Semne că e îndrăgostit de tine cu adevărat, în funcţie de zodia lui

Unele zodii sunt destul de directe atunci când vine vorba de sentimentele pe care le poartă, dar altele le ţin ascunse de teama că vor fi respinse sau rănite!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul îţi va arăta că te iubeşte cât de tradiţional poate. Dar, în acelaşi timp, el nu-şi va exprima sentimentele, iar tu vei fi frustrată şi confuză.

În timp ce îşi pune braţul în jurul tău în public, el te va prezenta doar ca o amică, nu drept iubita lui. Şi te va invita la o întâlnire, dar îţi va sugera să vă întâlniţi acolo şi, probabil, nu va fi cel mai romantic loc. Dar, acesta este modul lui de a acţiona în public, dar pentru a-ţi da seama ce simte cu adevărat pentru tine, trebuie să acorzi o atenţie deosebită acţiunilor sale în privat. Poate îţi va aduce flori, se va oferi să pregătească cina sau se joacă cu părul tău atunci când urmăriţi un film. Acesta este modul în care Berbecul te informează că te iubeşte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul va avea grijă ca ceilalţi să ştie ce simte pentru tine înainte ca tu să îţi dai seama.

El poate fi gelos atunci când te vede că vorbeşti cu altcineva, aşa că îşi va pune braţul în jurul tău. Acesta este un semnal clar pentru celălalt că îi pasă de tine, aşa că ar trebui să renunţe. Şi te vei simţi în siguranţă în jurul lui pentru că vrea să te protejeze tot timpul. Va fi destul de evident prin acţiunile lui că te iubeşte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu un nativ din Gemeni, e destul de uşor să îţi dai seama că e îndrăgostit de tine, pentru că nu se poate sătura de tine.

Te sună şi îţi dă mesaje constant pentru a vedea ce faci şi pentru a te întreba cum e ziua ta. De asemenea, chiar dacă are planificată o excursie luna viitoare, el o va anula doar pentru a te scoate la film. Şi, cel mai clar semn, el renunţă la o noapte cu băieţii pentru a sta cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un tip super emotiv, chiar dacă nu o va recunoaşte niciodată.

Dar, emoţiile sale îţi vor arăta clar când e îndrăgostit cu adevărat de tine. Nu îi place să te vadă supărată şi, dacă el e motivul supărării tale, atunci va muta munţii din loc pentru a te face fericită din nou. O să îl surprinzi întotdeauna când se uită la tine, chiar dacă nu îşi dă seama că o face. El va găsi, de asemenea, orice scuză pentru a te atinge, cum ar fi să îţi dea părul de pe faţă sau să te mângâie pe mână atunci când vrea să îţi arate ceva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un Leu este îndrăgostit de tine, el se va lăuda cu tine în faţa tuturor.

Prietenii şi familia lui sunt sătui de informaţii care sugerează cât de uimitoare şi pricepută eşti la tot. Desigur, nu-i va păsa de asta şi va continua să te laude şi să te complimenteze. Îi place să-ţi amintească cât de mult îl impresionezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu îşi expune prea evident sentimentele, lucrurile mici fiind cele mai importante pentru ea.

Va trebui să acorzi o atenţie deosebită pentru a afla dacă te place sau nu şi ar putea dura destul de mult timp până să devină aparent. Aceste semne ar putea include să îţi aducă o cafea chiar dacă nu i-ai cerut acest lucru sau să îţi dăruiască florile preferate doar pentru că ai menţionat că îţi plac. Poate chiar să amintească de filmul tău preferat sau să fredoneze melodia care îţi place cel mai mult.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este foarte romantică astfel încât, cel mai probabil, îţi va acorda o atenţie deosebită.

Chiar şi atunci când sunteţi un grup mai mare de oameni, el va fi mereu aproape de tine şi te va face să te simţi ca şi cum eşti singura persoană de acolo. El îţi va oferi mereu flori şi ciocolată atunci când te invită la o întâlnire. Chiar dacă e siropos, romantismul clasic e siropos, iar Balanţa îl adoră.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este misterios, dar un lucru se ştie clar despre el, e îngrozit de dragoste.

Cu toate acestea, există câteva semne care îţi pot arăta că e îndrăgostit de tine. Constaţi că ştii mai multe lucruri despre el decât ştiu chiar şi prietenii lui? Acest bărbat misterios are destulă încredere în tine astfel că se deschide în faţa ta şi îţi permite să intri în lumea lui. Nu o face cu oricine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când Săgetătorul se îndrăgosteşte, o face din toată inima.

Să nu fi surprinsă dacă numai după câteva săptămâni de relaţie îţi va spune cele două cuvinte magice. S-ar putea să ai impresia că se întâmplă totul prea repede, de aceea e normal să nu poţi să îi răspunzi la fel. Poate nici nu crezi că e adevărat, dar dacă a decis să o spună, atunci e profund îndrăgostit de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul îţi va arăta în mod evident că te iubeşte. Nu vei fi niciodată nesigură cu el.

El îţi va spune cât de mult te iubeşte, îţi va oferi flori şi te va prezenta familiei lui. Nu e nimic ce mai poate fi făcut pentru a te informa şi pentru a te linişti că e îndrăgostit până peste cap de tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu e genul care îţi va scrie pe cer că te iubeşte, de fapt, nu îţi va spune deloc.

El e îngrozit de faptul că poate fi rănit, de aceea îşi ţine sentimentele ascunse. Desigur, există unele semne care îţi pot arăta că te place cu adevărat, cum ar fi că se va agăţa de ce spui tu pentru a vorbi, pentru că el nu îşi găseşte singur cuvintele. Deci, dacă iubeşti un Vărsător şi vrei să ştii dacă simte acelaşi lucru pentru tine, va trebuie să faci prima mişcare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti îţi va pune nevoile şi dorinţele pe primul plan, ignorându-le pe ale lui.

Îi place să fie îndrăgostit şi vrea ca relaţia lui să fie într-o permanentă lună de miere. El îţi va oferi cadouri şi nu va sta prea mult departe de tine, chiar dacă e vorba de mesaje şi apeluri când sunteţi nevoiţi să fiţi separaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod