Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna septembrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta nu vei avea parte de evenimente neplăcute, de aceea astrele îţi recomandă să încerci să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile.

Foloseşte-ţi timpul liber pentru a te întâlni mai des cu prietenii şi găseşte activităţi noi în care să te angrenezi împreună cu partenerul de viaţă. În rest, fă-ţi treaba cât de bine poţi la locul de muncă, iar în ceea ce priveşte viaţa de familie să îţi îndeplineşti atribuţiile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, dar vor exista mici tensiuni între tine şi partenerul tău.

Discuţiile dintre voi vor fi pe tema timpului pe care i-l acorzi, timp insuficient din punctul lui de vedere. Încearcă să nu te enervezi şi să îţi vezi de ale tale, pentru că alte lucruri sunt prioritare acum. În carieră poţi ajunge destul de sus dacă reuşeşti să faci abstracţie măcar câteva zile de tot ce e în jurul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta vei trece printr-un eşec sentimental, pentru că e inevitabil ca relaţia pe care o ai cu partenerul de viaţă să nu se dezbine.

Situaţia dintre voi s-a degradat destul de mult, de aceea nu e cazul să încerci să mai salvezi ceva. Chiar dacă îţi va fi greu, important este să vrei să mergi mai departe şi să găseşti ceva mai bun pentru tine. Poţi să te concentrezi pentru moment pe viaţa ta profesională şi să îţi îndeplineşti un mare vis în carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă pe plan sentimental nu se anunţă neplăceri în luna septembrie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cariera ta.

Vei traversa o perioadă agitată, cu de toate, iar acest lucru te va extenua până în punctul de a întâmpina probleme de sănătate. Încearcă să nu exagerezi cu munca şi să nu te stresezi din cauza anumitor colegi sau piedici care ţi se pun. Important e să ai încredere în tine şi nu vei avea cum să dai greş. Nu îţi fie frică de eşec!

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna septembrie nu va fi una a cumpenelor, ci din contră, una a oportunităţilor.

Ţi se deschid noi uşi pe plan profesional, pe care ai face bine să intri imediat. Nu stai rău nici nu banii pentru că în ultima perioadă eforturile tale au fost remunerate aşa cum meriţi, deci e posibil să pleci într-o vacanţă luxoasă. Pe plan sentimental e o situaţie mai delicată, însă şi aici totul se poate rezolva dacă îţi calci pe orgoliu şi îţi ceri scuze pentru greşelile făcute.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nici gând de cumpene sau probleme în această lună, lucrurile merg mai bine decât ai fi sperat tu.

Pe plan sentimental te bucuri te atenţia sexului opus şi eşti răsfăţată în toate modurile cu putinţă. Fie că eşti singură sau nu, lucrurile merg foarte bine pentru tine fără să depui nici cel mai mic efort. Pe plan profesional şi financiar se mişcă treaba şi poţi câştiga bani în plus din activităţi extra-job. Profită de toate oportunităţile care ţi se oferă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se poate spune că vei avea parte de cumpene în luna septembrie, dar vei avea de furcă cu partenerul de viaţă.

Posesivitatea şi gelozia lui te lasă fără nicio fărâmă de energie, ceea ce înseamnă că vei fi de multe ori tentată să pui punct. Important de ştiut este faptul că decizia este la tine. Nici cu banii nu stai prea bine, pentru că o greşeală de la locul de muncă nu va fi trecută cu vederea, ba chiar te va costa scump!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În luna septembrie vei avea parte de certuri destul de intense cu partenerul de viaţă, ajungând la lucruri destul de urâte.

Se anunţă o cumpănă pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală în viitorul cât mai apropiat. Nici pe plan profesional sau financiar lucruri nu sunt roz, dar nu te poţi plânge că o duci rău. Important este să îţi canalizezi mai multă energie spre lucrurile care merită cu adevărat şi de pe urma cărora poţi obţine rezultate bune.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această perioadă, dar nici linişte completă nu va fi.

Dacă pe plan profesional şi financiar lucrurile încep să se mişte în direcţia bună, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre capitolul dragoste. Ca relaţia ta să funcţioneze trebuie să depui mai mult efort şi să faci unele compromisuri de care nu prea eşti dispusă. Cu toate acestea, dacă reuşeşti să îţi calci pe inimă, relaţia din care faci parte va deveni foarte puternică.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu banii şi cariera stai bine, cu dragostea nu prea.

Cu toate acestea, nu vei avea parte de probleme grave. Ambiţia ta te va salva din situaţii din care nu credeai că o să mai poţi ieşi vreodată. Fii puţin mai fermă pe plan personal şi arată-i partenerului de viaţă că ai încredere în tine. Nu spune nimeni să îţi ascunzi vulnerabilităţile, dar nu te lăsa condusă sau călcată în picioare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Totul depinde doar de tine în această lună, aşa că ai grijă la comportament.

Dacă ai reacţii deplasate la adresa partenerului, cu siguranţă va ieşi o mare gălăgie. Eşti prea îngândurată din cauza muncii, de aceea ai tendinţa de a-ţi vărsa nervii pe primii oameni pe care îi vezi în faţa ta. Acest lucru nu are cum să nu fie taxat, cel puţin nu luna aceasta. Încearcă să fii mai mulţumită de tine şi să apreciezi ceea ce ai deja!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, dar la finalul ei te vei simţi extenuată.

Vei munci mult pentru un ţel înalt, dar vei reuşi până la urmă. Încearcă totuşi să faci pauze mai des şi să îţi iei momente de odihnă, altfel ai putea ceda atât fizic, cât şi psihic. Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât vei da mai mult randament şi vei fi mai mulţumită de viaţa ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod