Fata preşedintelui şi craiul de Curtea Veche

Iată că avem parte din nou de o nuntă care să înflăcăreze imaginaţia unora şi poate să-i isterizeze pe alţii prin opulenţa şi mediatizarea de care va avea parte. După nunţile fastuoase

Iată că avem parte din nou de o nuntă care să înflăcăreze imaginaţia unora şi poate să-i isterizeze pe alţii prin opulenţa şi mediatizarea de care va avea parte. După nunţile fastuoase ale lui Irinel Columbeanu cu Monica Gabor şi Cristi Borcea cu Alina Vidican, pe 1 septembrie are loc nunta fiicei cele mici a preşedintelui Traian Băsescu, Elena, cu Bogdan Ionescu zis Syda, fiul unor afacerişti prosperi. Vom putea să aflăm despre frumuseţea toaletelor şi a bijuteriilor, despre savoarea meniului sau despre diversitatea şi valoarea în Top 300 sau în mediul politicienilor a invitaţilor care vor petrece, cu ocazia acestui eveniment monden, în decorul de vis al grădinilor palatului Snagov.

Elenei Băsescu, o „Tăuroaică” cu Ascendent în Săgetător, îi este dificil să-şi exprime emoţiile şi deşi pare rece, detaşată, pudică, timidă, în realitate, clocoteşte de pasiune.

Este atrasă de bărbaţi strălucitori, frumoşi şi focoşi, dar cu care se poate ... frige cu uşurinţă. De altfel, sentimentele sale nu sunt prea clare şi nici constante şi poate confunda cu uşurinţă o relaţie bazată pe comunicare şi pe împărtăşirea unei vieţi sociale agitate, cu o relaţie bazată pe iubire adevărată, care trece peste dificultăţi şi devine tot mai puternică odată cu trecerea vremii. Eba ar dori să fie apreciată, în primul rând, pentru calităţile sale intelectuale şi pentru că are nevoie de dovezi verbale pentru a se simţi iubită, se îndrăgosteşte (sau, mai bine zis, va crede că este îndrăgostită), de bărbaţii care îi spun ce doreşte ea să audă. În cursul vieţii, ea îşi întâlneşte idealul în dragoste(deşi nu este cel cu care se căsătoreşte acum), dar nu-l poate păstra, fiind predispusă spre dezamăgiri şi eşecuri sentimentale.

Iubitul şi viitorul ei soţ, Bogdan, este un Geamăn clasic, având Soarele conjunct cu Venus, planeta ce poartă numele zeiţei frumuseţii, unul din semnele astrologice pentru un băiat frumos şi iubitor de diversitate în relaţiile sale.

Este comunicativ, adaptabil şi schimbător; poate trece ca o persoană neserioasă, pe care nu se poate pune bază; volubil sau expansiv, nu poate sta multă vreme într-un loc sau într-o legătură amoroasă, decât dacă aceasta este într-o continuă schimbare şi este plină de provocări. Este greu de înţeles cum s-a putut lăsa prins în „capcana” unei relaţii care implică responsabilităţi, precum este o căsătorie, căci se simte mai bine în relaţii care se bazează pe flirt şi libertate. Poate Martele în Fecioară, exact ca cel al viitorului socru, aproape la acelaşi grad, să-l fi determinat să ia o decizie bazată pe simţ practic. Aşa cum este poziţionată această planetă în cazul său, oferă multă senzualitate, un apetit erotic puternic, dar şi duplicitate, confuzie, dualitate şi înclinaţie spre relaţii amoroase multiple.

Căsătoria începe pe o Lună în Peşti, semn rodnic, care sugerează că, destul de curând ar putea apare şi un copil în noua familie.

În plus, relaţia lor este favorabilă reuşitei materiale, aducând prosperitate şi succes amândurora. Elena îl poate ajuta pe soţul ei să se îmbogăţească, iar el o stimulează să se manifeste mai liber, mai hotărât şi fără inhibiţii. Sunt atraşi de călătorii şi este probabil ca relaţia lor să se petreacă mai mult în străinătate. Din păcate, între cei doi nu există o compatibilitate afectivă, mentală şi  nici personalităţile lor nu sunt în rezonanţă. Astfel, e aproape inevitabil ca să nu apară, în timp, neînţelegeri între ei. Sunt indicii care arată că e foarte probabil ca să existe, în această relaţie, considerente de ordin social şi financiar şi care vor decide ele, în primul rând, pentru durata relaţiei. Eba va fi cea care va fi destul de critică faţă de un comportament prea libertin şi superficial al soţului ei şi va încerca să-l schimbe, să-l „ajusteze” potrivit dorinţelor ei, fără succes însă.
Există între ei un grad înalt de compatibilitate erotică, dar aceasta nu este suficientă pentru a menţine pe termen lung o relaţie fericită. Deoarece amândoi iubesc diversitatea şi sentimentele lor nu sunt foarte profunde, e greu de crezut că vor rămâne într-o căsătorie în care vor simţi constrângeri, mai puţin cazul în care vor consimţi către o relaţie liberă de aşa ceva.

AstroVesta®
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod