O „Zână” înfuriată: întâlnire de gradul zero între Andreea Marin şi Adriana Nicolae

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment comentat în diferite ipostaze pe toată mass media scrisă sau vizuală: scena tensionată dintre Adreea Marin Bănică, „zâna Surprizelor” şi

Săptămâna trecută a avut loc un eveniment comentat în diferite ipostaze pe toată mass media scrisă sau vizuală: scena tensionată dintre Adreea Marin Bănică, „zâna Surprizelor” şi prezentatoarea Adriana Nicolae. Aceasta din urmă a lăsat să se înţeleagă, pe parcursul ultimului an de zile, că tatăl copilului ei este Ştefan Bănică junior: nu spus-o explicit, dar precizarea că tatăl fetiţei ei este un actor celebru al cărui nume conţine cuvântul „junior” a restrâns foarte mult opţiunile. Cum fostul soţ al Adrianei, Florin Piersic Junior, de care aceasta s-a despărţit de mult timp, a negat orice relaţie intimă între ei, toate bănuielile s-au oprit asupra soţului Andreei Marin Bănică.
Părerile faţă de insistenţa cu care Andreea a pus întrebări, chiar pe scena galei, pentru a o face pe presupusa amantă să dea un răspuns tranşant despre chestiunea în cauză, au fost împărţite.

Unii au aprobat comportatrea ei considerând-o tranşantă şi ca o lecţie binemeritată pentru cea care a pus-o, atâta timp, într-o postură jenantă şi i-a afectat liniştea familiei. Alţii au condamnat-o spunând că o femeie educată şi atât de cunoscută şi care tocmai primea un premiu pentru Eleganţă, nu ar fi trebuit să aducă pe scenă problemele ei personale.

În orice analiză, trebuie să pornim de la faptul că toţi suntem oameni, cu calităţi şi defecte, chiar dacă suntem persoane mai mult sau mai puţin educate, VIP-uri sau oameni obişnuiţi.

Andreea Marin este un Capricorn cu o puternică amprentă de impulsivitate dată de Luna în Berbec şi Martele în Săgetător, ambele zodii de Foc şi destul de directe şi de inflamabile. Este tocmai diferenţa dintre caracter şi temperament: primul se formează în urma educaţiei, voinţei şi experienţei de viaţă; al doilea, temperamentul, arată cum suntem în interior şi cum avem tendinţa să ne manifestăm atunci când suntem luaţi prin surprindere şi caracterul, partea conştientă, nu ne mai poate ţine în frâu.

Aproape că nu putem condamna o persoană pentru temperamentul ei, căci cu el se naşte şi cu el moare, fără să se poată schimba prea mult: în cea mai mare parte, el ne face să fim atât de diferiţi şi să luăm majoritatea deciziilor noastre ce au legătură cu domeniul afectiv.Nu putem fi raţionali când iubim pe cineva sau când nu îi agreăm. Cel mult, ne putem controla manifestările.Ca un Capricorn ce este (ţinând cont că în această zodie se află Soarele, Mercur şi Venus şi cu aspecte specifice), Andreea are sentimente durabile, bazate pe un sentiment ferm de responsabilitate.
Are un profund simţ al datoriei şi un respect adânc pentru tradiţii: este loială, devotată şi orice relaţie a ei se bazează, în primul rând, pe încredere. Securitatea şi stabilitatea, financiară şi afectivă, sunt foarte importante pentru ea şi pentru ele se poate lupta ca...un Berbec înfuriat(Luna în Berbec) şi într-un mod extrem de convingător şi direct (Martele în Săgetător).
Îi plac bărbaţii atletici, glumeţi şi plini de viaţă, aventurieri, dar nu poate tolera minciuna şi falsitatea şi nici nu e femeia compromisurilor (fii atent, Ştefane, că te joci cu focul!).

Adriana Nicolae are mai multe planete în semne de Apă (vedeţi articolul dedicat iubirilor acestor semne aici), având astfel o înclinaţie spre iubiri imposibile şi situaţii pline de ambiguitate. Este şovăitoare, nehotărâtă, tăcută şi retrasă, oarecum înclinată spre indolenţă, labilitate şi lipsă de decizie. Luna în Rac îi măreşte instinctul matern şi poate fi o fiinţă emotivă, măcinată de dorinţa de fi înţeleasă şi iubită.
Aşa cum o văd eu, pare o fiinţă bună, dar în viaţă nu este de ajuns numai bunătatea şi pentru a trece demn prin ea, este nevoie şi de corectitudine, căci, aşa cum se spune, „drumul spre rai poate fi pavat cu cele mai bune intenţii”.

În ziua întâlnirii cu pricina, Venus era retrogradă în Gemeni(perioada 15-27 iunie) şi a „lovit”, prin aspecte nefavorabile pe Martele ambelor protagoniste, aducând pe tapet bărbatul, chestiuni afective vechi nerezolvate şi ascunse prea mult timp.

Venus retrograd vorbeşte şi de o karmă, mai pe înţeles, „ce semeni, aceea culegi”.

AstroVesta® (Maria Onea)
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod