Ce faci pentru a schimba lumea, în funcţie de zodia ta

Fiecare pas pe care îl faci are un efect asupra Planetei, dar care sunt aceia care fac lumea un loc mai bun?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este un lider plin de energie care nu se teme să lupte pentru ceea ce îşi doreşte.

E extrem de activ atunci când vine vorba de o cauză. Dacă el crede că ceva este greşit sau nedrept, va lua măsuri. Nu există o teamă mai mare pentru el decât teama de a nu face nimic şi doar de a sta să privească cum problemele se agravează. Berbecului nu îi place să piardă, aşa că va da totul pentru a câştiga. Un Berbec nu spune doar că va schimba lumea, ci va face ceva bun în fiecare zi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când vine vorba de a schimba lumea, Taurul se concentrează şi se asigură că se face auzit.

Când se dedică unei cauze, există foarte puţine lucruri care îl vor descuraja. Oamenii îl privesc cu respect. Dacă el luptă pentru ceva, alţii vor începe să o ia în serios. Acest lucru este deosebit de important atunci când ceva se află în stadiu incipient şi poate fi combătut. Aprobarea lui este foarte valoroasă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii schimbă lumea prin simplul fapt că fac parte din ea.

Ei fac voluntariat, iar când nu luptă pentru o schimbare în bine, ei sunt cei mai buni prieteni, soţi şi copii. Ei îşi fac relaţii cu tot felul de oameni, sunt prietenoşi cu străinii, au grijă de bătrâni şi de copii. Pot fi părinţi adoptivi excepţionali şi ajută cu bani diverse organizaţii caritabile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul schimbă lumea concentrându-se pe oamenii dragi lui.

De asemenea, el este preocupat de mediul înconjurător. El conservă apa şi energia electrică şi e sârguincios în ceea ce priveşte refolosirea şi reciclarea pentru că vrea să se asigure că lumea este încă un loc bun pentru copiii lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un lider înnăscut. Indiferent de cauza pentru care militează, el poate să îi facă pe oameni să i se alăture.

El are puterea de a convinge oamenii că lucrurile nu sunt atât de groaznice precum par. E luptător, iar acest spirit eroic este intensificat atunci când cauza este una de care e ataşat profund.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara se foloseşte de inteligenţa sa pentru a schimba lumea.

Ea este cea care îşi dă seama de cum stau lucrurile de fapt şi găseşte soluţii. Munceşte din greu pentru a repara lucrurile, chiar şi atunci când par distruse irevocabil. Se asigură că temelia pentru schimbare este puternică şi că va lucra intens pentru cauzele în care crede. E războinică, justiţiară şi nu poate sta deoparte atunci când alţii luptă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa nu poate tolera lucruri precum rasismul, prejudecăţile, nedreptăţile sau atitudinile şi comportamentele misogine.

În esenţă, orice este nedrept. Ea va lupta pentru cei care nu se pot apăra. Este un susţinător excelent şi va avea o atitudine pozitivă chiar şi atunci când va fi epuizată şi va începe să se simtă înfrântă. Luptă pentru ca fiecare să aibă parte de respectul pe care îl merită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este extrem de prezent şi acordă atenţie situaţiei din jurul lui şi lumii.

El crede că toţi ar trebui să ştie ce se întâmplă şi e fanatic în legătură cu adevărul. Se oferă voluntar şi face numeroase acte de caritate. El e suficient de intuitiv astfel încât să ştie că lucrurile se schimbă tot timpul şi că poate crea o schimbare pozitivă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul vrea să schimbe lumea învăţând tot ce poate despre ea şi lucrând pentru a arăta asemănările dintre oameni, nu diferenţele.

De asemenea, el e foarte interesat de mediul înconjurător şi se asigură ca natura să nu fie complet distrusă de schimbările climatice, poluare şi de persoanele care abuzează de ea. Săgetătorul se va ocupa de cauze nepopulare, chiar dacă acest lucru îl pune într-o lumină proastă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul face lucruri mici care provoacă cele mai mari schimbări.

El face totul în avans, pentru că ştie că schimbarea vieţii poate fi un implus atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. El face acte de caritate şi atunci când se dedică unei cauze, el îşi va concentra toată energia asupra ei. Oamenii au încredere în el şi îl privesc drept un exemplu. Capricornul este foarte hotărât şi va face tot ce trebuie făcut, astfel încât să existe rezultate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este foarte dedicat. Se foloseşte de creativitatea şi inteligenţa sa pentru a crea o schimbare pozitivă indiferent dacă e vorba despre cauze animale, de mediu sau umanitare.

Unele dintre metodele lui pot fi controversate, însă, uneori, trebuie să fii îndrăzneţ pentru a-i face pe oameni să conştientizeze o problemă. Vărsătorul poate forţa limitele, dar numai pentru un scop nobil.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii îţi imaginează lumea ca fiind un loc mai bun şi fac tot ce pot pentru ca acest lucru să se întâmple.

Peştii nu trebuie să fie în centrul atenţiei, le este sufiecient să vină în sprijinul altora. Sunt deosebit de sensibili în privinţa oamenilor fără adăpost, a femeilor, copiilor şi animalelor agresate fizic. Dacă nu ar avea ceva de făcut pentru a ajuta la schimbarea lumii, ei nu ar putea trăi. Datorită darului lor creativ, adesea sunt capabili să vină cu soluţii unice la situaţii problematice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod