Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 22-28 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important să fii deschisă în faţa partenerului de viaţă dacă vrei ca problemele dintre voi să se rezolve cu adevărat.

Încearcă să îi priveşti mai des calităţile şi să nu te laşi condusă de impulsivitate şi gelozie. Dacă nu ai timp pe parcursul zilelor lucrătoare, în weekend poate fi ocazia perfectă pentru o discuţie corectă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme care nu par a-şi găsi de multă vreme rezolvarea.

Cu toate că ai încercat, lipsa de comunicare dintre voi v-a distanţat fără să vă daţi seama. Ajungi într-o situaţie fără precedent, iar panica resimţită te va determina să acţionezi altfel decât până acum. Orgoliul nu-şi mai are locul şi scopul tău este doar să îţi salvezi relaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, pentru că e rost de mai multe întâlniri şi flirt.

Persoanele care intră acum în viaţa ta, vor rămâne mult şi bine şi vei lega prietenii adevărate. Cu toate că nu te vei îndrăgosti rapid de cineva, cu timpul ai toate şansele să se înfiripe ceva mai mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O decepţie amoroasă recentă te împinge să îţi găseşti mai mult de lucru acum pentru a nu te mai gândi la ce a fost.

E cea mai bună decizie pe care o poţi lua, axându-te pe serviciu şi pe activităţile alături de prieteni. Astrele îţi recomandă să nu te implici prea repede într-o altă relaţie crezând că aşa vei da uitării totul, pentru că nu vei face altceva decât să complici şi viaţa altcuiva. Încă nu eşti pregătită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru nativele din această zodie care au o relaţie amoroasă la distanţă.

O mutare a partenerului de viaţă este tot ce îţi puteai dori şi nu credeai că e posibil prea curând. Viaţa ta va lua o întorsătură bruscă înspre mai bine, fiind capabilă de acum de fericire cu adevărat. Nu-ţi face totuşi speranţe prea mari cu privire la o evoluţie rapidă, cum ar fi căsătorie sau logodnă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental, dar vei avea grijă să nu te laşi doborâtă de greutăţi.

Veştile proaste curg, dar nu sunt atât de grave precum le priveşti iniţial. Este foarte important să îţi vezi de viaţa ta şi să conştientizezi faptul că nu poţi controla totul. Lasă-te purtată de val şi vezi ce se va întâmpla!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală intervine în atingerea obiectivelor tale pe plan profesional şi ai tendinţa de a fugi de responsabilităţi.

Neasumându-ţi acţiunile şi dorinţele, nu vei afce altceva decât să îţi îngreunezi singură viaţa. Este foarte impornat să discuţi sincer cu partenerul de viaţă şi să îi spui ceea ce te macină şi că te simţi captivă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să vorbeşti mai mult cu iubitul sau soţul tău atunci când sunteţi departe unul de celălalt.

Astfel, vei reuşi să împiedici ca relaţia dintre voi să se răcească. Cu toate că amândoi aveţi multe de făcut, faptul că vă faceţi timp unul pentru celălalt va conta enorm pentru evoluţia voastră.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu îţi pierde timpul cu relaţii care nu vor duce nicăieri, doar de dragul de a nu fi singură.

Este foarte important să te înconjori de persoane care te inspiră şi alături de care poţi evolua. Dacă partenerul tău de viaţă nu are nicio treabă cu dorinţele tale şi e o persoană egoistă, cu siguranţă ar trebuie să faci unele schimbări pe plan sentimental!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu este exclus ca în aceste zile să primeşti o cerere în căsătorie, dacă relaţia ta de cuplu nu e încă oficializată.

Dacă aşteptai asta de ceva vreme, e posibil să te arăţi entuziasmată peste măsură, speriându-ţi puţin partenerul. Dacă eşti singură, un flirt nevinovat se poate sfârşi printr-o întâlnire romantică la ceas de seară în weekend.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Răceala dintre tine şi partener se poate resimţi mai intens în această săptămână, când tu şi partenerul tău pare că aveţi planuri cu totul independente.

Dacă nu vrei ca totul să se ducă de râpă, trebuie să faci unele compromisuri şi să îţi faci mai mult timp pentru viaţa intimă. E posibil ca iubitul tău să ţină prea mult în el ceea ce simte, fă-l să se deschidă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Foloseşte orice timp liber din aceste zile pentru a te distra şi relaxa mai mult.

Dacă eşti singură, profită de invitaţiile primite şi nu alege să stai acasă şi să îţi plângi de milă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, încearcă să întrerupi orice contact cu un fost iubit sau cu o persoană pe care partenerul tău nu o agreează. E spre binele tău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod