Cum trebuie să iubeşti ca să fii iubită!(II)

Partenerul cere un anumit fel de dragoste din partea noastră şi dacă noi îi oferim altceva este de aşteptat ca el să se simtă frustrat. Astfel pot să apară neînţelegeri care vor eroda chiar

Partenerul cere un anumit fel de dragoste din partea noastră şi dacă noi îi oferim altceva este de aşteptat ca el să se simtă frustrat. Astfel pot să apară neînţelegeri care vor eroda chiar şi cea mai promiţătoare relaţie.

În funcţie de zodia şi de ascendentul lui, el va fi satisfăcut de comportamentul tău afectiv şi erotic.


Balanţă
Bărbaţii din această zodie doresc mai mult ca oricine să simtă admiraţie din partea ta şi laudele sunt la mare preţ pentru ei, aşa că dacă faci uz de ele, vei fi foarte apreciată. De asemenea ei sunt receptivi la frumuseţe şi le plac femeile cochete. Nu agreează vulgarităţile, disputele şi nici nu se omoară după treburi gospodăreşti, fiind maeştri ai eschivelor atunci când sunt solicitaţi să-şi ajute partenerele.
O relaţie romantică cu un bărbat Balanţă, care nu implică responsabilităţi este, în mod cert, una mai reuşită decât o căsătorie, dar o femeie care va şti să răspundă aşteptărilor lor va fi una foarte răsfăţată de atenţia lui.

Scorpion
Nu sunt oamenii jumătăţilor de măsură, iar o relaţie cu ei înseamnă să dai totul şi să te mulţumeşti cu puţin până ce ajung să aibă încredere în tine.
Bărbatul-Scorpion e dominat de senzualitate şi sexualitate, este abil şi pasionat şi găseşte mereu mijloacele de a cuceri femeie care îi place.

Este bărbatul ce pretinde adoraţie într-un mod disccret, vrea să domine şi e plin de pretenţii. Sexul este foarte important pentru el şi dacă nu eşti disponibilă aproape tot timpul, nu ai şanse să ţii un Scorpion prea mult lângă tine.

Săgetător
Bărbaţii Săgetător iubesc aventura şi dacă îţi doreşti o viaţă palpitantă şi plină de distracţie, atunci ei sunt partenerii cei mai potriviţi. Sunt optimiştii ce caută variaţiile prin noi întâmplări şi noi contacte; permanent îndrăgostiţi de o idee, atraşi de un vis; sentimentele lor sunt adesea instabile(nu prea sunt loiali şi nici statornici). În cel mai bun caz, le place să fie independenţi, liberi de orice constrângere.
Căsătoriile lor sunt adesea nefericite şi ar fi bine ca  soţia să nu fie prea exigentă în ceea ce priveşte regulile de conduită şi, în niciun caz, prea posesivă.

Capricorn
Capricornii sunt genul de bărbaţi care „tac şi fac”; sunt retraşi, timizi, cu obiective fixate clar în minte.

Au o tenacitate deosebită în urmărirea şi atingerea obiectivelor; sunt rezistenţi la drum lung şi greu şi asta este o calitate importantă pentru ca o căsnicie să dureze după ce se termină luna de miere. Rareori îşi exteriorizează sentimentele prin efuziuni de tandreţe, considerând că faptele îi reprezintă mai bine. Îşi doresc o soţie ataşată căminului, o bună gospodină care să aibă tact şi să le respecte libertatea de opinie.
Cu răbdare şi fidelitate din partea ta, Capricornii se pot deschide foarte mult şi pot fi parteneri de nădejde care îşi asumă responsabilităţile într-o relaţie.

Vărsător
Bărbaţii din această zodie sunt inteligenţi şi au opinii ferme. Uneori pot trece drept persoane distrate şi care iau viaţa ca pe o glumă, dar dacă nu sunt constrânşi, pot să-şi respecte angajamentele luate.

Nu trebuie sufocaţi şi trebuie să înţelegeţi că Vărsătorii au nevoie de o viaţă socială, căci altfel vor deveni încăpăţânaţi şi rebeli.
Se hotărăsc greu să se căsătorească, dar odată pasul făcut pot fi destul de fideli, dacă respectaţi regulile de mai sus. Le plac femeile sociabile şi lipsite de pretenţii.

Peşti
Sunt foarte impresionabili şi sensibili; îşi iubesc casa şi familia; au un puternic tradiţionalism, ambiţii mari, dar nu găsesc întotdeauna mijloacele de a le duce la bun sfârşit; nu sunt persoane voluntare, care să iasă înaintea destinului; în general, sunt lipsiţi de perseverenţă. Au o sensibilitate mânată de tot felul de impulsuri contradictorii.
Preferinţele lor se îndreaptă spre femei raţionale sau dominatoare, care le pot oferi stabilitate emoţională, mulţumire şi protecţie.

Sunt însă bulversaţi de critici excesive, care îi fac să se închidă în ei înşişi.

AstroVesta®(Maria Onea)
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod