Sfatul sincer de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodia ta

Chiar dacă nu ești genul care caută sfaturi sau căruia îi place să le primească, uneori în viața ai nevoie de ele... mai ales în dragoste!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu mai încerca să te minți pe tine însuți că vrei relații temporare, aventuri de o noapte și flirturi fără rezultat!

Vrei să pari spontan și aventuros, dar de cele mai multe ori tânjești după o relație stabilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu-i mai judeca pe alții pentru greșelile lor din trecut!

Ai tendința să faci asta înainte de a avea șansa reală de a afla cine sunt acei oameni la un nivel mai profund.

Ai standarde foarte înalte și te aștepți ca trecutul oamenilor să fie aproape perfect curat. Este în regulă să îți setezi standardele la un nivel înalt, dar nu pune oamenilor etichete din cauza trecutului.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu-ți face griji atât de mult despre ceea ce cred oamenii despre tine!

Ai impresia că oamenii întotdeauna te judecă și te critică. Dar, sincer, nimeni nu are timp să-ți analizeze fiecare mișcare.

Renunță la ideea că ești o țintă și nu pune totul la inimă. Este în regulă să ai nesiguranțe, dar dacă le permiți să pună stăpânire pe viața ta, nu vei găsi niciodată dragostea adevărată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu mai trăi în trecut, lasă-l în urmă!

Este timpul să renunți și să mergi mai departe. Ai suferit de nenumărate ori și ai permis oamenilor care nu merită să-ți rănească sentimentele.

Ești o persoană iertătoare și grijulie, dar nu repeta aceleași greșeli. Lasă-i în urmă pe cei care te-au rănit și fă loc unei noi iubiri care cu siguranță te va face fericit.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încetează să-ți mai lași mândria să distrugă orice lucru bun care îți iese în cale!

Ai obiceiul de a distruge lucrurile înainte ca acestea să aibă ocazia să înceapă. Mândria ta te împiedică, ceea ce face aproape imposibil să ai o relație.

Ești mândru și încrezător, dar s-ar putea să poți, de asemenea, să arăți modestie și înțelegere. Nu vei avea întotdeauna dreptate, așa că este timpul să începi să faci asta pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai analiza fiecare detaliu!

Nu lăsa acele lucruri mărunte să-ți controleze starea de spirit, despici prea mult și des firul în patru. Aceasta poate fi o problemă nu numai în relații, ci și în viața de zi cu zi.

Nu permite subconștientului să dicteze cum îți trăiești viața. Dacă îți spui că nu ești suficient de bun pentru a găsi dragostea, atunci nu o vei găsi niciodată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu mai permite oamenilor nepotriviți să intre în viața ta! Lasă-i pe cei buni să te găsească!

Îți place să fii popular, să fii sufletul petrecerii oriunde te duci, să cunoști oameni noi și să dezvolți relații interesante.

Dar, uneori, acest lucru te poate face să-ți pierzi timpul și energia cu oamenii nepotriviți. Nu te mai concentra pe cei care nu ți-au scris sau nu te-au sunat de cel puțin o săptămână, deschide-ți ochii și inima către ceilalți oameni minunați din jurul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu mai fi atât de rigid când vine vorba de dragoste!

Cu cât te îndepărtezi de iubire, cu atât mai puternică va fi atunci când va apărea într-o zi. Dragostea va veni în cele din urmă în viața ta, indiferent dacă îți place sau nu. Te va surprinde complet, iar dacă ești întotdeauna pregătit să o elimini imediat, nu vei ști niciodată ce s-ar fi putut întâmpla.

Fii mai deschis, dragostea este un lucru atât de frumos!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu lăsa viața să treacă pe lângă tine!

Ai obiceiul de a lăsa lucrurile să se întâmple de la sine, ceea ce uneori poate fi un lucru bun, alteori un lucru rău.

Iubirea vieții tale te va găsi la momentul potrivit, dar va trebui să faci ceva pentru a o întâlni. Lucrurile bune nu se întâmplă fără puțin efort sau grijă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu mai fi atât de pesimist atunci când vine vorba de iubire!

Este posibil să fi avut niște experiențe neplăcute în trecut, cu toții am avut. Cu toate acestea, nu-ți faci nicio favoare dacă te aștepți mereu la ce e mai rău.

Vei descoperi într-o zi că toată tristețea și suferința pe care le-ai trăit te vor duce într-un loc incredibil, odată ce vei permite ca acest lucru să se întâmple.

Odată ce renunți să fii negativist, vei afla ce este dragostea adevărată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu mai încerca să te convingi că trebuie să fii indisponibil emoțional!

Dragostea este complicată, cu toții ne rănim unul pe altul constant, dar asta nu o face mai puțin uimitoare.

Bucurați-vă de călătorie, dragostea este un drum cu suișuri și coborâșuri. Dacă te concentrezi doar pe coborâri, nu vei putea niciodată să apreciezi lucrurile bune și frumoase de pe parcurs.

A fi vulnerabil și a-ți lăsa sentimentele să iasă la suprafață este sănătos și te va ajuta să evoluezi ca persoană.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu te schimba pentru alții!

Uneori schimbi anumite lucruri la tine pentru o altă persoană. Schimbi lucruri despre tine care te fac unic pentru că vrei să-i faci pe plac acelei persoane și să o faci fericită.

Nu te mai gândi că ai nevoie de permisiunea cuiva pentru a face ceea ce vrei tu să faci. Fericirea vine din interiorul tău și, dacă le permiți altora să preia controlul asupra ta, nu vei fi niciodată fericit cu tine însuți. Și nu te vei putea bucura de dragostea adevărată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod