Horoscopul săptămânii 6-12 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei simţi iubire prin toţi porii în această săptămână, ceea ce înseamnă că nu o duci deloc rău pe acest plan. Dacă eşti implicată într-o relaţie de curând, atunci e posibil să apară unele gelozii nedorite. Atât timp cât se exagerează cu posesivitatea, fie tu sau partenerul de viaţă, relaţia nu se va îndrepta pe drumul cel bun. Nu porni în acest fel la drum!

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în această săptămână. E posibil ca acum să culegi roadele muncii tale, dar nu este exclus nici să primeşti o moştenire sau o sumă de bani pe care cineva trebuie să ţi-o restituie. Datorită acestei schimbări vizibile, vei reuşi în aceste zile să îţi îndeplineşti un vis de care nu poţi scăpa de multă vreme. Dacă vrei să faci o investiţie majoră, cercetează bine terenul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută un partener încă de ceva vreme. Cel mai probabil, un context astral, dar şi mai mult curaj din partea ta te vor duce în braţele alesului. Dacă eşti implicată într-o relaţie, este foarte important să încerci să treci mai uşor peste micile incidente neplăcute, altfel poţi acumula frustrări sau poţi fi tentată să faci din tânţar armăsar.

Săptămâna aceasta pui bazele unei afaceri, care cel mai probabil va fi una de succes. Ai cercetat suficient terenul astfel încât să nu dai greş. Este foarte important să lucrezi în echipă şi să încerci să te înţelegi cu acei colegi sau parteneri care ştii că te pot ajuta. Nu se pune problema că astfel ai putea profita de ei, aşa că ţine de relaţiile cu ei şi după ce parteneriatul vostru se încheie. Profesional îţi merge din ce în ce mai bine şi ai toate şansele să te îmbogăţeşti curând.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe viaţa de familie, mai ales dacă în ultima perioadă ai neglijat-o. Nimic nu te poate ţine atât timp cât îţi propui acest lucru. Nu trata cu indiferenţă atitudinea împăciuitoare ale unor persoane cu care te-ai certat recent, în special dacă e vorba de vreun fost iubit. Chiar dacă nu veţi mai fi niciodată într-o relaţie, e bine să nu lăsaţi lucrurile nelămurite sau loc de ură.

Nu întâmpini probleme cu banii, dar în ultima perioadă nu ai fost prea mulţumită de locul tău de muncă din diverse motive. Din fericire, relaţiile cu colegii sau şefii se îmbunătăţesc şi te vei simţi mult mai confortabil în locul în care munceşti. Drept urmare, începând din această săptămână lucrezi cu mai mult spor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Este foarte important să faci ceea ce îţi place şi să fii mai curajoajă cu privire la alegerile pe care să le faci pentru a fi fericită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu este exclus ca în această săptămână să aibă loc discuţii despre întemeierea unei familii sau apariţia unui copil între tine şi partenerul tău de viaţă. Dacă relaţia voastră este la început de drum, încearcă să nu te grăbeşti în ceea ce priveşte deciziile serioase. Lasă timpul să treacă, iar lucrurile să se aşeze, apoi totul va veni de la sine. Dacă eşti singură, trebuie să faci o mutare în viaţa ta care să îţi aducă mai multă fericire şi linişte sufletească.

Vei primi o sumă de bani pe care o aşteptai de mult timp în aceste zile. Te vei simţi extrem de bine pentru că totul este meritat, iar asta îţi va da mai multă încredere în tine. Nu înceta nicio clipă să înveţi lucruri noi, pentru că dacă te mulţumeşti cu ce ştii şi cu ceea ce faci nu vei avea ocazia de a evolua profesional. Cariera este foarte importantă pentru tine, totuşi nu trebuie să te concentrezi numai pe acest plan al vieţii tale. Fii echilibrată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una plină şi agitată, vei avea parte şi de momente frumoase, dar şi de clipe tensionate. Cel mai important lucru este să te aduni şi să analizezi la rece situaţiile prin care treci. Pentru a aplana orice conflict, trebuie să comunici deschis şi cu calm. Dacă eşti singură, încearcă să nu mai fi atât de reticentă şi acidă cu privire la admiratorii tăi. Cu o atitudine mai prietenoasă poţi să atragi pe cine vrei tu!

Ai toate motivele să munceşti mai mult în aceste zile, pentru că banii nu îţi sunt deloc de ajuns. O situaţie imprevizibilă te pune în dificultate, ceea ce înseamnă că trebuie să găseşti soluţii rapide pentru a-ţi rotunji veniturile. Fie alegi să îţi iei un al doilea job, fie lucrezi suplimentar, cert este că nu trebuie să stai cu mâinile în sân. Cel mai probabil, soarta câtorva persoane din jurul tău depinde de tine, aşa că dacă stă în responsabilitatea ta să îi ajuţi, fă-o cu toate resursele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ţi se pregăteşte ceva romantic. Chiar dacă zilele de marţi şi miercuri nu vor fi dintre cele mai liniştite în viaţa de cuplu, spre weekend nici nu vei crede cât de radical se poate schimba situaţia. Partenerul tău te va surprinde plăcut, iar relaţia voastră se va suda şi mai tare. Nativele singure, în schimb, nu se pot bucura de prea multă iubire nici măcar din partea familiei sau prietenilor. Atitudinea lor distantă este cea care cauzează totul!

Nu o duci deloc rău cu banii şi reuşeşti să faci economiile mult dorite. Din fericire pentru tine, vei primi o sumă substanţială de bani care te va scăpa de eforturile depuse până acum. Începând de joi vei avea o altă perspectivă asupra vieţii şi vei reuşi să îţi îndeplineşti un vis măreţ. Începe demersurile pentru o achiziţie şi nu te mai uita în urmă. Dacă continui să despici firul în patru, e posibil să te întorci din drum. Nu permite ca acest lucru să se întâmple!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Va fi o săptămână bună pentru tine pe plan sentimental, însă nu e cazul să te obişnuieşti prea mult cu această situaţie. Cu siguranţă ştii că asta nu va dura la nesfârşit, aşa că nu îţi face speranţe dacă nu vrei să fii dezamăgită. Trăieşte clipa şi încarcă-te cu energie pozitivă. În weekend, e posibil ca o călătorie cu partenerul de viaţă să îţi aducă şi mai multă bucurie. Nativele singure ar trebui să înceteze să se mai dea în spectacol, altfel bărbaţii vor fugi din calea lor!

Banii nu sunt o problemă pentru tine, dar stai cu grija lor tot timpul. Simţi că nu îţi ajung pentru ceea ce ţi-ai propus şi nu eşti dispusă să faci unele compromisuri în ceea ce priveşte investiţiile. Se poate spune că nu ai ajuns la acea maturitate în care să poţi lua decizii serioase fără ca cineva să te împingă de la spate, însă astfel ai putea rata oportunităţi grozave. În viaţă ca să câştigi, trebuie mai întât să pierzi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile încep să se schimbe în bine pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Cu toate că nu mai vedeai nicio urmă de speranţă, cert este că se întâmplă ceva care îţi va îmbunătăţi relaţia cu persoana iubită. Atât timp cât certurile voastre nu au la bază probleme grave şi serioase, atunci poţi face un efort de a trece peste micile tale nemulţumiri. O comunicare mai sinceră între voi vă poate salva relaţia. Nativele singure au toate şansele să întâlnească pe cineva de care să se îndrăgostească iremediabil, însă e posibil să fie dezamăgite pe parcurs ce vor cunoaşte mai bine omul de lângă ele.

Fereşte-te pe cât posibil să semnezi acte şi documente importante în această săptămână. E posibil ca din cauza oboselii să faci unele lucruri greşit, fără şansa de a le mai putea repara. Ţine-te departe de orice hârţogărie şi concentrează-te doar pe munca şi sarcinile tale de zi cu zi. Fiind atât de ancorată în treburile uzuale, ai putea fi remarcată şi ai putea fi dată ca exemplu bun de urmat în faţa colegilor tăi. În fond, pentru evoluţie ai nevoie de o imagine bună!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână să treci printr-o despărţire amoroasă, însă asta se va întâmpla doar dacă decizi tu. Cel mai probabil nu mai eşti dispusă să accepţi situaţia în care tu şi partenerul tău vă aflaţi şi să îţi vină mai uşor să fugi, decât să încerci să salvezi ceva. Nu îţi pierde timpul cu o persoană care nu te merită şi ascultă de cei care îţi spun acest lucru! Nativele singure au tot dreptul să aleagă cum să îşi trăiască viaţa, de aceea nu ar trebui să se lase manipulate de nimeni şi să nu cedeze presiunii din jurul lor.

E posibil ca săptămâna aceasta să fie una destul de agitată şi cel mai probabil din cauza faptul că îţi schimbi locul de muncă sau funcţia din cadrul companiei în care activezi acum. Totul se va rezuma la dosare, mutat birouri, relaţionat cu oameni noi, iar asta te va debusola şi obosi puţin. Cu toate că nu îţi va fi deloc uşor în primele zile, în weekend ai şansa de a-ţi reîncărca bateriile pentru ca de lunea viitoare să începi cu forţe proaspete şi cu energie pozitivă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei petrece tot mai mult timp în compania iubitului în această săptămână, iar acest lucru ar putea să îţi displacă la un moment dat. Dacă simţi că rutina pune stăpânire pe tine, atunci ia măsuri şi fă şi altceva cu viaţa ta! Nu îţi ignora prietenii şi familia doar pentru a sta în casă cu partenerul tău, altfel relaţia şi iubirea se va consuma mai repede decât ai crede. Nativele singure nu au nicio şansă de a-şi schimba statutul acum, pentru că ele sunt mult prea concentrate pe carieră.

Este foarte important să te gândeşti bine la un plan de investiţii, pentru că economiile tale nu ar trebui să fie ţinute la saltea. Deţii o sumă frumuşică, aşa că poţi începe propria afacere sau poţi achiziţiona un imobil care să îţi aducă profit. Soluţii sunt multe, trebuie doar să le cauţi şi să vrei să alegi una dintre ele într-un final. O persoană apropiată ţie îţi va fi alături cu sfaturi şi suport emoţional. Ai nevoie de încurajări pentru a porni pe un drum nou!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E rost de distracţie în această săptămână, mai ales în weekend. Cel mai probabil vei merge la o petrecere alături de partenerul tău şi vă veţi simţi excepţional împreună. Dacă eşti singură, tot ieşirile sociale te pot face să nu te mai simţi singură şi tristă. Dar nu porni la drum în ideea de a-ţi găsi pe cineva pentru că nu vei mai putea să te bucuri de moment. Lasă-te purtată de val şi fă doar ceea ce simţi!

Te confrunţi cu probleme financiare serioase în această săptămână, dar te aşteptai la asta deja de ceva vreme. Nu te descurci deloc cu banii pe care îi câştigi, de aceea ar trebui să fii mai ambiţioasă şi mai determinată să schimbi ceva. Chiar dacă îţi este greu să ieşi din zona ta de confort, a sosit momentul să pui osul la treabă. Găseşte-ţi un alt loc de muncă sau fă ceva în plus faţă de cel actual, însă cât mai curând posibil. Până se aranjează puţin lucrurile vei primi suport financiar de la o rudă apropiată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental pentru nativele implicate într-o relaţie, dar nu acelaşi lucru se poate spune pentru cele singure. În cazul celor din urmă, contextul astral este unul nefavorabil, de aceea se recomandă multă prudenţă în luarea deciziilor. E necesar pentru moment mai bine să te izolezi şi să nu te expui tentaţiilor. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, atunci pregăteşte-te pentru următorul pas. Sună clopotele de nuntă!

Nu se anunţă mai mulţi bani pentru tine în această perioadă, dar lucrurile merg din ce în ce mai bine pe plan profesional. Ai parte de o evoluţie fulminantă şi în mare parte datorită abilităţilor tale, dar şi a conjuncturii astrale. Nu este exclus să trebuiască să pleci în delegaţii sau în schimburi de experienţă, dar ele au cele mai mari şanse de a te ajuta să creşti şi mai rapid. Profită de această perioadă bună din cariera ta pentru a obţine cât mai multe beneficii!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod