Motivul care te face să îţi pierzi încrederea în tine, în funcţie de zodia ta

Cu toţii avem puncte sensibile, iar unele vorbe sau fapte ne pot afecta mai mult decât credem. Descoperă din ce motiv îţi poţi pierde încrederea în tine!

Peşti

Tu ai încredere în tine atunci când ai cât mai mulţi prieteni.

Dar odată ce înaintezi în vârstă, nu te vei mai vedea atât de des cu ei, ba chiar vei pierde şi legătura cu unii dintre ei. Dar asta nu înseamnă că te urăsc, drept urmare nu ar trebui să te urăşti nici tu. Ce se întâmplă este perfect normal, fiecare este ocupat să îşi trăiască propria viaţă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când te uiţi la o poză cu tine, încă nu ai ajuns să îţi placă de tine, ba chiar te gândeşti că alte fete au mult mai multe aprecieri pe Instagram decât tine.

Iar atunci când excelezi în carieră, nu te poţi bucura de succes pentru că te gândeşti la prietenii tăi care câştigă mai mulţi bani decât tine. Tu nu eşti niciodată fericită pentru că te compari tot timpul cu alţii!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ţi-e frică de schimbare, chiar dacă această schimbare te-ar putea face să ai mai multă încredere în tine.

O nouă tunsoare sau un piercing te-ar putea ajuta în acest sens, pentru că te-ai plictisit să vezi acelaşi lucru în oglindă. Reinventează-te şi mişcă puţin lucrurile, ţine doar de tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu eşti sigură că urmezi calea cea dreaptă şi că iei alegeri bune în viaţă.

Te gândeşti dacă ţi-ai ales bine cariera sau dacă faci ceea ce trebuie pentru a-ţi asigura un viitor stabil şi fericit. Ai obiceiul de a-ţi pune la îndoiala alegerile, care este motivul principal pentru care stima de sine e scăzută.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pui prea mult accent pe relaţii.

Ori de câte ori eşti singură sau ai o ceartă cu partenerul, simţi că viaţa ta s-a terminat, ca şi cum toată lumea ar fi împotriva ta. Uiţi că sunt multe alte lucruri importante în viaţa şi că nu doar iubirea contează sau că e singura care te poate împlini.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pui prea mult accent pe lucrurile materiale.

Vrei să ai salariu mare, o maşină scumpă şi o casă spaţioasă. Acest lucru este extrem de greu de realizat la o vârstă fragedă, lucru care te va dezamăgi. Nu pune atât de multă presiune pe tine, te descurci bine aşa cum eşti!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu analizezi prea mult totul.

Ori de câte ori ai o discuţie cu cineva din afara grupului tău te prieteni, te întrebi dacă te urăşte sau dacă a existat vreun mesaj ascuns în cuvinetele pe care ţi le-a adresat. Eşti prea atentă la ce fac sau spun oamenii şi sfârşeşti prin a-ţi imagina drame care nu există!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Insişti asupra problemelor prea mult, ca şi când îţi place să suferi şi să joci roul de victimă.

Dar nu poţi permite să inspiri milă, ci să laşi trecutul în urmă şi să mergi mai departe. Orice rană veche redeschisă va sângera şi mai tare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te înconjori de oameni toxici, iar stima de sine scade pentru că aceştia nu te tratează aşa cum meriţi.

Ei te pot păcăli că eşti mai uimitoare decât eşti de fapt şi asta te poate face să te vezi într-o lumină greşită. Deschide bine ochii şi alege un mod de viaţă sănătos!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Singura persoană de la care îţi doreşti atenţie nu te bagă în seamă, ceea ce te face să te simţi extrem de prost.

Trebuie să nu mai pui părerea ei mai presus de orice, sunt o mulţime de alte persoane care au grijă de tine. Nu are importanţă că o persoană nu te vede aşa cum vrei, atât timp cât toate celelalte o fac.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai stima de sine scăzută pentru că erai cel mai bun copil din şcoală, te-ai descurcat bine în toate clasele şi ţi s-a spus constant cât de inteligentă eşti.

Acum, că ai crescut, simţi că nu ai trăit aşa cum trebuia şi realizezi că nu eşti mai presus ca alţii. Trebuie să iei o pauză de la aceste standarde ridicate!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai tendinţa de a dramatiza totul. I iar atunci când te faci de râs accidental în faţa altora, te simţi de parcă ar fi sfârşitul lumii, ca şi când niciodată nu îţi vei reveni după acest incident.

Dar nu poţi lăsa ca micile greşeli să îţi stârpească încrederea în tine şi să te facă să te urăşti. Iubeşte-te chiar şi atunci când faci greşeli!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod