Lady Gaga ţine cont de previziunile astrologilor

Cu puţin timp înainte de a începe noul ei turneu mondial din 2012, celebra cântăreaţă şi-a manifestat îngrijorarea că astrele ar putea să nu-i fie favorabile. Lady Gaga are o personalitate

Cu puţin timp înainte de a începe noul ei turneu mondial din 2012, celebra cântăreaţă şi-a manifestat îngrijorarea că astrele ar putea să nu-i fie favorabile. Lady Gaga are o personalitate puternică, dar cu vulnerabilităţi specifice multor artişti din generaţia ei şi acestea pot fi văzute în astrograma ei.


Având un nume real foarte lung(Stefani Joanne Angelina Germanotta), este un amestec complex de stiluri artistice (Madonna, Freddie Mercury, David Bowie, Christina Aguilera, Britney Spears) care a condus către o apariţie fermecătoare după unii, de prost gust după alţii, dar în mod cert una spectaculoasă sau chiar şocantă în multe privinţe.

Având Soarele şi Venus în impulsivul şi masculinul semn al Berbecului şi Luna în misteriosul Scorpion, este o femeie căreia îi este dificil să se exprime potrivit sexului ei natural.

Este dinamică, impetuoasă, orientată spre reuşită. Nu este romantică şi nici sentimentală şi adesea îşi poate trata partenerii sau partenerele (Gaga a recunoscut că este bisexuală) fără prea multă delicateţe.

Este mândră de capacitatea ei de a avea iniţiativă, de calităţile pe care le manifestă într-un mod ostentativ. Planetele masculine – Soarele în Berbec şi Martele în Capricorn – sunt puternice, pe când planetele feminine – Luna în Scorpion şi Venus în Berbec – sunt foarte slăbite, ceea ce îi vor aduce cântăreţei dificultăţi în relaţiile romantice cu parteneri de sex opus şi acest lucru s-a confirmat până în prezent.

În schimb, pentru carieră aceste poziţii planetare pot fi benefice şi îi oferă motivaţie, spirit practic, perseverenţă în a-şi exploata talentele artistice.

Psihicul ei va fi însă destul de fragil, în contrast cu imaginea pe care o va oferi lumii, având predispoziţie spre confuzie mentală, instabilitate psihică, interiorizare şi izolare, în anumite perioade ale vieţii. Acestea sunt explicate prin Mercur, planeta intelectului şi a gândirii, care se află în Peşti, cu aspect nefavorabil la Uranus. Peştii desemnează şi dependenţele de tot felul(alcool, sex, medicamente sau droguri), dar şi misticismul, ori se ştie că Lady Gaga apelează adesea la asocieri religioase destul de şocante.

Când a primit premiul MTV pe 2009, ea a „mulţumit lui Dumnezeu şi homosexualilor”, iar videoclipurile de la cântecele „Iuda”(în care ea interpretează pe Maria Magdalena) şi „Alejandro”, ca şi alte apariţii în care a fost îmbrăcată ca o călugăriţă, în imagini şocante şi indecente, sunt bine cunoscute.

Urmărind mersul planetelor peste horoscopul ei natal, se poate spune că în doua perioadă a acestui an şi primele luni din 2013, pot avea loc, în ceea ce o priveşte pe Lady Gaga, bulversări, evenimente neaşteptate care vin din exterior şi sunt greu de controlat.

Se petrec schimbări de situaţie sau ale modului de viaţă de până în acel moment, întorsături de destin.

Se poate că, oricât de curajoasă s-ar fi arătat până acum Lady Gaga, să fi înţeles totuşi faptul că sunt evenimente pe care nu le poţi controla şi forţe pe care nu e bine să le ignori. Se poate să fie aşa sau nu...

Vesta
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod