Horoscopul săptămânii 6-12 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână se va produce o răceală între tine şi partenerul de viaţă, şi asta doar din cauza faptului că aţi început să vă vedeţi mai mult defectele decât calităţile. Astrele se concentrează pe relaţiile de lungă durată în această perioadă, persoanele singure fiind lipsite de incidente sau de evenimentele notabile. Pentru cei care au parte de tensiuni, este cazul să lăsaţi orgoliul deoparte şi să vă gândiţi la consecinţe, ele pot fi grave şi ireversibile.

Nici pe plan financiar sau profesional nu îţi merge bine în această săptămână, toate problemele s-au prins de tine şi par că nu vor să îţi mai dea drumul. E nevoie de o schimbare pe care nu ţi-o doreşti la locul de muncă, lucru care te dă peste cap complet. Există neînţelegeri cu aproape toţi cei din jurul tău şi asta ar trebui să îţi pună semne de întrebare: Oare nu eşti tu de vină?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să acorzi o atenţie deosebită vieţii tale sentimentale în această săptămână, asta implicând atât lucruri practice, cât şi ce ţin doar de inima ta. Trebuie să îţi planifici programul în amănunt şi să ai grijă să nu ratezi evenimente importante atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Dacă ai rude pe care nu le-ai mai vizitat demult, acum este cazul să dai o fugă până la ele. Se vor bucura enorm, chiar dacă vei sta puţin.

Vei avea foarte multe de făcut în această săptămână la locul de muncă, fapt pentru care ar trebuie să fii mult mai organizată decât de obicei. Ca să dai randament şi să poţi duce sarcinile la bun sfârşit, ai nevoie de linişte în celelalte sectoare ale vieţii tale. Pastrează-ţi calmul orice ar fi şi adaptează-te unui nou program care îţi poate aduce mai multe beneficii financiare în viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E foarte important ca într-o relaţie să nu te dedici doar partenerului, ci să ai şi colţul tău intim pe care să îl respecţi. Din păcate, în această săptămână e nevoie să anulezi un plan pe care ţi l-ai făcut de multă vreme cu prietenii tăi din cauza unui eveniment neprevăzut în cuplu. Chiar dacă vei regreta iniţial, pe parcurs vei deveni tot mai conştientă că ai făcut ceea ce trebuie pentru a-i fi alături partenerului de viaţă în momente mai puţin plăcute.

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să pui bazele unei afaceri care se anunţă destul de profitabilă în viitorul apropiat. E posibil ca dintr-o pasiune să iasă ceva foarte productiv, aşa că acţionează cu încredere atunci când ai astfel de idei. Munca în colectivitate se anunţă a fi mai benefică pentru situaţia ta materială decât dacă ai porni la drum de una singură, aşa că spune da unui parteneriat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, însă pe cât de rău începe săptămâna, pe atât de bine se încheie. Vor exista tensiuni mari între tine şi partener, însă ca orice ceartă, ea se va termina cu o împăcare de zile mari. Poţi schimba puţin situaţia dacă eşti mai calmă şi renunţi la ţipete sau la un limbaj ce ar putea să îl deranjeze pe iubitul tău.

Problemele din viaţa de cuplu îşi vor pune amprenta şi asupra profesiei tale. Nu dai randament din cauza grijilor pe care le ai, de aceea există riscul ca un plan pe care ţi-l făcusei să se anuleze. Cu toate că ai fi câştigat ceva bani în plus, pentru tine este mai important acum să îţi fixezi viaţa sentimentală. Imediat ce apele se liniştesc, ai face bine să reiei afacerile în care eşti implicată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor exista probleme majore între tine şi partenerul de viaţă în această săptămână, dar vor fi totuşi mici tatonări obişnuite. E posibil să te antrenezi într-o discuţie cu o rudă de-a ta şi aceasta să degenereze din cauza diferenţelor de mentalitate dintre voi. Viaţa ta privată ar trebui să rămână doar pentru tine, aşa că nu încerca să dai explicaţii nimănui sau să crezi că reuşeşti să convingi pe cineva că drumul ales de tine este cel bun.

Se recomandă deplasările în interes de serviciu în aceste zile, ele te vor deconecta puţin de la rutina zilnică şi îţi pot aduce şi oportunităţi profesionale. Stai bine la capitolul negocieri, aşa că poţi obţine cu uşurinţă anumite reduceri sau beneficii financiare. Cu cât eşti mai sociabilă, cu atât şansele de a intra în cercuri profitabile cresc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă veţi da seama ce este important să faceţi pentru ca relaţia voastră să se apropie de perfecţiune. Staţi oricum bine la acest capitol, însă întotdeauna e loc de mai bine. Dacă renunţaţi la iubirea sufocantă pe care v-aţi arătat-o în ultima perioadă şi vă veţi da şi puţină intimintate de unul singur, atunci sigur relaţia voastră va ajunge la căsătorie, în cazul în care încă nu s-a întâmplat. Dacă eşti singură, nu se anunţă schimbări pe acest plan al vieţii tale.

Pentru că banii câştigaţi de tine sunt munciţi din greu, săptămâna aceasta vei dori să găseşti noi modalităţi de a-i păstra sau de a-i multiplica. Nu este o idee rea să faci unele investiţii, însă dacă te hotărăşti să faci acest pas, trebuie să analizezi bine înainte şi să ceri opinia persoanelor cu mai multă experienţă decât tine. Pentru că o duci din ce în ce mai bine pe plan material, stilul tău de viaţă de va schimba, iar asta presupune că şi cheltuielile vor fi mai mari.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia dintre tine şi partener este din ce în ce mai tensionată şi simţi de multe ori că nu el este alesul. Încearcă să analizezi obiectiv toată situaţia şi vezi dacă chiar ai dreptate sau te laşi doar ghidată de impulsurile de moment. Firea ta este destul de agitată şi îţi place să creezi probleme acolo unde nu sunt, de aceea ia în considerare că o parte din vină poate fi a ta. Înainte de a-i critica pe alţii, uite-te la tine!

Ai început să intri în economii de ceva vreme şi acum constaţi că nu mai poţi să te opreşti. Deja nu îţi mai pasă că rămâi cu buzunarele goale, atât timp cât ţi-ai stricat rezerva la care ţineai atât de mult. Partenerul de viaţă va fi salvarea ta şi te va tempera, aşa că nu fi sceptică la sugestiile lui! Trebuie să realizezi că toate cheltuielile pe care le-ai făcut au fost necesare, însă ceea ce faci tu acum zi de zi este doar iresponsabilitate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aşteptările tale cu privire la relaţia în care eşti angajată erau cu totul altele atunci când ai pornit la drum. Acum mergi pe principiu că ai intrat în horă şi trebuie să joci, însă nu este cea mai bună soluţie. Dacă nu te simţi bine şi fericită, fă o schimbare şi lasă compromisurile deoparte pentru moment. Dacă eşti singură, vei vrea să experimentezi tot felul de lucruri în materie de amor, mai ales dacă până acum ai fost privată de această libertate.  

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această perioadă, o mărire de salariu este cât se poate de aproape. Deja nu mai sperai la ea, dar ca printr-o minune, cuiva i s-a făcut milă de tine. O discuţie recentă cu superiorul tău a fost exact ce trebuia pentru a se ajunge aici, şi nu a fost nevoie decât să pui câteva întrebări şi să te lămureşti. Aceasta este una dintre situaţiile din care ai de învăţat, acţionează cu mai mult curaj şi va fi din ce în ce mai bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va trebui să faci o alegere în aceste zile, şi cea mai bună ar fi cea care îl include pe iubitul sau soţul tău. Gândeşte-te că este o hotărâre de moment, iar în viitorul apropiat te poţi întoarce la viaţa ta obişnuită. Fie că trebuie să renunţi la carieră sau la prieteni de dragul familiei, nu lăsa nicio urmă de regret să se apropie de tine. Dacă eşti singură, prietenii şi distracţia vor fi principalele tale griji şi nicidecum găsirea unui partener.

Cea mai bună decizie pe care o poţi lua acum este să te detaşezi puţin de muncă şi să te ocupi de problemele urgente din viaţa ta. Preocupările familiale sunt justificate în primele zile ale acestei săptămâni, însă apoi ai face bine să revii la programul tău normal. Joi şi vineri vor fi zile intense în care va trebuie să recuperezi tot timpul pierdut dacă nu vrei să ţi se taie din bonusuri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa sentimentală este exact aşa cum ţi-ai dorit în această săptămână, nu mai există niciun dubiu. Familia te împlineşte, şi chiar dacă nu ai copii, partenerul de viaţă îţi oferă exact ce ai nevoie. Dacă eşti singură şi aveai planuri de distracţie şi de flirt, o problemă a unei persoane dragi îţi va da totul peste cap. Ajutorul tău va fi foarte important şi te vei simţi minunat să ştii că ai putut să fii atât de utilă.

Nu te va surprinde nimic în această săptămână pe plan profesional sau financiar, pentru că ştii clar ce se va întâmpla şi care este situaţia ta. Dacă ai început să vezi în ultimul timp că eşti mai apreciată de superiorii tăi, aşteaptă-te în aceste zile la o mărire de salariu. În schimb, dacă nu ţi se iau în seamă ideile, iar nemulţumirile la adresa ta sunt destul de frecvente, cel mai probabil nu va urma ceva prea plăcut.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu permite nici măcar rudelor apropiate să se bage în viaţa ta privată în această săptămână, altfel tot tu vei avea de suferit. Chiar dacă vor exista tensiuni între voi şi poate un schimb de replici acide, e mai bine să fie totul clarificat şi să nu mai îndrăznească altădată să îşi dea cu părerea despre ceva ce nu le priveşte. Fă-ţi alegerile respectate, dar mai ales fă-ţi iubitul să fie mândru de tine!

Este o perioadă bună pentru aprofundarea cunoştinţelor, aşa că dacă prinzi o bursă în străinătate, nu ezita să o accepţi din prima. Chiar dacă situaţia financiară va rămâne neschimbată pentru o bună perioadă de timp, e important să pui bazele unei evoluţii mari a carierei tale pe viitor. Cu cât faci mai multă treabă şi te implici în tot mai multe proiecte, cu atât şansele de a fi remarcată vor creşte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este important să fii cât mai prezentă în viaţa partenerului de viaţă în aceste zile, fie că trece printr-o perioadă mai proastă, fie dacă totul este normal. Afecţiunea pe care i-o vei arăta acum, dar şi anularea activităţilor pe care le planificasei îi vor demonstra că îl iubeşti şi se va apropia şi mai mult de tine. Dacă eşti singură, cea mai înţeleaptă decizie este să te axezi pe carieră!

Nu vei avea prea mult timp şi energie să te ocupi de sarcinile de la serviciu, însă nefiind nimic urgent, le poţi amâna pentru altădată. Este important să fii sinceră cu tine şi cu cei din jur, şi să nu te prefaci că munceşti dacă nu o faci. Atitudinea corectă îţi va fi apreciată, mai ales că nu eşti genul de om care face o obişnuinţă din asta! 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod