Secretele bărbatului din zodia Berbec

Eşti curioasă să afli dacă Berbecului îi e dor de tine atunci când nu eşti în preajmă? Este adevărat că ţine la spaţiul şi timpul lui, dar când este singur, oare îi lipseşti?

Care sunt secretele bărbatului din zodia Berbec?


Cea mai simplă şi veche cale de a i se face dor de tine

De vreme ce bărbatul din zodia Berbec ţine la timpul şi spaţiul personal, aceasta este calea perfectă de a i se face dor de tine. El este genul de om căruia îi vei lipsi atunci când nu eşti în jur. Poate că este ocupat şi poate că se simte bine fără tine, dar i se va face dor şi, cel mai probabil, îţi va trimite un mesaj sau te va ţine la curent cu ceea ce face. De asemenea, va dori să se asigure că eşti bine. Berbecul este protector şi îţi va face griji când eşti departe, aşa că va păstra legătura cu tine dacă te iubeşte cu adevărat. Cu toate acestea, încă are nevoie să petreacă timp singur, dar vrea să aibă un motiv să îi lipseşti.
Ieşi cu prietenii şi petrece, oferă-i ceva de care să-i fie dor. Va fi fericit că te-ai distrat, că a putut să aibă timp doar pentru el însuţi şi pentru că a existat o ocazie de a fi separaţi într-un mod sănătos. Acest lucru va face timpul petrecut împreună să fie mult mai special.

Poate să-ţi spună sau nu că îi e dor de tine

Dacă îţi spune sau nu că îi e dor de tine depinde în mare măsură de nivelul în care se află relaţia voastră şi despre cât de confortabil se simte să vorbească despre acest subiect. Dacă sunteţi la început de drum, poate că nu va evidenţia prea mult că îi lipseşti sau poate că încă nu îi lipseşti. După ce ajunge la punctul în care consideră că legătura dintre voi este mai puternică, cu sigurnaţă va fi mai deschis.
Chiar dacă nu aţi stat despărţiţi decât o zi sau două, el nu se va simţi deloc bine. Cât de apropiat se simte de tine dictează nivelul de dor. Unii Berbeci sunt muţi şi nu spun nimic despre asta, dar îţi vor aduce flori după ce nu v-aţi mai văzut o perioadă. Deci, există totuşi dorinţa de a-ţi acorda o atenţie specială. În mod clar, durata relaţiei joacă un rol important. Dacă sunteţi împreună de câteva luni bune, el îşi va face cunoscute sentimentele. Dacă au trecut ani, e posibil să considere că nu mai e necesar să îţi spună acest lucru pentru că ar trebui să-l ştii deja.

Drăgălăşenie peste măsură

Bărbatul Berbec este prea "puternic" ca să îţi spună că îi lipseşti, dar poate fi, de fapt, adorabil.
Acest lucru este valabil mai ales dacă aţi petrecut mult timp separat unul de celălalt. El se poate transforma într-un băieţel care abia aşteaptă să îşi vadă noua iubită. De asemenea, e posibil să te învăluie cu daruri şi multă afecţiune. Aşa că, chiar dacă nu îţi spune direct că îi e dor de tine, el îţi va arăta că i-ai lipsit. Va fi dulce şi vei vedea că e bucuros să te revadă. Recunoştinţa este cel mai potrivit sentiment care poate descrie ceea ce simte în momentul în care te reîntorci dintr-o călătorie, spre exemplu.

Misterul îl face să-i fie dor

Cu cât ştie mai puţin despre tine, cu atât mai mult îşi va dori să petreacă timp cu tine. Vrea să ajungă să afle tot ce poate. În felul acesta, îi va fi dor de tine până ddata viitoare când va afla mai multe informaţii.
Dacă sunteţi de puţin timp împreună, misterul pe care i-l oferi îl excită şi îl face să aştepte cu nerăbdare o dată viitoare. Acest mister trebuie să rămână prezent mereu, atât cât se poate. Dacă ai o relaţie cu un Berbec, este foarte important să nu îi dezvălui totul despre tine. Oferă-i doar bucăţi din tine, suficient cât să-l ademenească şi să-şi dorească să te revadă. În acest fel, lui i se va face dor de tine şi va vrea să te contacteze din nou cât mai curând posibil. Se poate spune că devii ca un drog pentru el. Dacă îi spui totul, el nu o sa mai fie aşa de interesat şi se va retrage puţin.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod