Cum îţi vei ruina viaţa sentimentală în 2018, în funcţie de zodie

Iată ce greşeli îţi pot pune în pericol viaţa amoroasă în acest an şi află cum să le eviţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi vei distruge şansele la iubire din cauza felului tău de a fi.

Nu vei avea probleme în a întâlni pe cineva care să îţi placă cu adevărat, doar că odată implicată în relaţie îţi vei speria partenerul din cauza temerilor tale legate de angajament. Vei lăsa egoismul şi impulsivitatea să facă ce vor din tine şi vei căuta în mod subconştient situaţii sau probleme care îţi vor permite să îţi sabotezi propria relaţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi vei distruge şansa la dragoste căutând probleme care nu există.

Te vei convinge singură că partenerul tău te înşală sau că nu te iubeşte la fel de mult cum o faci tu. Nu eşti obişnuită cu experienţa de a te simţi în siguranţă şi fericită cu cineva şi nu ştii cum să gestionezi lucrurile.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi vei distruge şansa la iubire dând mereu înapoi cu privire la ceea ce vrei.

Pe de o parte, vrei o relaţie profundă, sinceră şi completă cu o persoană cu care să te simţi bine, pe de altă parte, vrei o viaţă socială intensă. În cele din urmă, ajungi la concluzia că cele două nu sunt compatibile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi vei distruge viaţa amoroasă acceptând orice de la parteneri.

Eşti o persoană empatică şi plină de compasiune, iar aceste lucruri te împing să îi permiţi partenerului sau potenţialilor iubiţi să te calce în picioare. Pentru a găsi fericirea, trebuie să te faci respectată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi vei distruge viaţa sentimentală lăsându-ţi mândria şi încăpăţânarea să zburde.

Indiferent cât de bună eşti la suflet şi generoasă, vei întâmpina probleme în a face compromisuri în relaţia de cuplu. Încerci să controlezi totul, chiar dacă acest lucru nu a funcţionat niciodată pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi vei distruge şansa la iubire pentru că ţi-e frică că ai putea fi rănită.

Tu trebuie să deţii controlul absolut în faţa oricărei probleme, iar acest lucru îţi va frânge inima. Ai o gândire obsesivă şi nu poţi scăpa de ea indiferent cât de mult ai încercat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi vei distruge şansa la iubire încercând să mulţumeşti pe toată lumea şi să te sustragi de la discuţiile importante.

Nu îţi place să te superi cu nimeni şi nu îţi plac subiectele incomode legate de sentimente. Aceste două lucruri combinate te vor împiedica să stai într-o relaţie sau să-ţi găseşti dragostea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi vei distruge şansa la iubire din cauza geloziei şi a nesiguranţei pe care le simţi nejustificat.

Indiferent dacă e vorba de cineva cu care te-ai întâlnit doar o dată sau de o persoană pe care ai pus ochii, cert e că vei căuta motive să te superi, să devii furioasă şi atotştiutoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi vei distruge şansa la iubire forţându-te să fii fericită, optimistă şi puternică tot timpul.

Cu toate că ai nevoie să fii tristă, supărată sau să simţi orice altă trăire neplăcută, tu nu reuşeşti. Te vei pierde în acest rol al tău şi nu vei lăsa pe nimeni să îţi vadă vulnerabilităţile sau să fie alături de tine în momentele când chiar ai nevoie de un umăr pe care să plângi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi vei distruge şansa la iubire trăind totul ca şi cum ar fi o formulă care trebuie rezolvată meticulos.

În loc să priveşti dragostea ca pe o experienţă imprevizibilă şi să înveţi să îţi placă din acest motiv, tu alegi să calculezi orice mişcare şi să nu te abaţi de la reguli.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi vei distruge şansa la dragoste pentru că inventezi şi cauţi în permanenţă motive de a nu avea încredere în oameni.

Ai această atitudine pentru că aşa crezi că îţi ţii inima ferită de decepţii. Alegi să nu fii dispusă să-ţi asumi riscuri în viaţa sentimentală, cu toate că plăteşti scump.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi distrugi şansa la iubire aşteptând ca relaţia perfectă să îţi pice pur şi simplu din cer.

Chiar dacă nu există o astfel de relaţie, tu visezi la ea şi nu faci nimic nici măcar de a te implica în una cu mici imperfecţiuni. Eşti nemulţumită de asta, dar nu ai mişca niciun deget în acest sens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod