Horoscopul săptămânii 25-31 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti un izvor de energie şi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul tău, dar mai ales pentru iubitul tău. Eşti foarte apreciată ca femeie şi asta vei simţi în mod deosebit în aceste zile. Ţi se pregăteşte o surpriză romantică pe care ţi-o doreai, dar la care nu mai sperai deja de ceva vreme.

Încearcă să îţi păstrezi bugetul intact în această perioadă, chiar dacă eşti tentată să îţi achiziţionezi un obiect costisitor. Situaţia profesională nu este prea stabilă, aşa că ai face bine să nu rişti nimic. Nu da bani cu împrumut, nu face investiţii, ci mai degrabă fă-ţi rezerve pentru zile negre!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te simţi împăcată cu tine, cel mai probabil din cauza unor decizii amoroase pe care le-ai luat de curând. Nu lăsa regretele să pună stăpânire pe viaţa şi pe liniştea ta, ci asumă-ţi faptele şi ia-o de la capăt cu mult mai multă energie decât până acum. Un nou început este favorabil!

Situaţia ta financiară este una bună, însă eşti pusă pe cheltuieli. Te gândeşti doar la vacanţă şi ai pleca tot timpul să te plimbi, fără să te gândeşti că în viitor ai nevoie de cât mai mulţi bani pentru a-ţi duce planurile la îndeplinire. E momentul să îţi pui poftele în cui şi să aceastaionezi cât se poate de responsabil. Norocul tău este că ai un partener care te ţine în frâu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Un eveniment nefericit te va apropia mai mult de partenerul tău de viaţă, însă nu asta ai fi ales dacă ai fi putut. Echipa pe care o formezi cu el va deveni de neînvins şi cu ajutorul ei vei reuşi să treci mult mai uşor peste necazuri. În weekend vei primi o veste extrem de bună care te va face să uiţi de toate!

Eşti o fire destul de calculată şi cu greu bagi mâna în buzunar chiar şi pentru micile tale plăceri. Din păcate, în această săptămână vor avea loc evenimente neprevăzute şi vei fi nevoită să cheltui de urgenţă bani. Nu regreta ceva ce nu poţi controla, ci mai degrabă bucură-te că te înnoieşti chiar şi pe nepusă masa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări în viaţa ta sentimentală şi nici nu îţi doreşti să se producă. Eşti mulţumită de relaţia ta amoroasă şi mândră de partenerul tău, lucruri care se văd pe chipul tău. Invidia unei persoane din anturajul tău te va scoare din minţi spre finalul săptămânii, însă vei avea grijă să o pui la punct aşa cum merită!

E posibil ca în acest început de săptămână să apară unele conflicte între tine şi un coleg din cauza invidiei. Reuşitele tale profesionale îi pun pe jar pe cei din jurul tău şi nu va mai dura mult până va izbucni un scandal. Nu ceda în faşa lor, însă nici nu îi trata cu superioritate chiar dacă poate ar merita!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu sunt excluse certurile cu iubitul, însă nimic nu va fi atât de grav precum vrei să pară. Faptul că te plângi apropiaţilor de partenerul tău de viaţă nu face altceva decât să vă îndepărteze. Uneori e bine să mai ai şi secrete şi ce e intim să rămână intim!

Există riscul ca în această săptămână să pierzi ceva destul de important pentru tine, fie banii vor fi mai puţini, fie locul de muncă îţi este pus în pericol. Perioada pe care o traversezi este una extrem de stresantă, iar oboseala psihică acumulată te va împiedica să iei cele mai bune decizii cu privire la situaţia ta financiară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută în această săptămână. Eşti destul de obosită şi vei avea reacţii care îi pot deranja pe cei din jurul tău, dar mai ales pe cei dragi. Ai ajuns să îţi permiţi prea multe faţă de ei şi îţi vei da seama abia acum că totul are o limită. Trebuie să fii pedepsită pentru a realiza!

Începutul acestei săptămâni nu se arată deloc promiţător, însă spre weekend vei zări o urmă de speranţă cu privire la bani. Se anunţă câştiguri din proiectele în care eşti implicată, însă trebuie să ai răbdare şi să nu grăbeşti lucrurile. Un coleg cu mai multă experienţă te va învăţa mici trucuri de afaceri, trebuie doar să le memorezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un eveniment pe care ţi l-ai planificat de multă vreme e pe punctul de a se întâmpla. Vei fi extrem de fericită în această perioadă şi vei avea parte de surprize peste măsura aşteptărilor. Vei reuşi să le împaci cu brio pe toate, să te distrezi atât cu prietenii, cât şi cu familia în egală măsură.

E posibil ca în această săptămână să apară oportunităţi profesionale pe care să nu le poţi refuza. Nu îţi fie teamă de schimbare, e important să cauţi să pleci unde e mai bine şi să te adaptezi în funcţie de situaţie. Dacă ai decis să renunţi la locul actual de muncă, ai grijă să rămâi în relaţii bune cu toţi colegii tăi şi să continuaţi să vă mai vedeţi şi după aceea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O problemă de la locul de muncă te menţine destul de ocupată în această săptămână, iar cei dragi ar putea avea reproşuri la adresa ta. Nu te supăra tot tu pentru că nu primeşti înţelegere, stresul pe care îl resimţi ar putea ajunge să te conducă şi nu trebuie să permiţi ca acest lucru să se întâmple. Linişteşte-te, nu e nevoie să faci alegeri!

Chiar dacă volumul de muncă e mare şi eforturile depuse pentru a face faţă sunt enorme, spre finalul săptămânii vei câştiga o sumă de bani suprinzătoare. În sfârşit vei reuşi să îţi iei o pauză bine meritată şi să te răsfeţi după bunul plac. Un concediu în afara ţării ţi-ar putea aduce satisfacţii nebănuite, dar şi momente romantice alături de iubit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Traversezi o perioadă bună în dragoste, faci tot ce-ţi trece prin cap şi nu e rău deloc. Chiar dacă ai un iubit stabil sau nu, eşti pusă pe distracţie şi treci mult mai uşor peste nemulţumirile pe care le ai. Sfatul cuiva cu mai multă experienţă de viaţă te-a schimbat în bine!

Săptămâna aceasta vei avea parte de câştiguri suplimentare, însă vei avea grijă să cheltui banii obţinuţi la fel de repede cum au venit. E posibil ca o excursie pe care ţi-o doreai de multă vreme să îţi golească buzunarele, însă va merita din plin şi nu vei regreta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în acest sfârşit de săptămână să îţi faci timp pentru familia ta. Ar fi o idee minunată dacă ai pleca alături de cei dragi într-o călătorie, de mult timp nu aţi mai avut spaţiu doar pentru voi. Afecţiunea şi vorbele frumoase vor fi la ordinea zilei, însă nu va ţine la nesfârşit această atmosferă.

Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în aceste zile şi vei fi nevoită chiar să faci unele împrumuturi. Ai grijă să apelezi la persoanele care nu ar fi capabile să îţi reproşeze şi care nu te zoresc cu restituirea banilor. Spre weekend vei reuşi să te redresezi şi să îţi achiţi datoriile, urmând o perioadă cu mai multe sacrificii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele să găseşti pe cineva în această săptămână de care să te îndrăgosteşti iremediabil. Nu credeai că există dragoste la prima vedere, însă acum îţi vei schimba percepţia total. Te laşi ghidată de instinct şi nimic nu îţi stă în cale atunci când decizi să faci ceva. Un fost iubit ar putea reapărea în peisaj.

Ai toate şansele ca în această săptămână să te faci remarcată la locul de muncă şi chiar să primeşti un bonus financiar. Chiar dacă este un premiu de moment, nu o mărire de salariu, îţi prinde tocmai bine în concediul pe care urmează să îl iei. Dacă cineva îţi cere bani cu împrumut, încearcă să nu dai şi haina de pe tine pentru a-i face pe plac!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai găsit în sfârşit un echilibru între toate sectoarele vieţii tale. Renunţarea la a excela doar pe un anumit plan ţi-a adus liniştea mult dorită de tine, dar şi de partenerul ori familia ta. Acum ai suficient timp şi pentru cei dragi, dar şi pentru proiectele tale personale.

Vei avea parte de mai multe discuţii în contradictoriu cu şefii sau colegii tăi în acest final de lună. Din păcate, unele nemulţumiri pe care le ai vor rămâne în continuare fără rezolvare, făcându-te să te gândeşti la o schimbare profesională. Nu ar strica să încerci şi alt domeniu de activitate, mai ales dacă acesta s-a dovedit a fi unul mai bănos.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod