Sfatul de care trebuie să ţii cont la finalul lui 2017, în funcţie de zodie

Iată ce sfat ar trebui să urmezi pentru a obţine tot ce îţi doreşti în acest final de an. Astrele îţi dau o mână de ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fă un pas înapoi şi doar respiră adânc!

Ai lucrat prea mult în ultima perioadă, ceea ce e un lucru bun de cele mai multe ori, dar acum trebuie să iei o pauză şi să te îndepărtezi de tot. Fii încrezătoare în tot ceea ce ai creat şi obţinut. Nimic nu se va strica dacă alegi să fugi pentru un minut pentru a admira tot ce ai făcut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încă eşti prinsă în trecut şi nu poţi renunţa la lucrurile toxice de atunci.

Nu poţi părăsi oamenii care te-au rănit. Nu poţi renunţa la toate relaţiile care te-au făcut să devii o persoană teribilă. Nu poţi să mergi înainte fără să îţi te uiţi în urmă. Profită de ultimele luni din acest an pentru a privi spre viitor, dor în faţă, şi dă-i drumul trecutului!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Opreşte-te din a te forţa să devii o persoană în care nu te regăseşti şi cu care nu te simţi bine.

Priveşte către toate relaţiile din viaţa ta care s-au terminat doar pentru că nu ai putut susţine minciuna pe care trebuia să o trăieşti. Începe să te simţi confortabil cu cine eşti şi fii convinsă că oamenii te vor accepta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii mai încrezătoare în tine şi în abilitatea ta de a depăsi de una singură necazurile şi problemele.

Nu trebuie să ai întotdeauna pe cineva lângă tine pentru ca viaţa ta să fie validă şi să aibă sens. Te poţi simţi perfect împlinită pe cont propriu. E nevoie doar de tine şi e mai mult decât suficient acest lucru pentru ca viaţa ta să aibă o semnificaţie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai fost dintotdeauna o visătoare şi întotdeauna te-ai crezut vrednică de lucrurile pe care ţi le-ai dorit, iar acest fapt probabil nu se va schimba niciodată.

Dar poate ar trebui să depui eforturi pentru a-ţi gestiona mai bine aşteptările, astfel încât să nu fii dezamăgită şi descurajată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Auto-conservarea e un capitol la care ai stat întotdeauna bine şi de aceea ai reuşit să ai mereu succes în viaţă.

Dar ai grijă să nu exagerezi. Trebuie să fii mai umilă şi mai grijulie din când în când. Fii generoasă mai des, nu te gândi doar la tine, ci începe să te gândeşti şi la alţii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se ştie că tu eşti puţin falsă din cand în când, în funcţie de locul în care te afli sau în funcţie de compania pe care o ai.

Acest lucru te face să te adaptezi mai uşor şi asta e bine. De fapt, eşti destul de bună în a te preface în viaţa socială doar pentru a păstra pacea şi armonia. Nu îţi fie frică să adopţi aceeaşi atitudine şi în carieră, va face minuni pentru tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai cărat povara emoţională a trecutului prea mult timp.

Există cătuşe care îţi leagă mâinile şi te-ai maturizat până ai început să accepţi asta, dar nu ar trebui să se întâmple asta! Aminteşte-ţi că puterea poate fi găsită chiar şi în cele mai dificile situaţii. Ar trebui să preiei controlul asupra vieţii tale, pentru că el încă mai există.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Înfruntă adevărul, ai fost pasivă în ultima vreme şi ţi-ai conservat toată energia.

Las-o să crească în timp ce aştepţi momentul potrivit pentru a te dezlănţui. Acum este momentul acela, acum este momentul cel mai potrivit pentru tine pentru a renunţa la toată energia pe care ai strâns-o în tine şi să o direcţionezi către ceva productiv şi valoros.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ia totul uşor, ai adunat atât de multe sentimente şi emoţii negative care se conectează la încrederea ta în tine.

Trebuie să începi să fii mândră cu cine eşti. Trebuie să începi să te apreciezi mai mult. Nu eşti atât de teribilă precum crezi. Răsfaţă-te cu lucrurile care te fac fericită, le-ai câştigat pe toate prin munca ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te-ai concentrat prea mult pe trecut şi pe viitor, şi ai uitat să îţi trăieşti cu adevărat viaţa.

Eşti întotdeauna prea prinsă gândindu-te la lucrurile pe care ai fi putut să le faci altfel. Eşti prea îngrijorată cu privire la lucrurile care te aşteaptă în viitor. Bucură-te de acest timp pentru a trăi doar clipa şi momentul în care te afli.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Totul a fost compleşitor pentru tine în ultima vreme, dar nu vrei ca alţi oameni să ştie asta, iar asta e în regulă.

Nu vrei să îi împovărezi pe ei cu grijile şi problemele tale, vrei să fii singura care se ocupă de ele. Fii răbdătoare şi respiră adânc, ia lucrurile aşa cum vin şi nu te grăbi să găseşti o stabilitate imediat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod