Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 25-31 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să îţi păstrezi bugetul intact în această perioadă, chiar dacă eşti tentată să îţi achiziţionezi un obiect costisitor.

Situaţia profesională nu este prea stabilă, aşa că ai face bine să nu rişti nimic. Nu da bani cu împrumut, nu face investiţii, ci mai degrabă fă-ţi rezerve pentru zile negre!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta financiară este una bună, însă eşti pusă pe cheltuieli.

Te gândeşti doar la vacanţă şi ai pleca tot timpul să te plimbi, fără să te gândeşti că în viitor ai nevoie de cât mai mulţi bani pentru a-ţi duce planurile la îndeplinire. E momentul să îţi pui poftele în cui şi să aceastaionezi cât se poate de responsabil. Norocul tău este că ai un partener care te ţine în frâu!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o fire destul de calculată şi cu greu bagi mâna în buzunar chiar şi pentru micile tale plăceri.

Din păcate, în această săptămână vor avea loc evenimente neprevăzute şi vei fi nevoită să cheltui de urgenţă bani. Nu regreta ceva ce nu poţi controla, ci mai degrabă bucură-te că te înnoieşti chiar şi pe nepusă masa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

E posibil ca în acest început de săptămână să apară unele conflicte între tine şi un coleg din cauza invidiei.

Reuşitele tale profesionale îi pun pe jar pe cei din jurul tău şi nu va mai dura mult până va izbucni un scandal. Nu ceda în faşa lor, însă nici nu îi trata cu superioritate chiar dacă poate ar merita!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Există riscul ca în această săptămână să pierzi ceva destul de important pentru tine, fie banii vor fi mai puţini, fie locul de muncă îţi este pus în pericol.

Perioada pe care o traversezi este una extrem de stresantă, iar oboseala psihică acumulată te va împiedica să iei cele mai bune decizii cu privire la situaţia ta financiară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începutul acestei săptămâni nu se arată deloc promiţător, însă spre weekend vei zări o urmă de speranţă cu privire la bani.

Se anunţă câştiguri din proiectele în care eşti implicată, însă trebuie să ai răbdare şi să nu grăbeşti lucrurile. Un coleg cu mai multă experienţă te va învăţa mici trucuri de afaceri, trebuie doar să le memorezi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să apară oportunităţi profesionale pe care să nu le poţi refuza.

Nu îţi fie teamă de schimbare, e important să cauţi să pleci unde e mai bine şi să te adaptezi în funcţie de situaţie. Dacă ai decis să renunţi la locul actual de muncă, ai grijă să rămâi în relaţii bune cu toţi colegii tăi şi să continuaţi să vă mai vedeţi şi după aceea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă volumul de muncă e mare şi eforturile depuse pentru a face faţă sunt enorme, spre finalul săptămânii vei câştiga o sumă de bani suprinzătoare.

În sfârşit vei reuşi să îţi iei o pauză bine meritată şi să te răsfeţi după bunul plac. Un concediu în afara ţării ţi-ar putea aduce satisfacţii nebănuite, dar şi momente romantice alături de iubit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de câştiguri suplimentare, însă vei avea grijă să cheltui banii obţinuţi la fel de repede cum au venit.

E posibil ca o excursie pe care ţi-o doreai de multă vreme să îţi golească buzunarele, însă va merita din plin şi nu vei regreta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute în aceste zile şi vei fi nevoită chiar să faci unele împrumuturi.

Ai grijă să apelezi la persoanele care nu ar fi capabile să îţi reproşeze şi care nu te zoresc cu restituirea banilor. Spre weekend vei reuşi să te redresezi şi să îţi achiţi datoriile, urmând o perioadă cu mai multe sacrificii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să te faci remarcată la locul de muncă şi chiar să primeşti un bonus financiar.

Chiar dacă este un premiu de moment, nu o mărire de salariu, îţi prinde tocmai bine în concediul pe care urmează să îl iei. Dacă cineva îţi cere bani cu împrumut, încearcă să nu dai şi haina de pe tine pentru a-i face pe plac!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea parte de mai multe discuţii în contradictoriu cu şefii sau colegii tăi în acest final de lună.

Din păcate, unele nemulţumiri pe care le ai vor rămâne în continuare fără rezolvare, făcându-te să te gândeşti la o schimbare profesională. Nu ar strica să încerci şi alt domeniu de activitate, mai ales dacă acesta s-a dovedit a fi unul mai bănos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod