Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie. Află ce te aşteaptă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să fii deschisă în faţa partenerului de viaţă dacă vrei ca problemele dintre voi să se rezolve cu adevărat. Încearcă să îi priveşti mai des calităţile şi să nu te laşi condusă de impulsivitate şi gelozie. Dacă nu ai timp pe parcursul zilelor lucrătoare, în weekend poate fi ocazia perfectă pentru o discuţie corectă!

Este foarte important ca în aceste zile să îţi expui punctul de vedere şi ideile, indiferent dacă greşeşti sau nu. Curajul tău te va face respectată la locul de muncă, cu toate că nu mereu ai dreptate în ceea ce spui. Situaţia financiară nu se va schimba pentru moment, dar se anunţă creşteri salariale cât de curând posibil.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme care nu par a-şi găsi de multă vreme rezolvarea. Cu toate că ai încercat, lipsa de comunicare dintre voi v-a distanţat fără să vă daţi seama. Ajungi într-o situaţie fără precedent, iar panica resimţită te va determina să acţionezi altfel decât până acum. Orgoliul nu-şi mai are locul şi scopul tău este doar să îţi salvezi relaţia.

Ai toate şansele ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, dar asta ţine doar de tine. Puterea ta de negociere şi flerul în afaceri poate face diferenţa între tine şi un alt coleg cu care ai intrat într-o competiţie. Luptă pentru ceea ce îţi doreşti cu toate resursele şi cu siguranţă vei ieşi învingătoare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, pentru că e rost de mai multe întâlniri şi flirt. Persoanele care intră acum în viaţa ta, vor rămâne mult şi bine şi vei lega prietenii adevărate. Cu toate că nu te vei îndrăgosti rapid de cineva, cu timpul ai toate şansele să se înfiripe ceva mai mult.

Pe nepusă masa, în aceste zile vei primi şansa de a câştiga mai mulţi bani foarte uşor. Trebuie doar să fii dispusă să acorzi o mai mare atenţie la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi să nu ratezi oportunităţile care se ivesc în cale. Cel mai bun randament îl ai atunci când eşti contratimp, iar acum este momentul tău să te remarci. Poţi avea cele mai bune rezultate din întreaga ta carieră!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O decepţie amoroasă recentă te împinge să îţi găseşti mai mult de lucru acum pentru a nu te mai gândi la ce a fost. E cea mai bună decizie pe care o poţi lua, axându-te pe serviciu şi pe activităţile alături de prieteni. Astrele îţi recomandă să nu te implici prea repede într-o altă relaţie crezând că aşa vei da uitării totul, pentru că nu vei face altceva decât să complici şi viaţa altcuiva. Încă nu eşti pregătită!

Concetrează-te mai mult pe sarcinile primite la locul de muncă şi lasă grijile personale deoparte. Dacă nu reuşeşti să delimitezi aceste două aspecte ale vieţii tale, vei putea avea şi mai multe probleme decât până acum. Banii nu sunt atât de mulţi pe cât ai avea nevoie, de aceea fă-ţi o listă de priorităţi şi nu te abate de la ea nici acum, nici în viitorul apropiat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru nativele din această zodie care au o relaţie amoroasă la distanţă. O mutare a partenerului de viaţă este tot ce îţi puteai dori şi nu credeai că e posibil prea curând. Viaţa ta va lua o întorsătură bruscă înspre mai bine, fiind capabilă de acum de fericire cu adevărat. Nu-ţi face totuşi speranţe prea mari cu privire la o evoluţie rapidă, cum ar fi căsătorie sau logodnă.

Nu ar strica să dai dovadă de mai mult curaj şi să adopţi o schimbare în viaţa ta profesională. Astrele îţi recomandă să accepţi noi oferte de muncă dacă acestea ajung la tine dezinteresat. Analizează bine orice situaţie, însă nu îl lua pe nu în braţe de la început. Situaţia ta financiară nu este una îngrijorătoare, dar ţine doar de tine dacă vrei să evoluezi sau nu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental, dar vei avea grijă să nu te laşi doborâtă de greutăţi. Veştile proaste curg, dar nu sunt atât de grave precum le priveşti iniţial. Este foarte important să îţi vezi de viaţa ta şi să conştientizezi faptul că nu poţi controla totul. Lasă-te purtată de val şi vezi ce se va întâmpla!

Nu eşti deloc mulţumită de banii pe care îi câştigi, mai ales că acum cei din jurul tău au început să te preseze. Te simţi uşor nesigură pe tine şi ţi-e teamă să faci vreo schimbare în viaţa ta profesională. Dacă partenerul sau familia ta nu te-ar face să te simţi inferioară din acest punct de vedere, cel mai probabil ai continua în aceeaşi linie, fără să ieşi din zona de confort. Acum, eşti puţin pusă pe gânduri, însă nu pregătită de acţiune!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală intervine în atingerea obiectivelor tale pe plan profesional şi ai tendinţa de a fugi de responsabilităţi. Neasumându-ţi acţiunile şi dorinţele, nu vei afce altceva decât să îţi îngreunezi singură viaţa. Este foarte impornat să discuţi sincer cu partenerul de viaţă şi să îi spui ceea ce te macină şi că te simţi captivă!

Eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi, dar nu te simţi bine în colectivul în care activezi. Există şansa unei mutări profesionale, însă o persoană dragă se opune schimbării. Cântăreşte bine lucrurile şi vezi dacă ai pierde mai mult decât ai câştiga dacă ai lua o decizie de una singură!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să vorbeşti mai mult cu iubitul sau soţul tău atunci când sunteţi departe unul de celălalt. Astfel, vei reuşi să împiedici ca relaţia dintre voi să se răcească. Cu toate că amândoi aveţi multe de făcut, faptul că vă faceţi timp unul pentru celălalt va conta enorm pentru evoluţia voastră.

Acum este şansa ta să te remarci pe plan profesional, cu toate că e doar la nivel de imagine pentru moment. Situaţia financiară nu se va schimba indiferent de rezultatele pe care le vei avea. Văzând aceste lucruri, nu trebuie să îţi pierzi din elan şi din încrederea că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat. Tu faci tot ce ţine de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îţi pierde timpul cu relaţii care nu vor duce nicăieri, doar de dragul de a nu fi singură. Este foarte important să te înconjori de persoane care te inspiră şi alături de care poţi evolua. Dacă partenerul tău de viaţă nu are nicio treabă cu dorinţele tale şi e o persoană egoistă, cu siguranţă ar trebuie să faci unele schimbări pe plan sentimental!

Încearcă să fii cât poţi de sinceră şi de corectă la locul de muncă şi să nu sabotezi pe nimeni în goana după succes. Dacă obţii rezultate bune pe spatele altcuiva sau datorită unei conjuncturi favorabile, nu vei face decât să te obişnuieşti cu un mod de acţiune nedrept atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi. Vei uita care îţi este adevărata valoare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este exclus ca în aceste zile să primeşti o cerere în căsătorie, dacă relaţia ta de cuplu nu e încă oficializată. Dacă aşteptai asta de ceva vreme, e posibil să te arăţi entuziasmată peste măsură, speriându-ţi puţin partenerul. Dacă eşti singură, un flirt nevinovat se poate sfârşi printr-o întâlnire romantică la ceas de seară în weekend.

Este foarte important ca în aceste zile să munceşti în echipă şi să nu laşi pe nimeni să îţi închidă gura. Spune-ţi ideile, iar acestea se vor dovedi a fi mai utile decât aţi crezut cu toţii. Cât de curând, vei putea să culegi roadele muncii tale, însă nu uita să împarţi câştigul cu cei care te-au ajutat să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil este vorba despre o afacere proprie sau un proiect personal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Răceala dintre tine şi partener se poate resimţi mai intens în această săptămână, când tu şi partenerul tău pare că aveţi planuri cu totul independente. Dacă nu vrei ca totul să se ducă de râpă, trebuie să faci unele compromisuri şi să îţi faci mai mult timp pentru viaţa intimă. E posibil ca iubitul tău să ţină prea mult în el ceea ce simte, fă-l să se deschidă!

Este o săptămână bună pentru afaceri, mai ales dacă ai bani de investit. Nu îţi fie teamă să faci mutări importante, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unui aparat de ultimă generaţie. Gândeşte-te la profitul pe care ţi-l poate aduce, iar apoi ia decizia care se cuvine. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă ca tine îţi poate fi extrem de util.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Foloseşte orice timp liber din aceste zile pentru a te distra şi relaxa mai mult. Dacă eşti singură, profită de invitaţiile primite şi nu alege să stai acasă şi să îţi plângi de milă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, încearcă să întrerupi orice contact cu un fost iubit sau cu o persoană pe care partenerul tău nu o agreează. E spre binele tău!

Nu te preocupa prea mult de unele probleme sau sarcini de la serviciu în aceste zile, pentru că ai putea doar să îţi pierzi timpul. Este foarte important să te concentrezi pe bunăstarea ta financiară şi nu pe a-i impresiona pe cei din jurul tău. Doar munca şi devotamentul tău te poate ajuta să evoluezi, nicidecum linguşitul pe lângă superiori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod