Dosar Eva. 10 cupluri tinere, făcute să reziste. Pariezi că nu se vor despărți?

Vestea despărțirii lui Smiley de Laura Cosoi este unul dintre cele mai mari șocuri mondene ale acestui an. Cei doi păreau împreună dintotdeauna și pentru totdeauna, iar anunțul lor a generat un val de nedumerire și de regrete în rândul fanilor. Ruptura lor demonstrează din nou cât de greu rezistă relațiile vedetelor la testul timpului.

Există, însă, și perechi "pe viață", care sunt de nedespărțit și pentru care, dincolo de zicala "niciodată să nu spui niciodată", poți băga mâna în foc că nu vor da greș. După o săptămână tristă, e momentul să admirăm câteva cupluri tinere și poveștile lor fericite.

1 din 11

Adelina și Cristian Chivu, îndrăgostiți ca în prima zi

Cei doi s-au căsătorit în iulie 2008 şi formează unul dintre cele mai frumoase şi stabile cupluri.

Fosta prezentatoare TV a declarat recent la Realitatea că încă mai simte fluturi în stomac când îşi vede soţul. "Chiar de multe ori îi spuneam că este ciudat că ne-am găsit să ne potrivim și să ne completam atât de bine." Cristi nu s-a lăsat mai prejos: "Îmi place tot la ea. Pe zi ce trece o iubesc tot mai mult", a spus fostul căpitan al echipei naționalei de fotbal.

Soţii Chivu nu se gândesc încă la un frăţior sau o surioară pentre cele două fete, Natalia şi Anastasia, și se bucură de fiecare zi pe care o petrec împreună. "Nu vreau să pară că avem o viaţă desprinsă din basme, dar e un lucru nemaipomenit când e acasă. Fetele sunt topite după el. E şi normal să fie aşa, pentru că Natalia şi Anastasia sunt cele mai importante trofee ale lui. "Le ia în braţe, le aruncă în sus. Amândouă radiază de fericire. Face tumbe cu ele. Le aleargă prin casă, pentru că sunt pline de energie. Le face baie. Le găteşte. E un tată şi un soţ model", a povestit Adelina despre soțul ei într-un interviu pentru Libertatea.

10 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod