Horoscopul săptămânii 6-12 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi săptămâna deloc cu voie bună, însă apele se vor linişti pe măsură ce trec zilele. Tensiunile dintre tine şi partener sunt tot mai mari şi aveţi nevoie de mai mult timp pe care să îl petreceţi doar voi doi. Weekend-ul poate fi perfect pentru a încerca să vă apropiaţi şi să reaprindeţi flacăra iubirii.

Nu comunici deloc uşor cu cei din jurul tău şi din această cauză rişti să pierzi oportunităţi grozave. Fii precaută cu privire la situaţia ta financiară şi nu da bani cu împrumut indiferent de persoana care îţi cere acest lucru sau ce motive îţi sunt invocate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei începe săptămâna cu reproşuri la adresa partenerului tău de viaţă. Nu vei avea parte de prea multă linişte în aceste zile, însă dacă păstrezi discreţia cu privire la viaţa voastră personală mai există o şansă de a vă reveni. Încearcă să organizezi o activitate doar pentru voi doi, prilej cu care vă puteţi purta cât se poate de natural.

Săptămâna aceasta vei avea parte de cheltuieli neprevăzute şi nu vei putea să scapi de ele indiferent cât de mult ai încerca. Din fericire pentru tine bugetul îţi permite, însă vei rămâne cu buzunarele goale. La locul de muncă nu există înţelegere între tine şi colegii tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu le poţi împăca pe toate, însă în această săptămână vei avea parte de o situaţie care îţi va dovedi clar acest lucru. Ai nevoie de o escapadă alături de partenerul tău de viaţă, doar aşa vei reuşi să te detaşezi de grijile exterioare şi vei putea să te concentrezi pe ce este cu adevărat important. Concentrează-te pe plăcerile tale mai multe decât pe ale altora!

Dacă te vei dedica doar vieţii tale profesionale, vei putea obţine rezultatele mult dorite. Pe de altă parte acest lucru presupune renunţarea la familie şi prieteni, lucru care te va distruge pe interior. Încearcă totuşi să nu amesteci cele două planuri ale vieţii tale şi să îţi doreşti câte puţin din fiecare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te poţi detaşa de muncă nici acasă şi asta îţi poate crea tensiuni pe plan amoros. E posibil să fii mai nervoasă decât de obicei şi să nu găseşti sprijin pe umărul nimănui. Nu dramatiza, este doar o perioadă care va trece în curând!

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta profesională şi simţi că munceşti mai mult decât eşti remunerată. Sunt suficiente schimbări prin care treci în momentul actual, de aceea nu este cazul să te mai gândeşti şi tu la altele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai niciun motiv de nemulţumire faţă de partenerul de viaţă, însă e posibil să simţi că nu eşti ascultată aşa cum îţi doreşti. Încearcă să nu îţi oboseşti iubitul cu grijile tale profesionale deloc importante, altfel vei fi tot tu dezamăgită!

Nu te regăseşti la locul de muncă şi nu eşti mulţumită de cei din jurul tău. Gândurile care te macină pot ieşi la suprafaţă în aceste zile şi pot crea un dezechilibru. Situaţia financiară este modestă, dar stabilă şi îţi poţi permite să faci unele investiţii de viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Traversezi o perioadă destul de instabilă şi ai tendinţa  de a face lucruri imorale. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu ezita să te concentrezi pe sentimentele partenerului de viaţă şi pe ceea ce îşi doreşte acesta să facă împreună cu tine. Dacă ar trebui să alegi între prieteni şi iubit, alege să-ţi salvezi relaţia amoroasă!

Nu trebuie să fii supărată că îţi vei începe săptămâna cu cheltuieli la care nu te aşteptai. Din fericire pentru tine se anunţă veşti bune pe plan profesional şi asta te scoate din impas. Dacă ai în plan să te implici în proiecte noi, acum este momentul să treci la acţiune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu îţi sufoci partenerul de viaţă în această săptămână, însă nici nu îl ignora total în favoarea muncii. Profită de weekend pentru a-l petrece împreună, dar în celelalte zile oferă-i spaţiu personal aşa cum îşi doreşte!

E nevoie să îţi organizezi mai eficient banii în această săptămână, pentru că sunt cheltuieli pe care chiar ai putea să le reduci. La locul de muncă situaţia nu este deloc roz şi e nevoie de multe eforturi pentru a păstra liniştea între tine şi colegi sau şefi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E nevoie de mai mult romantism în viaţa ta personală, nici nu ştii cât de mult ar conta o simplă declaraţie de dragoste pentru iubitul tău! Relaţia dintre tine şi partener este una bună, însă este întotdeauna loc de mai bine!

Este foarte important ca în această săptămână să te adaptezi schimbărilor care se produc pe plan profesional şi să nu rămâi prizoniera rutinei. Nu continua cu acţiunile care nu îţi aduc niciun beneficiu financiar pentru că îţi consumi inutil energia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important ca în această săptămână să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale. Încearcă să laşi grijile de la serviciu înainte de a intra în casă şi să te axezi pe viaţa ta familială. Împartă-te în mod egal între iubit şi prieteni!

Săptămâna aceasta vine cu veşti bune pentru tine pe plan financiar, munca ta din ultima perioadă va fi în sfârşit răsplătită aşa cum meriţi! Dacă eşti pe punctul de a finaliza un proiect important, nu ezita să îţi faci planuri deja pentru vacanţă. Ai nevoie urgent de o pauză!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îţi vei ignora complet partenerul de viaţă şi nu poţi face nimnic pentru a schimba situaţia. Activităţile intense pe care le ai în afara familiei te vor stoarce de energie şi de timp. Profită de zilele libere de weekend pentru a te ocupa de educaţia copiilor, dacă este cazul.

Nu îţi irosi banii pe mofturi în această săptămână, altfel vei pierde banii cu greu obţinuţi fără să simţi vreo bucurie pe termen lung. Pe plan profesional e momentul să încerci lucruri noi şi să vrei să te redescoperi. Nu ar strica o reorientare profesională.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu cât vei petrece mai mult timp alături de partenerul tău de viaţă în această săptămână, cu atât certurile dintre voi se vor înmulţi. Oferă-i mai mult spaţiu personal şi deasemenea fă acest lucru şi în cazul tău. Fiecare dintre voi are nevoie de intimitate, altfel riscaţi să vă plictisiţi cât de curând unul de celălalt. În weekend, puteţi să vă concentraţi pe obţinerea unei atmosfere romantice.

Chiar dacă nu întâmpini probleme cu banii, săptămâna aceasta trebuie să fii foarte atentă la cum îi distribui. Cheltuielile vor fi mai mari, de aceea se recomandă prudenţă atunci când trebuie să iei o decizie urgentă care îţi poate afecta situaţia financiară. Nu îţi forţa norocul la locul de muncă pentru că s-ar putea să ieşi în pierdere!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei reuşi să te pui de acord cu partenerul tău de viaţă în această săptămână şi o decizie ţi se cere de urgenţă. Chiar dacă încerci să comunici cu acesta, se pare că ori nu îi pasă de ce îţi doreşti, ori nu îşi dă seama cât de important este pentru tine. Acum se joacă ultima carte pentru voi şi vei trage concluzii care nu mai pot fi schimbate!

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită nici la locul de muncă şi nici pe plan financiar. Apar o mulţime de cheltuieli cărora nu ştii cum să le mai faci faţă şi e posibil să îţi verşi nervii pe colegii tăi, sau poate chiar pe şefi. Organizează-te mai bine şi controlează-ţi ieşirile până nu provoci şi mai mult rău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod