Poveste adevărată: "Soţul meu vrea perversiuni. Mă rog la Dumnezeu să-l ierte!"

Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.
Nici când m-am măritat, nici înainte nu m-a pregătit nimeni acasă sau la şcoală pentru ce a urmat. Nu ştiam că unii bărbaţi au astfel de porniri şi nevoi, şi nici că voi nimeri unul care să mă supună la asemenea perversiuni. După numai un an de căsnicie am ajuns să aştept nopţile cu spaimă şi să mă rog ca mariajul meu să se sfârşească pentru că am impresia că nimic nu-l va aduce pe soţul meu pe calea cea dreaptă.

Am fost domnişoară când l-am cunoscut pe Ionuţ. Fusesem colegi la un loc de muncă la care eu am făcut o perioadă de stagiu în timpul facultăţii şi am păstrat legătura şi după aceea. La început părea că suntem foarte diferiţi şi nu mi-a trecut prin cap că o să fim iubiţi. După câteva luni ne-am apropiat neaşteptat şi am început să ieşim împreună. Am descoperit un Ionuţ foarte drăguţ, tandru şi serios, diferit de poza pe care o afişa la serviciu, unde părea mai şmecheraş.

Mi-a spus din start că apreciază dorinţa mea de a rămâne neprihănită până la căsătorie, şi că oricărui bărbat i-ar conveni să-şi ia o nevastă pură. Aşa că pe durata prieteniei noastre nici nu s-a pus problema de mai mult de nişte săruturi pasionale şi mângâieri erotice. Cinstit mi-a fost greu şi mie să rezist, pentru că ştia să mă aducă de multe ori pe punctul de a ceda ispitei. Îmi plăceau mângâierile lui, iar când ne atingeam buzele simţeam că mă curentează în cele mai adânci zone ale fiinţei mele.

Duhovnicul meu m-a încurajat şi m-a spijinit să rezist şi am ajuns şi la nuntă. După aproape un an de curte şi prietenie, am făcut o nuntă frumoasă, cu rude şi prieteni, în orăşelul de unde venea el şi unde părinţii lui sunt destul de înstăriţi. Familia lui m-a primit cu braţele deschise de prima dată şi nici acum nu am a mă plânge de vreun neajuns de la ei.

Toate bune şi frumoase, în noaptea nunţii Ionuţ aproape că nu s-a atins de mine, deşi eram pregătită sufleteşte şi un pic chiar îmi doream să se întâmple o dată, ca să văd ce am pierdut până la 25 de ani. Dar era prea obosit după nuntă şi am lăsat-o pe a doua noapte. Care nu a fost exact ce mă gândeam eu, dar şi mama şi duhovnicul mi-au spus că la început va fi rău. Ionuţ era foarte dornic şi chiar dacă s-a străduit să mă facă şi pe mine să simt ce simţea el nu a reuşit, poate pentru că eram prea stresată de ce avea să se întâmple. Aşa că s-a bucurat doar el de câteva ori.

Coşmarul a început la nici o lună de la nuntă, după ce Ionuţ a considerat că am „învăţat” cum e sexul normal, şi trebuie să încercăm ceva diferit. Nu m-a prevenit înainte, iar când a încercat să mă penetreze prin spate am sărit din pat ca arsă şi m-am ascuns în baie.  Au urmat nenumărate încercări de a mă convinge să fac diverse alte lucruri cu care eu nu eram de acord, şi care mi se pare că nu au nicio legătură cu dragostea dintre doi oameni, ci cu deviaţiile animalice. N-am cedat, dar el insistă şi de multe ori simt că mă murdăreşte cu dorinţele şi încercările astea scârboase. Dumnezeu nu ne-a dat gurile ca să le spurcăm şi nici voie să ne vărsăm sămânţa în alte locuri.

Mi-e ruşine să vă descriu tot ce ar vrea Ionuţ să facem în patul conjugal, binecuvântat de Dumnezeu şi de biserică. Dar sunt disperată. I-am povestit şi mamei şi duhovnicului. Mama şi-a făcut cruce şi mi-a spus că nu poate să vorbească aşa ceva cu ginerele ei, nici măcar tatei nu-i poate spune. Iar duhovnicul mi-a sugerat să merg cu Ionuţ la el ca să discute, ca de la bărbat la bărbat. Dar Ionuţ nici nu vrea să audă. M-a certat că am spus unor străini ce e la noi în pat.

Aşa că acum nu ştiu pe ce cale să apuc. Mi-e frică să mă bag în pat cu el când vine seara şi mă rog la Dumnezeu ori să-l oprească pe el, ori să termine căsnicia noastră, deşi asta mi se pare un păcat şi mai mare.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentariile 101-150 din 152

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabriel pe 19 Sep 2012, 15:27
    "DUHOVNICUL"

    Eeeee, si uitati asa, dragii moshului, din aceste cauze mai sus mentionate (si barbatii si femeile nu pleaca de acasa de bine ! ) au luat nastere de-a lungul timpului urmatorarele : metresele, insotitoarele de lux, casele de toleranta, femeile usoare de pe trotuare, femeile mai "bune" si mai scumpe din bordeluri, apoi boarfele, parasutele, parapantele si ultima denumire a acestora, bungee-jumpistele. In urma rostirii sau cu ajutorul limbajului non-verbal a lui NU . CARPE DIEM ! VAOM STII SAU NU VOM STII SA TRAIM SI SA EXPERIMENTAM TOT CE SE POATE E LA ALEGEREA FIECARUIA, (nu trebuie blamati nici cei care spun NU nici cei care spun DA - sau nu spun dar fac) IAR LA FINAL CAND TRAGEM LINIE SI COSTATAM CA VIATA E PREA SCURTA PT A FI TRAITA NE VOM INTREBA RETORIC : OARE A FOST BINE?

    4
    10

  • alina pe 12 Sep 2012, 10:11
    discuta cu un consilier marital/psiholog

    E destul de clar ca aceasta atitudine a tinerei din articol provine de la educatia deficitara pe care a primit-o.Nu suntem in masura sa judecam nici mama,nici cu cine altcineva s-a sfatuit dansa. Ma intreb daca aceasta casatorie ai facut-o din dragoste sau la presiunile familiei? Din ce a scris in articol parea ca nu era indragostita de sotul ei si a asteptat noaptea nuntii curioasa sa afle ce urmeaza. Sincer,fiecare cu propriile convingeri,dar daca nu l-a iubit,cred ca a comis prima greseala casatorindu-se cu dansul,incurajata de familie. Daca iti iubesti sotul si el pe tine in egala masura,consider ca este de preferat sa va rezolvati problemele discutand,doar voi 2. Daca el a avut rabdare sa astepte pana in noaptea nuntii,poate intelege si temerile tinerei sotii si sa fie mai rabdator cu dansa,dar in ideea sa fie si ea COMUNICATIVA,daca nu vor reusi sa rezolve problema pe cale amiabila...cine stie,totusi sotul ei sa nu devina violent...

    10
    2

  • anonimus pe 11 Sep 2012, 22:01
    OFF!

    pai in situatii fara iesire te pui singur cand astepti 25 de ani si te casatoresti fara sa cunosti persoana cu care o faci!si ma refer la cunoastere carnala!PENTRU UN BARBAT ASTA CONTEAZA IN PRIMUL RAND~!!!

    5
    10

  • geo pe 4 Sep 2012, 02:19
    asta-i ttampita de-a binelea

    Dumnezeule, mai exista asemenea cccrettiiiine in anul 2012?!

    9
    14

  • damian pe 3 Sep 2012, 23:43
    salbatici

    si ne mai miram ce a patit biata japoneza care a venit in tara asta de salbatici care au numai perversiuni in cap, unde femeia e vazuta ca o bucata de carne vie , nu ca o fiinta umana.

    11
    7

  • vladimir pe 2 Aug 2012, 17:39
    va multumesc

    extraordinar articol si comentarii, va multumesc tuturor, asta e motivul real pentru care a fost inventat internetul, mi-ar dori un singur lucru, sa posteze la comentarii duhovnicul acestei fete, cred ca ar fi absolut genial. Nu mai stiu cum am ajuns pe pagina dar bine am facut.

    7
    1

  • Alina pe 8 Iul 2012, 19:19
    Greu de tot..

    Fiecare e liber sa faca ce vrea cu trupul s-au!Nu stiu de ca va ofticati atat!Care e mai mai mare pacatul dupa parerea vostra:sa faci sex inainte de casatorie sau sa divortezi!Crezi ca daca ai ramas virgina iti va ridica cineva statuie?In ce secol traiesti?Serios acum?Am mai auzit de cazuri de genul `duhovnicului`tau!Nici macar Dumnezeu nu cred ca mai e scandalizat de asemenea lucruri.Daca ti se par perversiune ce vrea sotul tau,inseamna ca preferi sa stai,el sa presteze si cam atat viata sexuala!Atunci,nu te mira daca te insala!!

    7
    14

  • anonim i pe 24 Iun 2012, 11:44
    parerea mea

    Draga mea, inteleg perfect ce e in sufletul tau. Dar D-zeu a spus ca sotia nu e stapina pe trupul ei ci sotul si invers ,tot el ne da invataturi pe care sa le urmam si ne invata ce sa facem in anumite situati -insa singurul loc in care nu se amesteca este DORMITORUL: Concluzia mea este ca sotul tau te iubeste f mult -dovedit ca te-a respectat pina la nunta,dar nu uita ca se vede clar ca este un barbat cu experieta sexuala. Intrebarea este cit de mult il iubesti tu pe el ? Linisteste-te si nu mai vb cu alte persoane despre aceasta problema. daca nu e prea tirzi vorbeste deschis cu sotul -va avea rabdare si dragoste ca sa te inteleaga, spunei frica ta ,si sunt sigura ca in strafundul inimi tale si tu esti curioasa sa experimentezi -toate suntem chiar daca nu recunoastem. spune-i sa-ti explice ce urmeaza chiar daca foloseste un limbaj indecent pt tine.Nu e o rusine sa dai drumul animalului din tine cu sotul tau. Redescopera-te si ai curajul sa experimentezi , nu totul intr-o noapte ci in timp. Respingerea il va iversuna impotriva ta deoarece el stie ca are drepturi asupra ta ......si-l vei pierde in favoarea alteia care nu-i refuza aceste placeri nedescoperite de tine. Incearca sa te vezi in viitor alturi de el bucurindu-te de el si cu el - sau vezi-te divortata de el alaturi de un altul (ceeace este impotriva religiei find o viata in desfriu) o acritura plina de complexe si nesatisfacuta. DACA AR FI CEVA ATIT DE SCIRBOS SI DE NECONCEPUT atunci nu s-ar practica in lumea intreaga si de cind lumea. Daca-ti iubesti sotul si vrei sa fi fericita invata sa faci ,,compromisuri'' in dormitor ca si el sa fie implinit cu tine si spre surprinderea ta i-ti va placea.Asta nu inseamna ca trebuie sa-i permiti chiar si ce nu poti -ex sa ejaculeze in gura ta, se poate si fara asta.incepe totul in ritm lent si pe rind de la lucruri mai nesimnificative ,adica o alta pozitie si in timt se va destepta fiara din tine. Da-ti friu liber si vei avea de cistigat. peste ani vei ride de tine pt felul in care ai reactionat la inceput .LASA SENTIMENTELE DE DRAGOSTE SI IUBIRE PE CARE LE INABUSI SA PRINDA VIATA , vorbeste cu sotul tau ca el este jumatatea ta si doar el te poate ajuta in aceasta ,,problema''.Nu-ti fie rusine ,ca acest sentiment te indeparteaza de sotul tau,arata-i iubirea ta si lasa-l sa te invete cum ii place sa fie iubit.

    11
    6

  • elena pe 18 Iun 2012, 15:41
    parerea mea

    Eu cred ca intr-o relatie e permis orice daca ambii parteneri sunt de acord.Daca unul nu e de acord, celalalt (daca o respecta si o iubeste)trebuie sa se resemneze nu sa o oblige sau doamne fereste sa o viuoleze.Sexul oral nu place la toata lumea.Anal nici nu poate fi vorba,e ceva contra firii,scarbos si degradant pt femeie.Asa ca EL trebuie sa inteleaga situatia si sa faca doar ce ii permite ea.Daca o iubeste va intelege daca nu poti linistita sa divortezi ca nu pierzi chiar nimic.

    12
    4

  • Bianca pe 16 Iun 2012, 23:07
    Esti nebuna...

    Si eu sunt credincioasa! Dar ce te apuci sa-i povestesti duhovnicului aluia idiot care cred ca si rade de tine:))!! Saracu' om ,cica perversiuni. Tu nu gandesti?! Daca nu iti place du-te si CALUGARESTE-TE! Dupaia sa vi sa ne povestesti ca te-au "calarit" calugarii aia perversi si ti-a placut! ;)

    29
    15

  • Loreen pe 16 Iun 2012, 01:20
    :))) nu pot sa cred

    Nu te supara, dar chiar nu stiu cum ai putut trimite asa ceva sa apara pe site, nu mai suntem in secolul in care arderile pe rug erau la moda.

    13
    20

  • Alina pe 15 Iun 2012, 20:52
    Divorteaza fata!

    Decat sa te spurce un cretin nenorocit, mai bine lasa ca asa cum l-ai gasit, gasesti altii in lumea larga si mare! Orice femeie care accepta perversiuni, se spurca si este o curva mai rau decat aia de pe strada ca doar aia de multe ori este o tiganca fara carte si vai de capul ei, morala nu s-a schimbat si nici nu se schimba!Stiam ca unele pentru o ..., sunt in stare sa fie pres in fata barbatului, dar ca sa se umileasca asa, rusine! mai mergeti si la biserica! Sunteti niste curve nenorocite, v-o spune o femeie cu doctorat, familie, tanara, cu o situatie financiara excelenta si care are tot ce si-a dorit de la viata! Asa ca, fata, lupta pentru dreptul de a fi om, nu animal! si care este credincioasa dar respectul de sine este primordial in orice relatie! Multe romance sunt sodomite si sugatoare, vai de voi, de neamul asta de prostituate, politice sau in privat! Am preluat de la Occident tot ce este mai rau, uraciunea pustiului! vai de voi!!!!!!!

    23
    17

  • cirebica pe 13 Iun 2012, 15:19
    preotii cei mai mari gay

    De ce trebuie duhovnicul tau sa stie toate pozitiile tale sexuale, cum faci tu dragoste, ce manci, ce bei, unde mergi?draga mea si eu merg la biserica dar nu ma apuc sa-i bat toaca la popa ce-am facut si alte lucruri din casa.Nu sti ca preotii sunt cei mai renumiti gay??Cred ca ala cand ii povestestesti te si vede deasupra la sotul tau si ii starnesti fanteziile sexuale.Sa iti revii draga mea, ca altfel va untalniti la notar sau la judecatorie cu sotul.Pacat ca esti tanara si nu gandesti normal, iar mama ta nici atat nu stie sa iti dea un sfat ca lumea.Si ea trebuie sa-ti stie toate fleacurile din casa!!Soacra, matusa, vecinile, colgii tai au aflat?? inca mnu e tarziu...da-i nainte iubita.

    22
    10

  • cirebica pe 13 Iun 2012, 15:15
    e greu de dat sun sfat

    Ca ai ajuns virgina in noaptea nuntii e ok sa zicem...dar uite ca nu va potriviti deloc.Daca ai fi incercat, nu te-ai mai fi casatorit cu siguranta.Nu toata lumea a primit o educatie sexuala, dar a mai studiat, citit cate ceva sa nu pice ca de pe luna cand face dragoste sau sex.Cu privire la toate destainurile tale mamei si duhovnicului gresesti destul de mult.sotul tau nu are o familie doar cu tine , ci cu tine, cu mama ta si cu preotul.In locul lui te-as fi lasat de mult daca mi s-ar fi intamplat asa ceva.Tu sti ca lucrurile din casa nu se spun?

    17
    5

  • owl92 pe 12 Iun 2012, 20:56
    COMUNICARE,DESCHIDERE

    eu am 20 de ani si sunt cu prietenul meu de 4 ani,e primul barbat din viata mea si mi as dori sa fie si ultimul,pentru ca ne iubim,nu pentru ca vreau eu sa incerc ceva nou.e o relatie serioasa,el e viitor preot. chiar si asa,el e barbat,iar barbatii,indiferent de meseria lor,sunt tot barbati si cauta mereu sa experimenteze. nici eu nu sunt deschisa la toate tipurile de sex,nici el nu ar accepta daca as vrea sa ii fac eu anumite chestii dar nici sa fugi mancand pamantul cand vrea altceva.iti dau un sfat pe care ar trebui sa l iei in considerare,la mn a functionat: in momentul cand vrea sa ti faca anumite lucruri pe care le tu le consideri "perverse",cere-i sa ti dea detalii,sa stii ce se va intampla si cum. vorbeste cu el si spune-i ca daca nu o sa ti placa,sa va opriti.si eu sunt credincioasa si voiam sa raman virgina pana la casatorie,dar am gasit persoana potrivita care vrea sa ramanem impreuna si sa mearga totul bine ca sa ne casatorim. lasa duhovnicul sau pe mama,ei nu trebuie sa stie ce faci tu cu sotul tau in pat,iar dumnezeu nu condamna niciun fel de sex daca il faci cu sotul tau,cu care te a legat biserica.

    8
    6

  • tatiana pe 12 Iun 2012, 16:40
    Dumnezeu a creat familea

    Dumenezeu a spus ca este bine sa fie relatii sexuale dar doar in familie dupa casatorie. si in cazul cind ambii s-au pastrat curati nu mai apare nici o problema la capitolul acesta. Cit despre compatibilitate in pat pina la casatorie a inventato tot unul care s-a simtit vinovat de curvie si agasit chipurile o scuza. De atita si astfel de probleme de oarece totul se zideste pe curvie, iar cuviea este pacat si aduce consecinta, dezapreciere, frustrare, scuze, boala, durere in suflet. Sunt virgina si nu mie rusine sa recunosc, am 25 ani si in curind ma casatoresc ,viitorul sot e deasemenea virgin si totul la noi va fi ok deoarece noi avem valori. nu va fi nici invinuiri ca am fost cu altii si nici comparatii, si stiu cu adevarat ce insseamna dragoste deoarece nuam fost o papusa in mina cuiva ci voi fi sotia unui barbat care cu adevarat ma iubeste isi pretuieste faptul ca sunt curata

    16
    9

  • tatiana pe 12 Iun 2012, 16:18
    AU SCHIMBAT VALORIILE IN DESFRIU SI DESFRIUL IN VALORI

    pai sigur cum sa stiti voi care sunt valorile drepte daca toata viata ati trait in desfriu. Nici nu este de mirare sa va mirati cind auziti de o domnisoara care ramine virgina pina la casatorie, daca voi va culcati in dreapta sin stinga din copilarie, nu va judec, nu am dreptul. poate nu a fost nimeni sa va invete ce e aia credinta, Dumnezeu, in cele din urma dragoste.... sunt sigur ca nu stiti ce e adevarata dragoste si nici nu aveti de unde sa o stiti deoarece nimeni nu va aratato, de oarece toti va folosesc in scopuri meschine dar voi tinjind dupa dragoste va lasati ademeniti. Iar cu privire la Preoti, ei nu au dreptul sa se numeasca astfel cel putin Dumnezeu nu le da acest drept atita timp cit traiesc in uuriciunile interzise de Dumnezeu. ADEVARATA DREAGOSTE E LA DUMNEZEU, ADEVARATA IMAGINE A FAMILIEI LA DUMNEZEU, aceasta femeie este de 10 ori mai curata ca fiecare din voi, nu trebuie sa-mi recunoasteti mie ci voua in inimile voastre

    18
    9

  • nyx pe 12 Iun 2012, 01:05
    deplasat...

    poate nu sunt eu persoana potrivita pt a da ”verdicte” in materie sexuala.... dar nu mi se pare corect ca o femeie sa ramana virgina pn la casatorie... pe langa faptul k pot aparea astfel de cazuri, mai e si faptul k indobitocirea sexuala ramane pe viata! si kiar pn la 25 de ani, mi se pare exagerat... nu e necesar sa fii ca albinuta din floare in floare, dar nici asa ”salbatica” sa ramai... makar un partener sa ai inainte, k sa ai si tu termen de comparatie.. n-ai kum sa te pastrezi pn la casatorie pt cineva care cine stie ce a facut toata tineretea lui pn la tn.... kiar si asa, femeile nu au un apetit sexual la fel ca al barbatului, nu sunt la fel de disponibile sa faca sex, iar in momentul in care decizi sa-ti legi viata cu cineva si tu nu cunosti personalitatea lui sexuala, si nici makar tu nu-ti kunosti corpul si necesitatile sexuale, ajungi sa urastu sexul, simtindu-te exploatata, in lok sa simti placerea de a trai astfel de momente! E ok k esti religioasa, dar nu mi se pare corect pentru tine sa fii asa de ”indobitocita”! meriti mai mult! si apoi, isi imparte fanteziile ku tine, si nu se duce la altele... dak ar preacurvi, ti-ar fi mai usor?

    17
    10

  • marlen pe 12 Iun 2012, 00:29
    nu e drept

    Nu e drept sa criticam asa rau persoana din articol, cine nu are nici-un pacat sa arunce prima piatra a spus Isus, asa ca ar trebui so luam mai cu binisorul. Fiecare persoana, barbat sau femeie, teoretic e la fel dar pe de altra parte sintem nascuti sa fim diversi, chiar si mental, religios, cultural e.t.c. Vorbim despre emancipare, despre libertate, democratie, pai nu este tocmai acest aspect, ca fiecare sa fie liber sa fie cum vrea si cum crede el de cuvinta? In istorie am studiat despre Grecia si Roma antica, unde sexul se consuma in toate formele posibile, chiar si in India, kamasutra e o dovada. Asa ca nu e nimic anormal in persoanele care nu vor sa scimbe strada vechie pt. ce-a noua, ar trebui sa criticam si persoanele care nu maninca friptura, sau persoanele care nu sint de acord cu noi cind spunem ca "ieri am vazut un extraterestru".Din fericire nu sintem roboti, si de aceea nu la toti le place acelasi lucru, imbracaminte, mincare, sex, e.t.c. Dati-mi voie sa inchei cu un sfat, draga si dragi mei, nu puteti spune ca nu va place pina nu incercati acel ceva, pt. femeia din articol, eu cred ca tu esti ca un vermisor de matase care odata iesita din coaja ta vei fi un fluturas superb, vorbeste cu prietenele tale (daca le ai), deschidete cu persoane calificate, sexologi e.t.c. Nu cred ca Dumnezeu se iuta la tine cind esti in patul conjugal, si mai cred ca Preotii ( cu tot respectul) nu prea sint in gradul sa dea sfaturi, pt. ca nici ei nu sint sfintii... Totul depinde de TINE si de EL de aceea ar trebui sa vorbiti, sa invatati unul de la altul, si sa acceptati cerintele celuilalt, solutia problemei sta in VOI DOI. Mult noroc.

    9
    2

  • eu pe 11 Iun 2012, 23:08
    vai de capu vostru

    daca voi sunteti curve si vi-o luati peste tot asta nu inseamna ca tipa respectiva are "probleme". bravo ei, cred ca orice barbat ar vrea o sotie virgina (si zic sotie, nu aventura). ba e chiar de admirat, avand in vedere ca in ziua de azi e un fel de unicat. Bat la pariu ca majoritatea celor care au lasat comenturi rautacioase sunt frustrate care au fost folosite si apoi parasite :P incep sa-mi recapat increderea ca nu toate femeile sunt parasute si pitzipoance :D

    41
    14

  • kisskmy pe 11 Iun 2012, 21:53
    am trait sa o aud si pe asta..

    da de ce te-ai mai maritat mai fata? de ce nu te-ai dus sa te calugaresti? aaa sau nici la manastire nu te-au primit :)))) da tu ce vrei sa devii... sfanta? tu crezi ca duhovnicul tau nu face si el ce vrea sotul tau? sa o crezi tu...am foarte multi prieteni preoti, si chiar preoti pe rit vechi care sunt mult mai credinciosi...insa in pat tot barbati sunt...au aceleasi nevoi ca orice om si ca orice barbat. deci zau daca inteleg de ce te-ai mai maritat? nu te mai intreb daca ai prietene ca..presupun ca nu...cred ca fug oamenii de tine ca dracu de tamaie....deci ia si te trezeste la realitate..lasa l pe sotul tau sa te trezeasca pana nu va fi prea tarziu... oricum el isi satisface nevoile in alta parte, asta trebuie sa fii sigura dar daca chiar vrei sa-ti mai salvezi casnicia (daca chiar vrei asta) ia si stai de vorba cu sotul tau...lasa-i pe altii (parinti, duhovnic si etc). ok, nu zice nimeni ca nu trebuie sa fii credincioasa, si eu sunt dar...toate cu o limita...si nu zice nimeni ca nu tb sa vb cu duhovnicul insa astea sunt chestii care trebuie sa le discuti cu sotul, caci cu el te-ai maritat..nu cu duhovnicul..daca o mai tii tot asa in curand ai sa ne scrii sa ne spui cum a fost divortul...

    16
    15

  • Andreea pe 11 Iun 2012, 20:48
    Doamne...

    Suntem un 2012 mai exista așa ceva dar tu când te-ai căsătorit ce ai crezut ca doar o sa dormiti unul lângă celălalt copii cum o sa faci ???)))

    17
    13

  • Flavia pe 11 Iun 2012, 19:19
    pfff:))=))):))):)):)))))

    ce mama dracului fatooo:O:)))...vreau sa spun sincer un simplu lucru: prima si prima oara am avut senzatia ca citesc un articol scris de o calugarita:o...ce mama naibii,si calugaritele fak sex oral..:))sunt sigura de asta..si daca fci acest lucru(sex oral) nu inseamna ca iti bati jok de formele coprului tau..si de ce ti`a dat Dumnezeu..hai mai las`o`n colo...normal ca sotul tau vrea asemenea pozitie deoarece e baiat!!!..si baetii nu sunt rusinosi si vor asemenea chestii..dar tu,,Maica Domnului'':)))..faci tot posibilul sa nu resesti..ce naiba mai fato..nu este un pacat ca o faci cu sotul tau...poate sa te si linga in zone intime ca nu e un pacat!! e sotul tau...dar dak faci cu alti parteneri si pe bani..adik dak te platesk ei pe tn s`o faci cu ei ..asta mai da..hai fie un mega extra pacat...dar unele asa isi castiga banii...infine...ridicol articol...un asemenea articol postat pe Eva.ro...te`ai facut mai tare de ras..dar atuncea cand ai chemat vecinul sau pe cn ai chemat tu ca sa vbeasca cu sotu tau..tu iti dai seama oare ce a simtit sotul taua tunci cand ai chemat acea persoana sa vorbeasca asa ceva cu el..fato e cv normal sa faca sotul tau asa cv cu tine..acum nu mai sunteti niste straini...tu ai stat virgina pana la 25 de ani:o..deasta iti e asa de greu sa incerci alte pozitii..si alte chestii..hai pa..

    9
    21

  • luisa pe 11 Iun 2012, 17:36
    ce e asa greu de priceput

    ca exista femei care nu le place decat sexu vaginal? e asa: daca mie imi face rau un fel de mancare ...doar nu o sa ma duc sa imi stric stiomacu cu ea. La fel e cu sexu ...

    16
    4

  • luisa pe 11 Iun 2012, 17:33
    pai

    pai uite sunt fete care chair nu acepta si nu le place sex anal sau oral .... ce e asa mare lucru sa fii diferit ? pai eu cred ca voi doi o sa va despartiti daca nu reusiti sa rezolvati asta problema asta printr-un dialog deschis. zii ca il iubesti da nu iti place decat sexu normal ..... * te pup me

    17
    1

  • Alex pe 11 Iun 2012, 11:26
    Subiect

    Madam, nu imi permit sa te judec, dar nu ma pot abtine sa nu iti spun pur si simplu ca ceea ce dta. ai scris in articol nu-ti este favorabil. Nu vreau sa iti subestimez inteligenta de aceea iti recomand un control psihologic presupunand ca tarele dtale. isi au baza in familie si in copilarie. Poti fi spirituala, dar credinta dtale. pare a te impiedica sa traiesti in lumea definita ca 'reala'.

    21
    14

  • eu pe 11 Iun 2012, 09:39
    ha ha

    tu fata ...tu nu sti ce pierzi...eu sunt dornica sa incerc orice...e atat de placut mai ales ca o faci cu pers pe care o iubesti...fi si tu mai deschisa....in puii mei.....

    12
    16

  • lucia pe 11 Iun 2012, 03:10
    ma bufneste rasul

    frumoasa poveste ....mare scriitor!respect

    4
    14

  • fllory pe 11 Iun 2012, 01:09
    E trist...

    Mi-e greu sa vad: ca in ziua de azi se mai cred astfel de chestii legate de religie, ca voi ca si femei nu stiti sa va apreciati, ca va multumiti cu ceea ce gasiti si SPERATI ca va fi bine. STOP!!! Bai oameni buni, am evoluat!!! Noi ca femei avem drepturi totale si egale asupra situatiei! Bai fata, pune-l pe idiotu' ala de sot al tau la respect!! Bai voi stiti ce-i ala respectul fata de noi insine? Voi stiti cate religii sunt pe Pamantul acesta si mai stiti ca fiecare are diverse opinii? Credeti cumva in destin? Gresiti! Desinul e ceea ce va creati voi...daca va multumiti cu ceea ce aveti si nu va arde sa progresati, ramaneti acolo, e destul de simplu, nu?Daca esti credincioasa roaga-te la Dumnezeu cum o fac si eu dar cere lucruri omenesti....El stie ca noi nu suntem perfecti si sunt convinsa ca e Consient de faptul ca noi ca femei suntem egale cu barbatii. Nu uitati ca DUMNEZEU NU ARE INFATISARE UMANA! NU IL MAI COMPARATI CU BARBATII, PT CA EI NU SUNT SACRII...SUNT NISTE PACATOSI CA NOI, NISTE NESIMTITI CARE POT DEVENI CEI MAI SUPER DIN LUME DACA STITI SA LUCRATI CU EI!!! Fetelor, treceti la treaba si nu va mai multumiti cu faptul ca...bunica, mama sau preotul va spune ca sunteti femei si trebuie sa indurati ce spune/face sotul!!!

    19
    17

  • ana pe 10 Iun 2012, 23:54
    Draga mea,

    Constat cu regret ca toate cometariile postate pana acum nu fac decat sa te judece in loc sa te ajute sau sa te incurajeze intr-un fel sau altul.... Revenind la problema ta, consider ca ar trebuie sa porti o discutie cu sotul tau.Si eu m-am casatorit virgina (desi vad ca in zilele noastre o astfel de decizie iti lasa un stigmat pe toata viata ) si de doi ani de zile traim o poveste frumoasa cu bune si rele.Nici eu nu sunt de acord cu multe lucruri si sunt o persoana credincioasa cu frica de Dumnezeu, dar barbatii au intradevar anumite nevoi.Recunosti ca anumite atingeri iti provoaca senzatii placute, incercati sa insistati mai mult pe preludiu, poate asa te mai relaxezi si te poti bucura mai mult si de actul in sine.Incercati sa ajungeti la un compromis, un fel de a o face care sa va placa amandurora. In ceea ce priveste duhovnicul, daca tu te simti impacata cu sfaturile pe care ti le da si iti este usor sa-ti deschizi sufletul in fata lui atunci te sfatuiesc sa continui sa-l ai ca duhovnic, in caz contrar ai putea incerca sa mergi la un al preot. In concluzie poarta o discutie deschisa cu sotul tau si incercati sa vedeti ce solutii puteti gasi asa incat ambii sa fiti impacati cu sine. Casnicia are bune si rele, iar in viata poti intampina greutati mai mari ca aceasta (sa dea Domnul sa nu fie cazul) asa ca ia atitudine si nu lasa aceasta teama sa-ti conduca viata. Curaj si sper sa treci peste acest hop cu bine!

    15
    5

  • sabina pe 10 Iun 2012, 22:11
    duhovnicul e un pervers :)

    ca poti sa spui asa ceva la spovedanie :) perso e grav, si tu traiesti untr-un alt secol draga mea tu nu ai prietene?, cuplul tau nu o sa tina pt ca sotul tau o sa se duca la alta! Esti prea inocenta te sfatuiesc sa ai o conversatie deschisa cu multa delicatete, si eu cred ca sotul tau o sa te inteleaga, e normal el nu stie ce simti tu daca taci ca muta :))))) si nu vorbesti ce nu-ti place pt ca ti-e rusine, si sa nu crezi ca toate femeile o facem toate pe la spate, suntem toate diferite, eu nu o fac si prietenul e un nebun de sex, am discutat si ma inteles si totul e foarte bine intre noi...............e sotul tau la el trebuie sa te spovedesti sa te inteleaga si nu la duhovnicul pervers........Doamne fereste! iti trebuie o lectie de educatie sexuala......

    7
    8

  • Nina pe 10 Iun 2012, 21:53
    hai sa mai si gandim

    De ce crezi tu ca sexul inainte de casatorie e pacat? Oare D-zeu chiar n-o avea alte prioritati decat sa bifeze pe lista pt judecata de apoi: - cate maciuci au intrat in tine - pe ce data, - care era natura relatiei dintre tine si posesorul maciucii (adica sot/iubit/partener de o noapte) - in ce pozitie ti-a bagat-o - in ce gaura etc Sincer chiar crezi ca D-zeu isi pierde vremea cu prostii din astea? Sa stea de paza la fundul tau sa vada cu-cine-cand-cum ti-o pui?? Oare de ce sa-i pese atat de mult lui D-zeu de gaurile tale, sunt ele asa de pretioase? Aceeasi poveste cu tinutul postului. Oare chiar o fi pt D-zeu asa importanta dieta mea? Ce trece prin tubul meu digestiv la o anumita zi a saptamanii? Oare o sta El la judecata de apoi sa-mi numere dumicatii si cate cefe de porc am mancat eu miercurea si vinerea? Voi, religiosii astia hardcore va fixati obsesiv pe tot felul de tampenii si pierdeti in vedere esentialul (care este iubirea aproapelui).

    18
    12

  • Andra pe 10 Iun 2012, 20:21
    Extraordinar ........

    Fato, nu te supara.Da ok e de apreciat ca ai vrut sa fii nevasta " pura " bla bla, dar nu mai traim in anii '30. Eu zic sa inveti sa-ti asculti sotul, ca ma indoinesc ca iti cere lucruri atat de groaznice, sex oral, sex prin spate, diferite pozitii, e acelasi lucru, e tot el, e acelasi " instrument " ce te penetreaza :)) altfel nu stiu cum o sa iti mearga tie casatoria.

    12
    12

  • Biutssa pe 10 Iun 2012, 19:15
    ...

    A.incercat.sa.te.penetreze.pe.la.spate.si.ai.sarit.ca.arsa?:)) Habar.n.ai.cate.orgasme.poti.avea.in.pozitia.asta!!

    22
    13

  • CRISTINA pe 10 Iun 2012, 18:35
    ..

    nu stitii ce perzii cu sexul oral!!!! daca incertii o sa Daii oki peste cap !!!!! DACA NU TE DESKIZI UN PIC LA MINE O SA SE DUCA LA ALTELE SI TU STAII SA TE SPOVEDESTII LA BISERICA CA NU VINE BARBATU ACASA SEARA !!!!!!!!!!!!!!! CATE FEMEII DIN ROMANIA AU COARNE ....MMMM CRED CA TOATE ......

    13
    13

  • Sophie pe 10 Iun 2012, 17:58
    Mi-e greu sa te inteleg

    Tu te sfatuiesti cu persoane cu mentalitati invechite. Sa-i oferi sotului tau o viata sexuala buna e o modalitate de a-l face sa te aprecieze mai mult. Gandeste-te si tu: daca ai acasa ce ti trebuie, mai esti tentat sa cauti in alta parte?. Eu zic ca tu nu ar trebui sa mai traiesti viata altora( respectiv a duhovnicului si a mamei tale), ci mai degraba sa te axezi pe ce vrei tu sa faci. Nu mai sari k impuscata cand sotul tau vrea sa incerce ceva nou cu tine.Lasa-l sa-ti faca el primul sex oral si vezi daca ti place ce simti.Sigur o sa-ti placa si la un moment dat, cand te vei considera pregatita, vei dori sa ii intorci favoarea. El incearca de toate acum pt ca vrea sa vada ce ti place ca sa nu te mai vada atat de chinuita si frustrata. Si sa te intreb ceva: daca duhovnicul tau e atat de om a lui Dumnezeu, de ce iti ia bani la liturgii, la inmormantari, nunti, spovedanii etc, de ce nu si doneaza toti banii ajutand oamenii sarmani? Tu chiar crezi ca Dumnezeu vrea ca tu sa platesti pentru ca tu sa poti fi aproape de El?Din cate imi aduc eu aminte, Apostolii nu au cerut niciodata nimic de la oameni si nici nu ar fi avut foarte mari averi.Lucrurile nu sunt doar albe sau negre...e bine sa gasesti si pata de culoare...

    20
    2

  • Una pe 10 Iun 2012, 17:17
    Vai de noi....

    Ei, dna din poveste ar trebui sa se educe in sensul acesta, a actului conjugal. Desigur, intai conceptia ta despre sex trebuie putin schimbata, poate te ajuta sa citesti niste carti pt ce inseamna viata in doi si ce implica ea. Sexul a fost creat de Dumnezeu pt noi, si nu a lasa o regula dupa care sa fie facut, in care cei doi sa simta placere..asta depinde de voi, de amandoi la ce invoiala cadeti, la ce va mustra si la ce nu va mustra cugetul pt ca Biblia spune clar ca tot ce nu vine din incredintare, e pacat. Iar despre voi care vorbiti despre compatibilitate, nu am decat o vorba, sarmanii de voi! Dar ec sunteti, pantofi sa fiti incercati? Te culci cu el, ea sa vezi daca te potrivesti, apoi te saturi de ea/ea si incepi cu altul. Dumnezeu condamna curvia si Biblia scrie clar ca acesti oameni, curvarii, nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu, adica nu vad Cerul degeaba le spune popa la capatai ca s-a dus robul, roaba Domnului la loc de verdeata. Merge in iazul de foc pt ca Sfanta Scriptura e clara in acest sens. Pacat ca va numiti crestini dar traiti ca si paganii....rusine pt o tara asa numita crestina la ce comentarii lasati. Iar

    12
    10

  • Flavia pe 10 Iun 2012, 16:12
    Uitasem ca mai exista oameni de genul

    :)) cel mai tare articol de pe eva.ro. Chiar m.a dat gata, am ras de n.am stiut de mine. Pana la urma, e "bine" ca s.a dus si la maica.sa sa se planga :)) maica.sa si.a facut cruce :)) vaai, te duci pe lume cu fazele astea ..

    18
    9

  • Y-anna pe 10 Iun 2012, 16:04
    ale..

    odata ce este iubire intre partenerii, nu exista incompatibilitate chiar dk o fac in noaptea nuntii.. doar akum nu o sa stau sa incerc fiecare baiat sa vad dk e compatibil..

    17
    3

  • Y-anna pe 10 Iun 2012, 16:01
    yoy

    cu sotul tau poti face orice, , desi nici eu nu is de acord cu sex oral,, dar in rest o data ce sunt casatorita, de ce sa nu incep si nijte pozitii cu sotul meu.. sa vad dk imi place sau nu. doar e sotul meu si nu fac alte pacate. si eu vreau in noaptea nuntii, si la inceput nici eu nu am vrea sa o iau cu pozitii , la inceput mai incetisor.. dar tu parca esty asa inchisa, si barbatiilor nu le plac femeii mai inschise..ci mai jucause mai doritoare de noi experiiente, si repet pana la urma o faci cu sotul tau si chiar dak esty credincioasa , nu conteaza cum te iubesty cu sotul tau, ci trebuie sa il iubesty

    12
    5

  • lore pe 10 Iun 2012, 14:55
    esti nebuna

    dute draga la o manastire....cred ca ai multe, multe complexe insuflate de PARINTI SI DUHOVNICUL ala "omnistient" al tau...si intretinute prin gandirea ta de planta agatatoare....::)):))...eu nu te judec ..dar cred cu tarie ca nu gandesti intr-un mod fericit... mult succes in continuare ai grija sa nu te hartuiasca sotul...mai bn desparte-te,,,stai! k e pacat :-j

    22
    11

  • Ankahra pe 10 Iun 2012, 12:36
    Vai de noi...

    Religia si lipsa educatiei sexuale... saracul om, efectiv vroia sa isi traiasca viata sexuala cu femeia aleasa, dar.... ea nu, ca "dumnezeu" vede si bate.. de asta se duce lumea de rapa, din cauza "animalelor" care sunt manipulati de biserica. Sa nu mai aduc aminte de cruciade.. tot asa, au murit zeci de mii de oameni ca deh "dumnezeu" a zis si a dres... Mergi la un psiholog.

    11
    8

  • ERA pe 10 Iun 2012, 10:34
    doamne

    Dupa mine aiceea singurul vinovat este sotul ei.Deci daca a stiut asta din tot deauna care eate situatia ar fi trebuit casa o pregateasca incetul cu incetul si sa aiba rabdare cu ea nu dupa o luna el isi doreste viata sexuala ca si in filme Porno. Imi pare rau fata draga dar daca nu ajungeti la un conpromis inpreuna sa sti ca nu o sa fie bine niciodata .GANDESTETE la ce vrei si ce poate fi mai bine pentru tine ,ai o viataa intreaga inaintea ta de care trebuie sate bucuri nu so traiesti ca un calvar.Mult norok:)!!!

    16
    6

  • dana pe 10 Iun 2012, 09:08
    religia, refugiul celor care nu gindesc

    mda, daca atita te-a dus capul pina la 25 de ani, clar ca sexul va fi mereu ceva murdar si facut din obligatie pt procreere. ca asa zice in Biblie sau mai degraba duhovnicul, aseaza-te pe spate si roaga-te sa termine repede animalul de linga tine. mai bine du-te la minastire ca acolo nu mai vrea nimeni perversiuni. sau cine stie...

    29
    7

  • ale pe 10 Iun 2012, 04:44
    ?!

    Sunt de acord cu Anca,eu avand tot 22 de ani.Sincer nu inteleg in ce lume traiesti...Parerea mea e ca ar trebui sa consulti un psiholog sa te aduca cu picioarele pe pamant ca sincer la anii pe care ii ai...am ramas socata de ceea ce am citit...Virgina pana la casatorie?!Nu stiu daca ai habar dar incompatibilitatea sexuala este un motiv des invocat in cazurile de divort,poti sa verifici Codul Civil daca nu crezi..Ceea ce descrii tu sunt lucruri normale,cu anumite exceptii dar aici depinde de preferintele si de ceea ce este fiecare dispus sa accepte..Nu ai cum sa iubesti cu adevarat fara sa ai parte de acea apropiere,intimitate cu persoana de langa tine...Atractia fizica,dorinta nebuneasca de a face dragoste cu persoana pe care o iubesti etc fac parte din iubire..In felul in care au evoluat lucrurile partenerii mai intai convietuiesc sa vada daca pot trai sub acelasi acoperis,asa cunosti pers de langa tine cel mai bine apoi decid daca fac si pasul urmator-casatoria iar daca nu vad ca nu sunt compatibili si nu se inteleg fiecare isi vede de drumul sau...Poate e si vina lui ca a grabit lucrurile si nu stiut cum "sa te ia" pas cu pas dar sa ti se para lucruri oripilante inseamna ca nu il iubesti iar casatoria cu el a fost doar ceva de formalitate,nu poti sa iubesti,sa simti iubirea prin toti porii daca nu devii intim cu acea persoana si iti dau si o explicatie stiintifica: cand partenerii fac sex,glanda hipofiza produce oxitocina,asa numitul hormon al dragostei(nu intru in detalii pentru ca le poti gasi singurica pe net) si uite asa incepi sa iubesti...deci nu ai iubit niciodata cu adevarat,poate a fost atasament,respect,intelegere dar nimic mai mult...Sincer lasa-l pe duhovnicul tau si pe mama ta ca nu mai ai varsta necesara si repet du-te la un psiholog asta daca nu vrei sa fii o frustrata toata viata.Toate cele bune si mult succes!

    30
    9

  • Roni pe 10 Iun 2012, 03:46
    O fi naivitate sau o lectie de viata...

    Deci, a avea relatii pina la casatorie e pacat. Dar sa vrei sa divortez tot din cauza ca nu sinteti compatibili in pat, nu e asa de mare pacat sa vrei. Doar e o concluzie, cind te tii sfinta pina la casatorie si dupa, iti pui miinile in cap si tu si el. Poate si ma gresesc, poate sint cazuri si fericite. Din cite am citit, ceia ce sotul ei doreste, nu sint perversiuni. Daca nu stie ce inseamna perversiuni, lasa deschida carti de psihologie ceia ce tine de perversiunile sexuale. Sint si eu credinceosa, am si eu duhovnic, dar chiar sa ii spun cum fac dragoste cu sotul meu, mai mare prostie nici ca se poate. Dumnezeu inseamna iubire, iar actul sexul este unire prin manifestarea acelei iubiri reciproc. Si nu e nimic murdar sa faci sex oral sau cum acolo, daca primiti amindoi placere. Insa fiecare are placerile lui si e bine sa fie respectate. Dar in cazul asta, cind sinteti complet diferiti, e prea greu, nustiu... Nu are loc actul iubirii. Cind ajung sa daruie si sa primeasca acea iubire reciproc, asa cum ei simt. Nu sint norme scrise pentru asta Plus la asta, da! sotul poate ar trebui sa mai aiba rabdare, pregatind-o cumva cu asta, sau sa accepte daca poate. Insa si ea la fel daca merge tot asa inainte, crezind ca barbatului ii este de ajuns sa il alinti, ingrijesti si nustiu ce acolo, dar in pat sa fii ca o stafie fara sa te gindesti si la dorintele lui, poate fi pregatita deja ca el sa isi gaseasca o amanta, sau chiar sa renunte singur la casatoria asta. Mai ales ca presupun ca si-ar fi pierdut deja si incredere in ea, dupa ce a spus la toti lucruri atit de intime despre ei. Pina la urma situatie e destul de complicata. Ori se chinuie si traiesc toata viata asa, ori fac un compromis unul fata de altul, daca chiar se iubesc reciproc si reusesc pina la urma sa fie ambii fericiti. Ori divorteaza si isi cauta fiecare de viata lui, cu o lectie de viata foarte buna...

    12
    4

  • ellla di nou pe 10 Iun 2012, 02:12
    incerc sa explic:)))

    mai oameni buni lipsa de educatie sexuala, inocenta si religia fac victime printre noi. nu are cu cine sa vorbeasca, nu are cine sa o educe sexual asa ca nu stie ce e deviant si ce e nu. oricum nu se potrivesc sexual. ea are nevoie de iubire dragoste romantism si poate incet incet vine si pasiunea. asa...luata prea brusc a fost suficient sa o marcheze si nu e de ras cu asta.

    21
    3

  • ellla pe 10 Iun 2012, 02:07
    off doamne

    deci nu stiu de unde sa incep. dar consider ca vina e a lui. tu esti virgina si in gandire nu numai fizic. deci dk te iubea cu adevarat si respectat, cred ca ar fi avut mai multa rabdare cu tine, te ar fi invatat mai bine si nu zic sa faci sex anal - am intels ca e dureros si nu mi se pare normal nici mie-dar sa faci in diverse pozitii nu mi se pare asa de ....nemaiintalnit. te a ingrozit in asa hal incat te a marcat pe vecie ptr faza cu sexu!!!! nu am nimic cu pers care vor sa fie vrigine pana la casatorie dar trebuie sa ai noroc sa fie un barbat educat si nu un animal care viseaza sa ti o traga oricum oriunde si sa te transforme in vreo papusa gonflabila ceva!!!! dar....nici ai tai nu sunt normali ca te au lasat pana la vasrta asta fara sa stii ce raporturi sunt itnre n barbat si o femeie. deci dk as fi barbat eu as fugi ca dracu de amaie de femeile virgine....sincer iti zic, cred ca iti trb si tie un virgin pana la vreo 80 de ani cu carti si toate cele invatati si voi sa obtineti placerea.... acu serios vorbind, cred ca ar trb sa divortezi, nu sunteti compatibili....duca se ca nu prea ai ce sa pierzi macar ndormi noptile cum trebuie

    15
    5

  • anca pe 10 Iun 2012, 00:40
    @Floreh

    Si cam cu ce te ajuta sa stai ''neatinsa'' pana la casatorie? Sa te trezesti ca nu esti compatibil cu partenrul dupa aceea? Daca faceau sex inainte isi dadea seama ''neprihanita'' si ''preademna'' ca e un ''pervers'' si nu se mai casatorea cu el. Nu era mai simplu asa?

    13
    10

  • Floreh pe 10 Iun 2012, 00:33
    @Anca

    Anca,nu trebuie sa o judeci,multe femei sunt neatinse pana la casatorie si nici eu nu sunt de acord cu sexul oral.Nu e vorba de religie dar totusi,chiar asa ...:-j Familia acestei femei este o familie simpla dar cu o demnitate incredibila,deoarece din cele ce reies din ce a scris,femeia pare sa fie o femeie foarte linistita.Da,stiu sunt unele care o fac in toate felurile posibile.Si eu sunt de acord cu ea.In legatura cu problema,vorbeste cu el calm,s..linistit poate ajungeti la vreo intelegere.

    16
    8
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod