi ireparabile şi poate mai contează şi un dram de noroc; alteori, ispita este foarte puternică şi există şi conjuncturi favorabile pentru alunecarea în „păcat” şi astfel cel care trădează rămâne să privească cu regret şi nedumerire cum se pulverizează relaţia cu partenerul „oficial” şi pe care îl iubea mult mai profund decât credea înainte de a face pasul greşit.

Cunoscând perioadele în care orice persoană, femeie sau bărbat, este pregătită interior pentru a avea o aventură, ea ar putea să prevină acest lucru şi să facă o reevaluare a relaţiei oficiale – aproape întotdeauna, aceasta este într-un impas, chiar dacă lucrurile nu sunt evidente – sau să înţeleagă care sunt consecinţele şi să meargă mai departe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod