Planeta Neptun nu mai este retrogradă. Vezi cum te afectează!

Neptun, planeta iluziei şi a confuziei, a fost retrogradă de pe 4 iunie şi până în prezent, ceea ce ne-a obligat să fim realişti în ultimele cinci luni. Dar această etapă s-a

Neptun, planeta iluziei şi a confuziei, a fost retrogradă de pe 4 iunie şi până în prezent, ceea ce ne-a obligat să fim realişti în ultimele cinci luni.

Dar această etapă s-a încheiat, pentru că Neptun şi-a reluat mersul direct de pe 11 noiembrie. Cum te afectează această schimbare?

Neptun este planeta care ne îndeamnă la visare, care ne ajută să vedem dincolo de lumea tangibilă şi să ne explorăm spiritualitatea, credinţa, fanteziile. Iar partea întunecată a lui Neptun este dragostea pentru realităţi alternative, retragerea într-o lume imaginară, pe care ne-o creăm singuri.

Ne îndeamnă să trăim din iluzii.

Iar odată cu mişcarea directă a lui Neptun, se poate spune că vorm fi iar încurajaţi să trăim în negare. Cu toţii avem unele temeri sau puncte sensibile, iar Neptun vine să le accentueze. Poate că încerci să ignori problemele financiare sau îţi spui că relaţia ta mai mult decât nesatisfăcătoare este de fapt ceea ce ai nevoie. Este posibil ca Neptun să se afle în spatele acestor scuze inventate să-ţi susţină ideile.

Dezamăgirile, negarea şi refuzul de a vedea realitatea aşa cum este reprezintă provocările lui Neptun.
Vei fi nevoită să faci diferenţa dintre ceea ce este real şi ce nu.

Vestea bună în ceea ce priveşte Neptun direct este capacitatea de a ne exprima idealismul, compasiunea, imaginaţia sau spiritualitatea. Visele pe care le-ai ţinut ascunse în sufletul tău pot prinde aripi acum şi se pot materializa.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod