Cum trebuie să iubeşti ca să fii iubită

Adesea credem că starea noastră de fericire şi de împlinire într-o relaţie depinde de celălalt, de partener, dar ignorăm faptul că întotdeauna există un feed-back, o replică a ceea ce noi

Adesea credem că starea noastră de fericire şi de împlinire într-o relaţie depinde de celălalt, de partener, dar ignorăm faptul că întotdeauna există un feed-back, o replică a ceea ce noi oferim într-o relaţie apropiată.

Partenerul aşteaptă un anumit fel de dragoste din partea noastră şi dacă noi îi oferim altceva este de aşteptat ca el să se simtă frustrat şi astfel pot apare neînţelegeri care vor eroda chiar şi relaţia cea mai promiţătoare.

În funcţie de zodia natală şi Ascendentul lui, el va fi satisfăcut de acest comportament afectiv şi erotic din partea ta.

Berbec

Bărbaţii din această zodie sunt „vânătorii” zodiacului şi pentru ei, cucerirea femeii este partea cea mai excitantă şi interesantă a unei relaţii. Ei sunt atraşi adesea de femeile aflate sub semnul lui Venus, cu Soarele sau Ascendentul în Taur şi Balanţă (sau care au aceste zodii dominante în horoscop), feminine, delicate, frumoase, un fel de „pradă” pentru ei. Rareori sunt interesaţi, şi doar pentru o perioadă de timp, de femeile agresive, băieţoase, dominatoare.

Ca să poţi menţine pe termen lung atenţia acestor bărbaţi, trebuie să le creezi mereu senzţaia că mai este ceva de cucerit la tine.

Nu trebuie să creadă niciodată, dar niciodată, că sunt iubiţi necondiţionat şi că le-ai captivat total interesul sau că eşti dispusă să sacrifici prieteni sau carieră de dragul lor.

Taur

Iubesc stabilitatea mai mult ca orice, au o mare dragoste pentru familie şi sunt unii dintre bărbaţii cei mai ataşaţi de ideea de căsătorie. Se hotărăsc greu, dar odată „aciuaţi” într-o relaţie este mai greu să scapi de ei, aşa că dacă nu te interesează în mod special, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de avea o relaţie cu un Taur. Au o mare senzualitate şi sunt recunoscuţi pentru un apetit sexual care se păstrează la cote înalte până la vârste înaintate. De fapt, cuvântul „apetit” îi caracterizează în mai multe feluri, atât în ceea ce priveşte mâncarea, cât şi dorinţa de a poseda.

Ca să poţi menţine un Taur, trebuie să îi satisfaci acest apetit, pe toate planurile enumerate: fă dragoste de câte ori doreşte, găteşte mult şi bine şi cheltuieşte cu cap banii pe care el îi câştigă.

Gemeni

Se spune că Gemenii sunt cel mai greu de păstrat într-o relaţie pe termen lung, dar asta nu e valabil decât dacă acea relaţie este plictisitoare din punct de vedere intelectual.

Dacă mizezi numai pe frumuseţea ta şi nu există o compatibilitate bună intelectuală, atunci va fi greu să păstrezi un Geamăn lângă tine.

Trebuie să poţi avea subiecte diverse şi neapărat interesante pentru a captiva curiozitatea partenerului tău. El are nevoie mai ales de un interlocutor şi de o femeie care este dispusă să experimenteze şi nu una care doreşte ca totul să fie prestabilit şi încadrat într-o anumită rutină.

Rac

Bărbaţii din această zodie au nevoie de siguranţă şi de romantism. Ei sunt răbdători şi le place ca totul să fie făcut într-un cadru intim, confortabil şi cât mai lent cu putinţă. Nu le plac femeile agresive, autoritare, căci fiind un semn Cardinal, le place să aibă ei iniţiativa şi chiar să domine. Asta şi fac, chiar dacă recurg la persuasiune şi prin tandreţe sau... şantaj emoţional, obţin adesea ce îşi doresc.

Pe de altă parte, un Rac te va răsfăţa ca nimeni altul, dacă îi oferi o iubire liniştită, domestică, lipsită de şocuri şi un spaţiu intim şi sigur.

Leu

Ei au nevoie să li se recunoasă grandoarea şi să se poată mândri cu tine.

Pot fi mai uşor de cucerit decât de păstrat şi asta din cauza standardelor înalte pe care trebuie să le îndeplineşti. Le plac femeile spontane şi care ştiu să se pună în valoare, căci astfel se valorizează şi pe ei. Ce poate fi mai măgulitor pentru un bărbat Leu decât să aibă o soţie/iubită inteligentă şi frumoasă, după care mai jinduiesc şi alţi bărbaţi?

Chiar dacă nu toate partenerele lor pot fi nişte supermodele, au totuşi pretenţia unei cochetării care să pună în valoare tot ce are mai frumos şi mai valoros cele cu care se însoţesc.

Fecioară

Se spune că zodia Fecioarei este mai puţin benefică pentru bărbaţi decât pentru femei şi experienţa de astrolog mi-a confirmat aceasta. În primul rând, sunt mofturoşi şi atenţi la toate detaliile, obsrvând mai ales ce nu le convine. În consecinţă, ei nici nu sunt prea interesaţi de căsătorie, pe care o iau târziu în calcul sau... deloc.

Tipurile bune de bărbaţi Fecioară, care mai au şi câte o zodie de Foc (Leu sau Săgetător) sau de Apă (Rac sau Peşti) la Ascendent pot fi mai romantici şi mai maleabili decât cei care sunt predominant Fecioară.

Oricum ar fi, bărbaţilor Fecioară le plac femeile foarte îngrijite, curate şi ordonate şi apreciază mai mult seriozitatea unei relaţii decât pasiunea.

Celelalte zodii vor fi prezentate în următoarea postare.

AstroVesta®(Maria Onea)

www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod