6 trucuri de machiaj care sunt ridicole și inutile

Știm că rețelele de socializare pot să fie o sursă inepuizabilă de inspirație, însă trebuie să faci diferența între trucurile de machiaj cu adevărat utile și cele care ajunf să fie ridicole.

Instagram și Pinterest sunt doar două dintre cele mai importante surse de inspirație pentru realizarea unui machiaj impecabil. Cu cât urmărești mai multe tutoriale realizate de cunoscători în domeniu și cu cât te documentezi mai mult despre arta machiajului, cu atât îți vei îmbunătăți tehnica.
Și bineînțeles, apoi practica este cea care contează, deoarece trebuie să înveți să pui în aplicare toate acele trucuri de machiaj, astfel încât să te avantajeze.

De aceea este foarte important să faci o selecție a informațiilor pe care le citești, deoarece de multe ori poți să dai peste trucuri de machiaj care sunt ridicole și inutile. Iată câteva trucuri de machiaj care trebuie să dispară, scrie site-ul Daily Edge
1 din 7

1. Fondul de ten turnat pe față direct din recipient

Un trend care este de-a dreptul ridicol se referă la turnrea forndului de ten direct din recipient. Este un truc de machiaj care nu are nicio logică, deoarece vei avea o cantitate prea mre de fond de ten pe față și tenul tău va fi extrem de incărcat. 

MAI MULT DESPRE: frumusete, machiaj, trucuri de machiaj
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod