Horoscopul lunii septembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, sunt recomandate discuţiile sincere cu privire la viitorul comun. Dacă eşti singură, vei avea mai mult curaj în ceea ce priveşte abordarea sexului opus. Eşti plină de pasiune şi iubire, iar asta ajută enorm orice tip de relaţie. Cu toate acestea, există şi o categorie de Berbeci care doresc să fie liberi, fiind în stare de orice pentru a obţine acest lucru.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan profesional şi financiar în luna septembrie. Faci paşi importanţi în ceea ce priveşte banii, iar şansele de succes în ceea ce îţi propui sunt foarte mari. Astrele îţi recomandă să profiţi de această conjunctură favorabilă şi să îţi îndeplineşti visurile. Cu cât ai ţeluri mai mari, cu atât evoluţia ta se va produce mai rapid. Chiar şi pentru Berbecii care nu au un loc de muncă se anunţă noroc în căutarea jobului mult visat.
 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna septembrie te găseşte mai curajoasă şi mai pricepută în ale flirtului. Dacă eşti singură, această schimbare de atitudine îţi va fi de mare ajutor. Dacă eşti implicată într-o relaţie fie ea la început de drum sau de durată, e posibil ca flacăra iubirii să se reaprindă şi să te distrezi mai mult alături de partenerul tău. La finalul lunii ar putea apărea şi tensiuni în viaţa de cuplu, de aceea astrele îţi recomandă mai multă stăpânire de sine şi calm.

Astrele îţi recomandă să te axezi mai mult pe carieră şi bani în această lună în defavoarea celorlalte sectoare ale viaţii tale. Este favorabilă munca în echipă, ceea ce presupune o mai bună înţelegere şi comunicare cu partenerii sau colegii tăi. Reuşeşti să impresionezi pe cine trebuie datorită abilităţilor tale de a repara greşeli făcute de alţii. Este foarte important să vii cu soluţii curajoase şi, astfel vei câştiga mai mulţi bani în viitorul tot mai apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei fi mai sensibilă decât de obicei în această lună, dar asta nu înseamnă că eşti slabă. Dacă ai o relaţie de ceva vreme, e posibil ca aceasta să se rupă dramatic, iar tu şi partenerul tău să deveniţi mai mult decât doi străini. Dacă eşti singură, tânjeşti după iubire şi după acţiune în dormitor, pentru că şarmul şi pasiunea ta nu pot fi ţinute în frâu. Nu e nimic greşit în a te lăsa purtată de val şi în a obţine ceea ce îţi doreşti. Nu îţi ghidezi viaţa după reguli, iar acest lucru va fi evident indiferent de statutul tău în dragoste.

Luna septembrie este luna în care vei reuşi să îţi îndeplineşti un mare vis. Situaţia ta financiară a ajuns în acel punct în care îţi doreai şi care îţi permite să îţi achiziţionezi obiectul mult dorit. E posibil să fie vorba de o locuinţă sau de un autoturism, însă indiferent despre ce este vorba, va fi o investiţie care merită. La locul de muncă, poţi primi o mărire de salariu sau un bonus neaşteptat datorită unei sarcini pentru o duci la bun sfârşit într-un timp foarte scurt. Eşti de admirat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna septembrie vine cu o relaţie total neaşteptată pentru tine. Eşti din ce în ce mai atrasă de o persoană apropiată ţie, dar pe care niciodată nu ai fi privit-o în acest mod. E posibil să apară unele probleme din cauza disponibilităţii acelei persoane, de aceea e indicat să cântăreşti bine situaţia înainte de a trece la acţiune. E important să obţii ceea ce îţi doreşti, însă nu cu orice preţ. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei lua o atitudine fermă cu privire la nemulţumirile pe care le ai de multă vreme faţă de partenerul tău.

Nu va fi o lună prea liniştită pentru tine pe plan profesional şi financiar. Se anunţă neînţelegeri cu şefii, colegii sau partenerii de afaceri. Astrele îţi recomandă să stai la adăpost şi să eviţi orice fel de tranzacţii sau orice proiect care poate părea dubios de tentant la o primă vedere. Nu este exclus să ţi se pună beţe în roată, mai ales dacă începe să se vadă că ai succes la bani. În cazul în care pleci în concediu, încearcă să te deconectezi de muncă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna septembrie e perioada în care poţi repara greşeli din trecut. Fie că îţi ceri scuze sau faci gesturi evidente de părere de rău, cert este că trebuie să iei atitudine dacă nu vrei ca relaţia dintre tine şi o persoană dragă să se distrugă total. Astrele te sfătuiesc să te gândeşti bine la ce îţi doreşti şi să acţionezi în consecinţă. Doar aşa vei reuşi să ţii situaţia amoroasă sub control, care este şubredă şi imprevizibilă.

Luna septembrie îţi deschide noi uşi în ceea ce priveşte cariera ta. Începi să gândeşti mai deschis, să ai mai mult curaj şi să ai ambiţii mai mari. Faptul că ieşi din zona ta de confort te ajută să evoluezi atât în ceea ce priveşte banii, cât şi relaţiile cu cei din jur. Pentru că ai mai multă încredere în tine şi în forţele tale vei reuşi să îi pui la punct pe acei colegi ori parteneri în căutare de conflict. Finalul lunii te găseşte cu buzunarele mai pline, pregătită de o vacanţă luxoasă sau orice astfel de răsfăţ.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie este luna ta şi nimic nu te poate împiedica să fii fericită. Chiar dacă unele persoane din viaţa ta nu ştiu să se poarte cu tine aşa cum ţi-ai dori, ai abilitatea de a le oferi lecţii din care pot învăţa acest lucru. Ai răbdare şi ştii ce vrei de la viaţă, în special în această perioadă. Partenerul de viaţă va fi destul de previzibil, însă chiar şi aşa cadourile şi gesturile lui mărunte îţi vor ajunge la suflet. Nativele singure se bucură de flirt şi activităţi sociale.

Luna septembrie este una norocoasă pentru tine din mai multe privinţe. În primul rând primeşti o ofertă de nerefuzat prin care poţi câştiga bani în plus extrem de uşor. Ar fi păcat să nu profiţi de ea atât timp cât nu faci eforturi majore pentru a o duce la îndeplinire. Odată cu şansa de a-ţi îmbunătăţi veniturile vine şi îmbunătăţirea relaţiilor cu persoanele care te-au abordat în scopul acestei afaceri. Deşi nu existau tensiuni între voi, de acum veţi reuşi să vă apropiaţi mai mult şi să petreceţi mai mult timp împreună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna septembrie va fi foarte solicitantă pentru tine, în special dacă ai un partener posesiv. Ai atât de multe lucruri de făcut pe plan profesional, încât stresul cauzat de perechea ta era tot ce îţi lipsea. Încearcă să porţi o discuţie sinceră cu acesta prin care să îi oferi siguranţă şi să îl linişteşti cu privire la relaţia voastră. Dacă eşti singură, vrei să profiţi cât mai mult de libertate, în special dacă ai ieşit recent dintr-o relaţie apăsătoare.

Nu o duci prea bine pe plan profesional şi nici financiar în luna septembrie. Din păcate pentru tine, o greşeală neintenţionată de la locul de muncă te va costa scump. Îţi vei pierde credibilitatea în faţa superiorilor şi vei suferi şi pierderi financiare. Va dura destul de mult timp până vei putea redeveni ce ai fost înainte la serviciu. Pe de altă parte, din banii câştigaţi până acum nu se va alege mare lucru, pentru că decizi să faci o investiţie impulsivă pentru o persoană dragă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna septembrie e luna perfectă pentru nativele singure născute sub acest semn. Dacă eşti singură şi disponibilă, nu îţi rata şansele de a cunoaşte persoane noi din cercuri selecte. Poate că nu asta cauţi, dar ieşind puţin din zona de confort vei căpăta mai multă încredere în tine şi, drept urmare, vei avea mai mult succes pe plan sentimental. Dacă eşti implicată într-o relaţie sau chiar eşti căsătorită, situaţia dintre tine şi partener ar putea să scape de sub control, ducând la violenţe verbale din partea amândurora. Se anunţă o cumpănă!

Luna aceasta trebuie să te lupţi mai mult pentru recâştigarea imaginii de altădată. E posibil ca un eveniment recent să îi fi făcut pe cei din jurul tău să îşi piardă încrederea în tine, de aceea trebuie să le demonstrezi că nu ai făcut nimic cu rea intenţie. Greşeala se plăteşte şi îţi asumi acest lucru, însă astrele îţi recomandă să nu te culci pe o ureche. Nu stai rău cu banii, dar nu ar strica să economiseşti mai mult.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E nevoie de mult calm şi multă răbdare dacă vrei ca relaţia ta să ajungă să fie aşa cum visezi. Este foarte important nici măcar să nu încerci să îţi schimbi total partenerul, căci aceasta e calea sigură spre dezamăgire. Pentru ca lucrurile să funcţioneze în cuplul vostru, e necesar ca amândoi să faceţi mici compromisuri şi astfel vei fi mulţumită de rezultat. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei fi influenţată de ce spune lumea şi vei ceda presiunii de a te implica într-o relaţie cu toate că nu e ceea ce îţi doreşti.

Luna aceasta îţi va reveni din nou speranţa unor câştiguri pe care te-ai bazat în trecut. Un proiect vechi începe să se mişte atunci când te aşteptai mai puţin. Acum nu mai ai nevoie de bani la fel de mult ca acum câteva luni, dar nu strică să îţi rotunjeşti veniturile din senin. Ai muncit mult şi ai pus pasiune, aşa că nu avea cum să nu aibă vreun rezultat cândva. Datorită acestui eveniment fericit vei redeveni optimistă şi îţi vei propune să nu renunţi niciodată la ceea ce începi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Septembrie vine cu multă agitaţie pentru tine pe plan sentimental. Relaţia de cuplu se transformă în ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, ceva în care haosul şi imprevizibilul se simt extrem de bine. E momentul să fii mai fermă şi să faci puţină ordine atât timp cât nu este prea târziu, însă acest lucru depinde de ceea ce vrei tu cu adevărat şi ce aşteptări ai de la relaţia ta. Dacă eşti singură, nu este exclus să te îndrăgosteşti de cel mai bun prieten al tău din copilărie.

Astrele te vor ajuta în luna septembrie să treci pentru orice piedici ţi se pun în calea atingerii ţelurilor tale. Eşti o persoană ambiţioasă fără doar şi poate, aşadar nu te vei lăsa doborâtă de primul obstacol care îţi iese în cale. Pentru a ajunge mai uşor acolo unde îţi doreşti, e necesar să dezvolţi relaţii frumoase cu cei din jurul tău. Lucrează mai mult la capitolul amabilitate şi încearcă să te raportezi la ceilalţi ca de la egal la egal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să păstrezi apele cât de calme posibil în această lună, altfel ţi-ai putea face iubitul sau soţul să reacţioneze la fel de vulcanic ca şi tine. Atunci când două pietre tari se bat cap în cap, cu siguranţă vor ieşi scântei. Nu îi căuta nod în papură şi nu te lega de orice lucru mic din cauza geloziei. Acceptă-ţi partenerul cu bune şi cu rele şi admite că niciodată nu o să fie perfect. Atât timp cât certurile voastre nu se bazează pe lucruri cu adevărat grave, atunci ar trebui să mai renunţi la a insca o bună parte din ele!

Cu toate că nu o duci rău cu banii, nu reuşeşti să vezi acest lucru şi vrei şi mai mult, provocându-ţi singură dezamăgire. Dacă arunci o privire în jurul tău şi începi să te compari cu doar câţiva oameni, vei descoperi că tu chiar nu treci prin greutăţi în acest moment. Din păcate, eşti prea pesimistă şi vezi doar partea goală a paharului. Faptul că nu eşti mulţumită niciodată cu ceea ce ai îţi poate aduce, la un moment dat, cu adevărat lucruri rele şi lecţii de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în luna septembrie să petreci mai mult timp alături de partenerul de viaţă şi de copii, dacă este cazul. Găsiţi activităţi care vă plac amândurora, vorbiţi mai des la telefon şi ieşiţi mai mult în oraş. Dacă veţi reuşi să vă apropiaţi puţin mai mult, e posibil să deveniţi unul dintre cele mai sudate cupluri pe care le cunoşti. Nativele singure se concentrează pe plăcerile fizicile, fiind mai pasionale decât oricând.

Cu toate că ai extrem de mult de muncă în această lună, refuzi să te plângi chiar de nu mai poţi. Din păcate pentru tine, oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul cât de curând, iar asta va fi evident pentru toată lumea. Cei dragi sunt îngrijoraţi pentru tine, în special pentru că petreci foarte mult timp peste program la birou. Ai un scop mare, care presupune câştigul unei sume importante de bani, dar ar trebui să te gândeşti dacă merită să sacrifici atât pentru asta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod