Ziua Îndrăgostiților. Ce așteptări au zodiile de Valentine's Day

Ce așteptări au oamenii de Ziua Îndrăgostiților și ce importanță acordă acestei zile, afli chiar aici!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nevoia constantă a Berbecului pentru aventură este incontestabilă, iar Ziua Îndrăgostiților nu face excepție.

O persoană născută sub acest semn zodiacal ar putea să nu fie foarte vocală cu privire la așteptările sale de la un partener de Ziua Îndrăgostiților. Dar, un lucru este cert: ar da orice ca Ziua Îndrăgostiților să nu fie una tradițională, ci una care îi va oferi o experiență nouă. O surpriză este ceea ce un Berbec ar aprecia cel mai mult.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest semn de pământ este reprezentat de taur, așadar nu e de mirare că Taurii sunt cunoscuți pentru natura lor încăpățânată.

Ceea ce mulți nu știu este că acești oameni puternici și de neclintit sunt, de asemenea, calzi și iubitori. Nu îi deranjează puțin romantism sau un scenariu de basm pentru a face ziua mai frumoasă, atât timp cât nu e ceva ce să atragă atenția. Pentru ei, Ziua Îndrăgostiților înseamnă timp de calitate alături de persoana iubită și o experiență romantică discretă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte greu să ghicești ce simte un nativ din Gemeni despre Ziua Îndrăgostiților.

Este genul de om care se poate adapta oricărei situații într-o suflare. Nu subestima niciodată la ce oamenii născuți în această zodie s-ar putea aștepta de Ziua Îndrăgostiților. S-ar putea să fie impresionați de o mare petrecere sau s-ar putea simți amețiți de tot ce presupune această zi. Dacă vrei cu adevărat să știi ce simte partenerul/a tău/ta din zodia Gemeni despre Ziua Îndrăgostiților, nu are rost să te învârți în jurul tufișului. Mai bine îl întrebi direct!
 

Citește și: Adevărul dur despre motivul pentru care ești singură, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să afli ce așteptări are un Rac de Ziua Îndrăgostiților, tot ce trebuie să faci este să urmărești câteva filme romantice în care eroul o ascultă pe eroină și o răsfață cu fiecare lucru posibil.

Animăluțe de pluș, baloane în formă de inimă, cadouri surpriză, într-un cuvânt: răsfăț. Asta este imaginea unui Rac despre o zi a îndrăgostiților perfectă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nimeni nu iubește mai mult lumina reflectoarelor decât un Leu.

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal nu vor renunța niciodată la ocazia de a străluci, iar Ziua Îndrăgostiților nu face excepție. Pentru ei, Ziua Îndrăgostiților nu înseamnă nimic dacă nu au parte de o petrecere surpriză, o cină romantică și un cadou valoros. Le place să fie răsfățați cu astfel de gesturi fastuoase la fel de mult pe cât și-ar dori să facă același lucru partenerului lor de Ziua Îndrăgostiților.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai auzit vreodată de o zi a îndrăgostiților practică? Nu.

Dar, ar trebui să te obișnuiești cu conceptul dacă te afli în preajma unei Fecioare. Florile și cadourile nu sunt pentru ea, nu va înțelege niciodată de ce oamenii fac aceste lucruri. E condusă de logică și ar fi fericită să crezi și tu că Ziua Îndrăgostiților nu este nimic altceva decât un truc de marketing.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fără îndoială, majoritatea oamenilor născuți în acest semn zodiacal sunt perfecționiști și caută echilibru peste tot.

Așteptările lor de la Ziua Îndrăgostiților sunt aceleași ca în oricare altă zi, adică ar trebuie să fie perfectă. O sărbătoare romantică, gesturi mărețe și o experiență de neuitat.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un cuvânt care definește Ziua Îndrăgostiților pentru un Scorpion este pasiunea.

Acești oameni nu sunt foarte ușor de impresionat decât dacă e vorba de un act de iubire și pasiune profunde. Pentru ei, Ziua Îndrăgostiților este despre dragoste și pasiune. Aceștia asociază ziua cu poezii de amor, cântece cu mesaj puternic sau o scrisoare de dragoste venită din suflet care să le trezească orice emoție în inimă.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nimic nu enervează mai mult un Săgetător iubitor de distracție decât romantismul prostesc care nu înseamnă nimic.

Iar Ziua Îndrăgostiților nu este diferită. Totul este despre dragoste adevărată și se va prinde imediat dacă partenerul/a încearcă să-l impresioneze cu tactici prostești. Ar prefera să petreacă ceva timp de calitate cu cei dragi, inclusiv familie și prietenii, decât să aibă parte de niște emoții ieftine de Ziua Îndrăgostiților.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Practic și realist, Capricornul este un semn zodiacal condus întotdeauna de logică.

Pentru el, Ziua Îndrăgostiților este o oportunitate de marketing inteligent creat de companiile de felicitări și de producătorii de urși de pluș. El ar sărbători această zi numai dacă ar jefui acele companii, dar să cumpere ceva... niciodată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Știm cu toții că Vărsătorii nu sunt prea buni în a-și exprima sentimentele și ar prefera logica decât romantismul în orice zi din an.

Dar, să nu credem că nu le pasă deloc de Ziua Îndrăgostiților, deoarece ei sunt ființe extrem de sociabile și nu ar renunța niciodată la vreo ocazie care le-ar oferi șansa de a cunoaște oameni noi și de a socializa. Pentru ei, Ziua Îndrăgostiților este mai mult un eveniment de socializare decât o sărbătoare a iubirii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii se rezumă mai degrabă la dăruire decât la primirea a ceva, fie că e vorba de dragoste, grijă sau afecțiune.

Oamenii născuți în această zodie sunt romantici incurabili și petrec zile în șir planificând în avans Ziua Îndrăgostiților. La fel procedează cu toate evenimentele speciale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod