Bărbatul din zodia Rac. Tot ce trebuie să ştii despre el

Racul este semn feminin, cardinal, de apă. Este guvernat de Lună, iar verbul caracteristic este "a simţi". De aceea, aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind cei mai sensibili, emotivi şi

Racul este semn feminin, cardinal, de apă. Este guvernat de Lună, iar verbul caracteristic este "a simţi". De aceea, aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind cei mai sensibili, emotivi şi sentimentali reprezentaţi ai zodiacului.

Temperamentul nativului din rac este flegmatic. Are o psihologie complexă, dominată de o inteligenţă deosebită, de o intuiţie foarte bună şi de posibilitatea de a se adapta uşor în orice situaţie.

Este permanent neliniştit şi mereu la pândă, dintr-un instinct de autoapărare.

Este foarte sensibil, romantic şi visător, dar îşi ascunde această latură sub o mască impenetrabilă, uneori putând părea dur, când, de fapt, el este un mare timid.

Lumea sentimentelor reprezintă domeniul său preferat; este foarte dotat în analiza celor mai intime şi subtile stări şi trăiri, fiind un fin psiholog. Are o fire impresionabilă şi detestă singurătatea, căutând să se ataşeze de cineva sau de munca sa. Are o mare încăpăţânare şi perseverenţă în urmărirea scopurilor sale; ştie să aştepte momentul favorabil şi să-l folosească.

Este orgolios, precaut, un strateg foarte bun şi un excelent negociator.

Are prieteni puţini, chiar dacă are multe cunoştinţe şi este destul de cunoscut şi popular. Este destul de egocentrist, dar acest lucru este mascat de grija de a nu-i deranja pe ceilalţi şi de aspectul său conciliant. Ştie să se pună în valoare şi să obţină ceea ce doreşte.

Reprezintă simbolul vieţii eterne, poarta sufletului, fiind în analogie cu mama, familia, poporul, naţiunea.

Bărbatul din zodia racului este un familist convins, pentru care locuinţa reprezintă "carapacea" în care simte nevoia să se retragă.

Iubeşte copiii şi este un tată devotat.

Este foarte atras de femeile stabile, practice, cu aceeaşi dragoste pentru viaţa de familie. Printre cele mai bune compatibilităţi sunt cele cu semne de pământ: fecioară, capricorn sau taur, care reuşesc să-i ofere stabilitatea şi siguranţa la care visează.

Printre bărbaţii celebri născuţi în acest semn se numără: Vin Diesel, Tom Cruise, Harrison Ford, David Hasselhoff, Carlos Santana, George Michael, Nelson Mandela, Sylvester Stallone, Tom Hanks, Robin Williams.

Iar din România, Pepe, Răzvan Fodor, Dan Chişu, Andi Vasluianu.

Surse: "Astrologia natala" - Alexandru Nicolici; "Casele astrologice" - Dane Rudhyar

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod