Simona Halep, născută în zodia succesului

Sportiva noastră a caştigat finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams într-un meci incredibil. Pe lângă o muncă titanică, e clar că zodia în care s-a născut este una norocoasă!
Simona Halep s-a născut pe data de 27 septembrie 1991, ceea ce înseamnă că este zodia Balanță.

Conform astrologiei, persoanele născute în această zodie sunt foarte ambiţioase, inteligente, ştiu ce vor şi nu se lasă până nu reuşesc. Nu se mulţumesc cu puţin şi vor să ajungă printre cei mai buni. Indiferent de mijloace, Balanţa reuşeşte aproape întotdeauna prin perseverenţa sa să-şi atingă scopul.

Balanţa este un semn de aer, guvernat de planeta Venus, zeiţa iubirii şi a pasiunii.
Dar, ea este şi balanţa zodiacului, ceea ce o face să fie corectă, amabilă, directă şi raţională. Fiind cel mai sociabil semn din întreg zodiacul, dar şi foarte muncitor, Balanţa se bucură de popularitate şi se face foarte uşor plăcută.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de treburi serioase, Balanţa emană determinare prin toţi porii. De aceea, pentru Simona, cariera este un domeniu atât de important şi provocator.

Conjuncturi favorabile pentru succes


Luna în Taur


Din astrograma tenismenei reiese faptul că Luna era plasată în Taur în momentul naşterii sale. Această poziţie îi oferă perseverenţă, hotărâre şi încredere de sine.
Cu toate acestea, pentru a reuşi ce şi-a propus, are nevoie de susţinere emoţională şi financiară. Din fericire, Simona a avut parte din plin de iubirea familiei, prietenilor şi fanilor, care cu siguranţă au ajutat-o să aibă acest traseu excepţional. Şi, dacă nu a avut atât de mulţi bani încă de la început, acum se poate spune că a atins stabilitatea financiară care îi oferă mai multă încredere în propriile forţe.

Mercur în Fecioară


Această poziţie îi oferă putere, inteligenţă şi logică. De aceea, în cele mai multe cazuri, este foarte prudentă şi nu acţionează impulsiv, după cum se poate observa şi pe teren.
De asemenea, persoanele cu Mercur în Fecioară sunt înzestrate cu o dexteritate ieşită din comun.

Venus în Leu


Această poziţie îi aduce succes atât pe plan sentimental, dar mai ales în cel profesional. Îi favorizează evoluţia şi o pune în lumină, indiferent de domeniul de activitate pe care îl urmează.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod