Horoscopul banilor în săptămâna 22-28 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în aceste zile să îţi expui punctul de vedere şi ideile, indiferent dacă greşeşti sau nu.

Curajul tău te va face respectată la locul de muncă, cu toate că nu mereu ai dreptate în ceea ce spui. Situaţia financiară nu se va schimba pentru moment, dar se anunţă creşteri salariale cât de curând posibil.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, dar asta ţine doar de tine.

Puterea ta de negociere şi flerul în afaceri poate face diferenţa între tine şi un alt coleg cu care ai intrat într-o competiţie. Luptă pentru ceea ce îţi doreşti cu toate resursele şi cu siguranţă vei ieşi învingătoare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe nepusă masa, în aceste zile vei primi şansa de a câştiga mai mulţi bani foarte uşor.

Trebuie doar să fii dispusă să acorzi o mai mare atenţie la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi să nu ratezi oportunităţile care se ivesc în cale. Cel mai bun randament îl ai atunci când eşti contratimp, iar acum este momentul tău să te remarci. Poţi avea cele mai bune rezultate din întreaga ta carieră!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Concetrează-te mai mult pe sarcinile primite la locul de muncă şi lasă grijile personale deoparte.

Dacă nu reuşeşti să delimitezi aceste două aspecte ale vieţii tale, vei putea avea şi mai multe probleme decât până acum. Banii nu sunt atât de mulţi pe cât ai avea nevoie, de aceea fă-ţi o listă de priorităţi şi nu te abate de la ea nici acum, nici în viitorul apropiat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ar strica să dai dovadă de mai mult curaj şi să adopţi o schimbare în viaţa ta profesională.

Astrele îţi recomandă să accepţi noi oferte de muncă dacă acestea ajung la tine dezinteresat. Analizează bine orice situaţie, însă nu îl lua pe nu în braţe de la început. Situaţia ta financiară nu este una îngrijorătoare, dar ţine doar de tine dacă vrei să evoluezi sau nu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de banii pe care îi câştigi, mai ales că acum cei din jurul tău au început să te preseze.

Te simţi uşor nesigură pe tine şi ţi-e teamă să faci vreo schimbare în viaţa ta profesională. Dacă partenerul sau familia ta nu te-ar face să te simţi inferioară din acest punct de vedere, cel mai probabil ai continua în aceeaşi linie, fără să ieşi din zona de confort. Acum, eşti puţin pusă pe gânduri, însă nu pregătită de acţiune!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi, dar nu te simţi bine în colectivul în care activezi.

Există şansa unei mutări profesionale, însă o persoană dragă se opune schimbării. Cântăreşte bine lucrurile şi vezi dacă ai pierde mai mult decât ai câştiga dacă ai lua o decizie de una singură!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acum este şansa ta să te remarci pe plan profesional, cu toate că e doar la nivel de imagine pentru moment.

Situaţia financiară nu se va schimba indiferent de rezultatele pe care le vei avea. Văzând aceste lucruri, nu trebuie să îţi pierzi din elan şi din încrederea că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat. Tu faci tot ce ţine de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să fii cât poţi de sinceră şi de corectă la locul de muncă şi să nu sabotezi pe nimeni în goana după succes.

Dacă obţii rezultate bune pe spatele altcuiva sau datorită unei conjuncturi favorabile, nu vei face decât să te obişnuieşti cu un mod de acţiune nedrept atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi. Vei uita care îţi este adevărata valoare!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în aceste zile să munceşti în echipă şi să nu laşi pe nimeni să îţi închidă gura.

Spune-ţi ideile, iar acestea se vor dovedi a fi mai utile decât aţi crezut cu toţii. Cât de curând, vei putea să culegi roadele muncii tale, însă nu uita să împarţi câştigul cu cei care te-au ajutat să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil este vorba despre o afacere proprie sau un proiect personal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, mai ales dacă ai bani de investit.

Nu îţi fie teamă să faci mutări importante, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unui aparat de ultimă generaţie. Gândeşte-te la profitul pe care ţi-l poate aduce, iar apoi ia decizia care se cuvine. Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă ca tine îţi poate fi extrem de util.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu te preocupa prea mult de unele probleme sau sarcini de la serviciu în aceste zile, pentru că ai putea doar să îţi pierzi timpul.

Este foarte important să te concentrezi pe bunăstarea ta financiară şi nu pe a-i impresiona pe cei din jurul tău. Doar munca şi devotamentul tău te poate ajuta să evoluezi, nicidecum linguşitul pe lângă superiori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod