Horoscopul săptămânii 3-9 septembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, persoana iubită îţi va cere să faci mai multe lucruri pentru ea. Nu e de mirare că se încearcă manipularea ta, atât timp cât în ultima perioadă nu ai mai avut timp de nimeni. Cu toate că tehnicile partenerului nu sunt chiar delicate, important e că îţi vei da seama într-un final că trebuie să îţi îndrepţi atenţia mai mult către el. Veţi reuşi să discutaţi productiv astfel încât relaţia dintre voi să nu se răcească.

Vei avea mai mult de muncă în această săptămână, dar asta nu înseamnă că vei câştiga bani în plus. Din păcate, această situaţie te frustrează şi te face să te gândeşti la o schimbare a jobului. Este foarte important să nu te vinzi ieftin şi să acţionezi inteligent în ceea ce priveşte cariera ta. Indiferent cât de multe persoane ar încerca să te împiedice să evoluezi, tu trebuie să ignori tot şi să îţi continui drumul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Relaţia ta va trece printr-o etapă de reinventare, iar asta e un lucru bun pentru tine şi partenerul tău de viaţă. Aveţi amândoi nevoie de un impuls pentru a putea trece la pasul următor şi în această săptămână îl veţi găsi. Dacă eşti singură, trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi să flirtezi cu bărbatul de care îţi place, mai ales dacă ai aşteptat până acum să te abordeze el şi nu a făcut-o. Nu te gândi că nu te place, astfel nu vei face altceva decât să îţi iroseşti şansele cu el.

Este o săptămână bună pentru afaceri, fie ele deja existente sau unele în care acum vei face primele demersuri. Ştii să lupţi pentru ceea ce îţi doreşti, drept urmare nu ai cum să nu ai rezultate bune. Încearcă pe cât posibil să faci ceea ce îţi place şi să te axezi pe talentele tale, căci astfel vei putea câştiga bani frumoşi. Ai idei minunate, trebuie doar să le pui în practică!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De tine depinde viaţa ta sentimentală din această săptămână şi toate acţiunile tale vor avea un impact direct asupra relaţiei tale. Dacă lucrezi mai mult la acest capitol şi îţi uneşti forţele cu cele ale partenerului, cu siguranţă veţi ajunge acolo unde trebuie. Dacă eşti singură, aşteptările tale prea mari te vor împiedica să faci parte dintr-un cuplu prea curând, însă toate vor veni la timpul lor!

Nu stai prea bine cu banii în această perioadă, de aceea astrele îţi recomandă mai multă prudenţă cu privire la cumpărături. Chiar dacă eşti tentată să cumperi tot ce vezi şi îţi place, ascultă de sfatul persoanelor apropiate atunci când îţi spun că trebuie să te opreşti. Nu le lua ca pe nişte afronturi şi nu considera că acestea vor să îţi conducă viaţa, ele nu ţi-ar vrea niciodată răul!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia va fi în centrul atenţiei tale în această săptămână, şi pe bună dreptate! O persoană apropiată ţie va avea parte de un eveniment neplăcut, iar tu îi vei fi alături fără să stai pe gânduri. Faptul că eşti un om de încredere, mai ales în relaţia de cuplu, va ajuta relaţia în care eşti implicată. De regulă, încerci să fii cea mai bună versiune a ta şi te comporţi aşa cum ai vrea şi alţii să se comporte cu tine.

Această săptămână va fi una productivă în ceea ce priveşte viaţa ta profesională şi financiară. Cu toate că ai vrea să obţii rezultate mult mai rapid, e nevoie să te înarmezi cu răbdare mai ales atunci când vine vorba de bani. Drept urmare, lasă lucrurile să decurgă în mod natural şi nu le forţa sub nicio formă. Situaţia financiară de care te bucuri îţi poate permite să îţi iei cât timp vrei pentru desfăşurarea proiectelor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână extrem de bună pentru tine, în condiţiile în care eşti singură. De această dată, flirtul şi paşii pe care îi urmezi pentru a te apropia de persoana pe care o placi dau rezultate bune. Vei fi mai optimistă cu privire la viitorul tău amoros şi vei conştietiza că nu e bine să renunţi niciodată la visurile tale. Dacă eşti implicată într-o relaţie, şansele de a-ţi impune punctul de vedere în faţa partenerului sunt nule, iar asta te va frustra la maximum.

Ambiţia care te caracterizează te va duce pe culmile succesului în această săptămână. De asemenea, abilităţile tale de lider te ajută să te impui productiv, astfel echipa cu care lucrezi să obţină cele mai bune rezultate. Îţi vei concentra întreaga atenţie asupra proiectelor în care eşti implicată în acest momentul pentru că ştii că doar cu dăruire şi efort vei reuşi în viaţă. Iar cariera este o prioritate pentru tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de stresantă pentru tine pe plan sentimental. O schimbare care ştiai că va veni, dar pe care nu ţi-o doreai, este pe punctul de a se produce. Cel mai probabil este vorba despre ceva care are legătură cu partenerul de viaţă şi a cărei apariţie trebuie să o accepţi dacă vrei ca relaţia să continue. Cântăreşte bine lucrurile şi vezi dacă merită să faci compromisuri!

Economiile vor scădea în acest început de săptămână, însă pe lucruri care te fac fericită. Cel mai probabil îţi vei achiziţiona un obiect costisitor pe care ai pus ochii de multă vreme. Acum a sosit momentul să îţi împlineşti visul, ca mai apoi să poţi trece la următorul. Banii sunt făcuţi ca să circule, aşa că nu strânge la puşculiţă în continuu fără să îţi oferi din când în când momente de răsfăţ.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi încă una în care îi vei arăta indiferenţă partenerului de viaţă. Însă, pentru el totul pare mult mai intens ca până acum şi va avea tendinţa de a se răzbuna. E clar că nu poate renunţa la tine, însă nici nu acceptă un astfel de comportament din partea ta. Ce-i drept, lucrurile între voi nu merg bine din cauza amândurora şi cu siguranţă fiecare aveţi varianta voastră şi explicaţiile de rigoare. Este important să vă ascultaţi mai mult şi să comunicaţi mai deschis.

O duci bine pe plan financiar, dar asta nu înseamnă că nu regreţi atunci când trebuie să bagi mâna în buzunar. Din păcate pentru tine, unele lucruri chiar trebuie cumpărate, iar unele facturi chiar trebuie plătite. De asemenea, mai sunt evenimente sporadice, cum ar fi ziua cuiva sau o petrecere de casă nouă, pentru care trebuie să investeşti. Fii pregătită pentru toate lucrurile acestea şi nu te minţi singură, altfel vei fi mereu tristă când puşculiţa ţi se goleşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul extrem de neplăcut pentru tine. Cel mai probabil vei afla o informaţie despre partenerul tău de viaţă care te va face să suferi foarte mult. E posibil să fie vorba despre infidelitate, dar la fel de bine poate fi vorba despre minciuni grave cu privire la alte aspecte ale vieţii. Cu toate că poate părea o tragedie pentru tine, trebuie să te gândeşti şi la faptul că poate aşa e mai bine pentru tine şi că poate vei fi mai fericită.

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, însă aleasă cu atenţie. Dacă te alături persoanelor cu care te înţelegi cel mai bine în afara locului de muncă, e posibil să fii distrasă în unele momente. Dacă îi alegi pe cei despre care ştii că sunt muncitori, însă de care nu te leagă vreo relaţie de prietenie, atunci rezultatele vor fi garantate. Trebuie să ştii ce să alegi, iar astrele te sfătuiesc să acţionezi raţional, nu cu inima.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă vremuri grele pentru tine pe plan sentimental. În primele zile ale acestei săptămâni, gelozia partenerului pare că întrece orice limită şi, cu siguranţă, nu vei tolera un astfel de comportament din partea lui. Faptul că este foarte posesiv l-a adus în punctul de a fi obsedat, iar asta trebuie să se oprească aici. Pentru că îţi va crea probleme la locul de muncă şi te va pune într-o poziţie jenantă va fi picătura care umple paharul.

Nu este exclus să îţi începi săptămâna cu o promovare sau cu sediu nou al companiei pentru care lucrezi. Indiferent despre ce este vorba, te vei bucura în egală măsură de amândoua. Fie că îţi cresc veniturile sau că vei ajunge mai repede la muncă, cert este că există persoane care te vor invidia. Nu este de mirare că oamenii tânjesc după succesul tău, însă ceea ce nu ştiu ei este efortul pe care îl depui pentru toate acestea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână va fi una plină de evenimente sociale, iar acest lucru este benefic atât pentru nativele singure, cât şi pentru cele implicate într-o relaţie. Pentru cele dintâi cresc şansele de a cunoaşte oameni noi şi de a-şi lărgi cercurile de prieteni. De la prietenie la iubire nu mai este decât un pas. Pentru nativele care au un iubit sau un soţ, ieşirile mai dese în oraş vor contribui la revigorarea relaţiei.

Din cauza faptului că lucrurile nu merg foarte bine pentru tine pe plan personal, e posibil să apelezi la terapia prin shopping. Ce-i drept, ea îţi poate fi de mare ajutor pe moment, însă după ce te vei uita în portofel vei fi şi mai deprimată. Încearcă să nu exagerezi şi să nu treci dintr-o extremă într-alta. Tot ce e făcut cu măsură îţi poate aduce linişte în viaţa ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ultima perioadă te-ai distanţat de partenerul de viaţă din cauza nemulţumirilor pe care le ai cu privire la el şi de care nu este dispus să se ocupe. Faptul că te tratează cu indiferenţă nu face altceva decât să te împigă să îţi găseşti alte activităţi şi alte persoană care te fac fericită. Nu îi vei fi infidelă, însă te gândeşti să pui punct relaţiei şi să încerci să o iei de la zero cu altcineva. Admiratori ai destui!

Eşti cheltuitoare, însă în această săptămână întreci orice măsură. Vei ajunge chiar să îi enervezi pe cei din jurul tău care se vor simţi neputicioşi în faţa impulsurilor tale. Nu o duci rău cu banii, dar se pare că te-ai decis să scapi de toţi. Din fericire, există o singură persoană care ştie cum să te ia şi, deşi nu îţi convine, ea te va aduce cu picioarele pe pământ.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În aceste zile trebuie să realizezi că partenerul tău nu poate fi perfect, şi nici relaţia voastră, de asemenea. Conştientizează ceea ce ai şi bucură-te de asta dacă nu vrei ca totul să se ducă de râpă. Îmbrăţişează momentele mai puţin plăcute la fel cum o faci şi cu cele fericite şi vei ajunge să fii mulţumită de viaţa ta, într-un final. Să apreciezi persoanele din jurul tău şi lucrurile pe care le ai este singurul lucru care îţi poate aduce fericirea supremă.

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar în această săptămână. Situaţia ta materială va rămâne aceeaşi, chiar dacă uneori acest lucru te frustrează. Din păcate, în acest moment nu poţi face nimic pentru a evolua profesional, de aceea ar trebui să te înarmezi cu răbdare şi să laşi timpul să treacă. Îndeplineşte-ţi sarcinile profesionale şi după program uită de carieră şi concentrează-te pe celelalte sectoare ale vieţii tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod