Cum se manifestă depresia pentru fiecare zodie

Depresia poate să apară în orice moment. În cazul unor zodii, ea se poate manifesta ca o stare generală proastă, pe când altele se ascund şi suferă doar atunci când sunt singure.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este o persoană foarte sociabilă.

El doreşte să fie mereu înconjurat de oameni şi să fie în centrul atenţiei. Dacă rămâne singur sau e ignorat, el poate intra în depresie pentru că îi va lipsi validarea din partea celorlalţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă viaţa Taurului devine o rutină sau stagnează pe plan profesional, atunci el e posibil să se îndrepte spre depresie.

Sentimentul de plictiseală şi lipsa de motivaţie sunt opusul a ceea ce îşi doreşte el. Senzaţia că nu vrea să facă nimic este un semn sigur că lucrurile merg spre rău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii vor părea mereu bine.

Ei îşi vor vedea de viaţa lor de zi cu zi, dar odată ce rămân noaptea singuri, depresia îi loveşte. Dacă se tem să meargă acasă pentru că vor fi singuri sau vor să iasă mereu în oraş în loc să se relaxeze pe canapea, este un semn rău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai încetat să mai acorzi atenţie aspectului tău fizic în ultima vreme?

Nu te mai machiezi cum o făceai de obicei sau porţi haine sport deşi erai adeptul eleganţei? Această nepăsare sau impresia că înfăţişarea nu contează poate fi un episod al depresiei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se poate simţi singur şi pierdut atunci când se confruntă cu depresia.

Dacă ceva îi scapă de sub control, sentimentele de neîncredere îl copleşesc astfel încât va începe să simtă că viaţa lui este pe punctul de a se destrăma.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioara se confruntă cu depresia, ea începe să pună la îndoială absolut tot ce este în viaţa ei.

Ea va analiza prea mult şi va transforma totul într-o experienţă negativă. Gândurile sale pesimiste o să pună stăpânire pe viaţa sa.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când se confruntă cu depresia, Balanţa va simţi că pierde controlul asupra propriei vieţi.

Chiar dacă este vorba doar de un aspect al vieţii sale, gândurile sale negative îl vor face să creadă că totul se destramă. O anxietate intensă îi va însoţi depresia, ceea ce e cel mai rău lucru.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sentimentele de frică şi de anxietate vor pune stăpânire pe viaţa ta atunci când te confrunţi cu depresia.

Aminteşte-ţi că trebuie să trăieşti în prezent şi nu aştepta viitorul cu frică, ci cu entuziasm pentru ceea ce urmează să se întâmple.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să simţi o consolare şi o linişte atunci când eşti singur, dar prea mult timp singur poate fi rău pentru tine.

În timpul unui episod depresiv, s-ar putea să te trezeşti întrebându-te dacă ai prieteni adevăraţi sau dacă vei fi singur pentru totdeauna. Ştii că aceste gânduri sunt toxice şi că nu e totul atât de negru precum pare, însă nu te poţi controla.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când eşti deprimat, tu îţi pierzi motivaţia.

S-ar putea să simţi totul ca pe o oboseală acută, dar este, de fapt, doar un nor negru care te urmăreşte. Forţează-te să faci cel puţin un lucru productiv în fiecare zi pentru a evita să te afunzi şi mai tare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Să fii într-o stare proastă nu e ceva cu care eşti obişnuit.

Te vei simţi slab şi forţat să ieşi din zona ta de confort. Sentimentele de neajutorare îţi vor năpădi mintea şi ai putea simţi că nu vei fi în stare să depăşeşti această cumpănă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu eşti cea mai emotivă zodie.

S-ar putea să te simţi şi mai sensibil ca până acum şi ţi-ar putea părea că nimeni nu te sprijină. Simţi lipsa celor dragi mult mai intens, iar asta doar din cauza episodului depresiv prin care treci. Caută-ţi prietenii şi familia şi vei vedea că nu eşti singur!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod