Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 6-12 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu comunici deloc uşor cu cei din jurul tău şi din această cauză rişti să pierzi oportunităţi grozave.

Fii precaută cu privire la situaţia ta financiară şi nu da bani cu împrumut indiferent de persoana care îţi cere acest lucru sau ce motive îţi sunt invocate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de cheltuieli neprevăzute şi nu vei putea să scapi de ele indiferent cât de mult ai încerca.

Din fericire pentru tine bugetul îţi permite, însă vei rămâne cu buzunarele goale. La locul de muncă nu există înţelegere între tine şi colegii tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă te vei dedica doar vieţii tale profesionale, vei putea obţine rezultatele mult dorite.

Pe de altă parte, acest lucru presupune renunţarea la familie şi prieteni, lucru care te va distruge pe interior. Încearcă totuşi să nu amesteci cele două planuri ale vieţii tale şi să îţi doreşti câte puţin din fiecare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta profesională şi simţi că munceşti mai mult decât eşti remunerată.

Sunt suficiente schimbări prin care treci în momentul actual, de aceea nu este cazul să te mai gândeşti şi tu la altele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu te regăseşti la locul de muncă şi nu eşti mulţumită de cei din jurul tău.

Gândurile care te macină pot ieşi la suprafaţă în aceste zile şi pot crea un dezechilibru. Situaţia financiară este modestă, dar stabilă şi îţi poţi permite să faci unele investiţii de viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu trebuie să fii supărată că îţi vei începe săptămâna cu cheltuieli la care nu te aşteptai.

Din fericire pentru tine se anunţă veşti bune pe plan profesional şi asta te scoate din impas. Dacă ai în plan să te implici în proiecte noi, acum este momentul să treci la acţiune!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E nevoie să îţi organizezi mai eficient banii în această săptămână, pentru că sunt cheltuieli pe care chiar ai putea să le reduci.

La locul de muncă situaţia nu este deloc roz şi e nevoie de multe eforturi pentru a păstra liniştea între tine şi colegi sau şefi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în această săptămână să te adaptezi schimbărilor care se produc pe plan profesional şi să nu rămâi prizoniera rutinei.

Nu continua cu acţiunile care nu îţi aduc niciun beneficiu financiar pentru că îţi consumi inutil energia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vine cu veşti bune pentru tine pe plan financiar, munca ta din ultima perioadă va fi în sfârşit răsplătită aşa cum meriţi!

Dacă eşti pe punctul de a finaliza un proiect important, nu ezita să îţi faci planuri deja pentru vacanţă. Ai nevoie urgent de o pauză!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu îţi irosi banii pe mofturi în această săptămână, altfel vei pierde banii cu greu obţinuţi fără să simţi vreo bucurie pe termen lung.

Pe plan profesional e momentul să încerci lucruri noi şi să vrei să te redescoperi. Nu ar strica o reorientare profesională.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă nu întâmpini probleme cu banii, săptămâna aceasta trebuie să fii foarte atentă la cum îi distribui.

Cheltuielile vor fi mai mari, de aceea se recomandă prudenţă atunci când trebuie să iei o decizie urgentă care îţi poate afecta situaţia financiară. Nu îţi forţa norocul la locul de muncă pentru că s-ar putea să ieşi în pierdere!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită nici la locul de muncă şi nici pe plan financiar.

Apar o mulţime de cheltuieli cărora nu ştii cum să le mai faci faţă şi e posibil să îţi verşi nervii pe colegii tăi, sau poate chiar pe şefi. Organizează-te mai bine şi controlează-ţi ieşirile până nu provoci şi mai mult rău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod