Horoscopul săptămânii 21-27 septembrie. Taurii singuri nu trebuie să-și facă speranțe deșarte

Taur, dacă ești singur/ă, e posibil să ai parte de niște aventuri destul de intense, care nu vor fi neapărat de lungă durată. Ferește-te să te îndrăgostești, pentru că vei fi dezamăgit/ă și vei suferi.

 

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, influențele astrale îți vor aduce și momente tandre, dar și câteva mici tensiuni în această săptămână. Unii nativi se vor îndrăgosti în această perioadă de altcineva. Fii atent/ă, riscul de despărțire va fi semnificativ, ia în considerare acest lucru! Dacă ești singur/ă, căsătoria nu te va mai speria, așadar ești pregătit/ă să te implici serios într-o relație.

Astrele îți promit succes financiar în această săptămână. Pentru asta, trebuie să eviți să întorci lucrurile pe toate părțile sau să stai prea mult să zăbovești. Nu risca inutil, mai ales în afaceri, pentru că poți avea pierderi semnificative.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Urmează o perioadă conjugală mult mai satisfăcătoare decât până acum. Vei simți că renaști. Optimist/ă, cald/ă și sigur/ă pe tine vei deveni din nou un partener plăcut și vei vedea imediat că viața ta amoroasă va lua o întorsătură fericită. Dacă ești singur/ă, e posibil să ai parte de niște aventuri destul de intense, care nu vor fi neapărat de lungă durată. Ferește-te să te îndrăgostești, pentru că vei fi dezamăgit/ă și vei suferi.

În principiu nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate vizibilă pe plan financiar în această săptămână. Astrele nu vor influența zonele legate de bani, ceea ce te va feri de probleme, dar te va lipsi și de sprijinul norocului. Prin urmare, vei avea parte de rutina obișnuită. Dacă faci unele eforturi, poate vei reuși să economisești niște bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pe de o parte poți avea parte de dispute neprevăzute, pe de alta relația și iubirea din cuplu pare mai puternică decât oricând. Numai cuplurile a căror înțelegere lasă de dorit pot întâmpina dificultăți serioase. Pentru celelalte, această perioadă va fi marcată de o alternanță de momente bune și momente mai puțin bune. Dacă ești singur/ă, poți da frâu liber celor mai sălbatice fantezii romantice. Dacă ești în căutarea partenerului ideal, pregătește-te astrele îți vor oferi șanse incredibile de această dată și s-ar putea să ai întâlnirea vieții tale.

Jupiter, planeta norocului și a succesului ar trebui să te protejeze financiar destul de bine. Acesta este momentul ideal pentru a cere o mărire a salariului sau pentru a-ți încerca norocul în alt domeniu sau job. Dacă ai în plan să faci unele investiții, cel mai bine ar fi să îți schimbi părerea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera din cuplu va fi calmă și confortabilă în aceste zile. Relația ta conjugală va fi plasată sub semnul armoniei și al complicității. Dacă vrei să menții acest climat privilegiat, va trebui să faci compromisurile necesare. Dacă ești singur/ă, o călătorie îți poate scoate în cale dragostea. Și nu e vorba de dragoste trecătoare, ci de o iubire autentică ce va rezista testului timpului.

Astrele te vor ajuta să îți reechilibrezi bugetul și chiar să economisești niște bani în această săptămână. Vei fi tentat/ă să cheltuiești excesiv, însă vei găsi determinarea și forța necesare pentru a evita să iei decizii financiare riscante, cum ar fi o achiziție mare sau o investiție. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta amoroasă ar trebui să fie în regulă, în special dacă ești căsătorit/ă, cu condiția să te poți liniști. Ai un dinamism extraordinar care s-ar putea transforma uneori chiar în agresivitate. Încearcă să nu îți zorești partenerul dacă nu îți îndeplinește așteptările. Dacă ești singur, succesul tău pe mai multe planuri te poate priva de dragoste. Iubirea nu e ceva ce iei în serios în acest moment!

Această săptămână va fi pozitivă din punct de vedere financiar. Astrele te vor ajuta să îți îmbunătățești veniturile și să îți gestionezi eficient bugetul. Singurul mic risc este că ești tentat/ă să cheltuiești prea mulți bani pentru aspectul tău fizic sau să le faci pe plac excesiv celor pe care îi iubești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este ideală pentru reflecție, a sosit momentul să pui accent pe sentimentale tale. Destinul tău conjugal depinde de atitudinea ta față de partener/ă. Fie veți avea parte de un nou început în viața voastră împreună, fie o veți lua pe căi separate. Dacă ești singur/ă, ești mai dornic/ă ca niciodată să ai o relație amoroasă stabilă și sigură. Această atitudine îi va surprinde pe cei din jurul tău, obișnuiți să te vadă cum pui libertatea mai presus de orice. Această perioadă este favorabilă pentru întâlniri.

Situația ta financiară va continua să fie protejată. Vei avea în continuare posibilitatea de a beneficia de oportunități interesante. Dacă ai de luat o decizie financiară majoră cu privire la o achiziție sau o investiție, acum este momentul să o faci. Vei avea toate atuurile în mână pentru a face alegerea corectă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Iubirea și sentimentele vor fi în plină expansiune în aceste zile. Dacă știi cum să te porți cu partenerul/a de viață, bucuriile vor fi mai vii. Amintește-ți că în căsătorie, la fel ca în multe altele, înțeșegerea și toleranța pot face minuni. Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să ieși mai mult pentru că, astfel, ai șansa de a întâlni o persoană remarcabilă care să te facă fericit/ă. Dacă se întâmpla asta, totuși nu vorbi prea devreme despre căsătorie.

Banii vor fi în centrul preocupărilor tale în această săptămână. Unii dintre voi vor fi nevoiți să ia decizii destul de clare, de exemplu, atunci când cumpără locuințe sau proprietăți imobiliare. Alții pot beneficia de un flux ecepțional de bani din partea părinților sau a unor rude bogate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mariajul tău pare să fie mai stabil decât oricând. Cuplurile nu vor fi supuse niciunei influențe planetare semnificative. Prin urmare, viața lor amoroasă va fi lipsită de probleme, dar și de entuziasm și de o mare pasiune. Dacă ești singur/ă, această perioadă este favorabilă pentru un angajament de durată sau pentru o întâlnire decisivă.

Există riscul să fii destul de derutat/ă atunci când vine vorba de bani. Prin urmare, ai mare grijă dacă trebuie să iei o decizie importantă, referitoare la o achiziție costisitoare, spre exemplu. Nu te grăbi și cere sfatul celor în care ai încredere. 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru majoritatea dintre voi nu va exista nicio problemă în ceea ce privește viața de cuplu. Partenerul/a îți va înțelege prioritățile și te va susține fără comentarii. Dacă ai un/o partener/ă reticent/ă, nu te vei consuma prea mult din cauza comportamentului său. Vei acționa după bunul plac fără să te gândești la consecințe. Dacă ești singur/ă, emani mai multă încredere și, astfel, ești ca un magnet pentru sexul opus. Pregătește-te pentru dragoste la prima vedere!

Interesele tale financiare vor fi susținute, iar afacerile sau jobul tău ar trebui să fie mai productive decât în mod normal. Dacă ai parte de o creștere monetară semnificativă, nu căuta cu nesăbuință să-ți satisfaci chiar și cele mai absurde pofte!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista evenimente importante în această săptămână. Cu toate acestea, atmosfera din cuplu va fi una plăcută, cu momente de tandrețe cu persoana iubită. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, îl vei găsi total întâmplător sau într-un loc neașteptat. Fii pregătit/ă să profiți de orice ocazie din mers, totul s-ar putea întâmpla în câteva minute sau secunde.

Această săptămână poate fi extrem de bună în ceea ce privește banii. Ai face bine să profiți de excelentele influențe astrale care vor sprijini domeniul financiar. Vor exista destule șanse de îmbunătățire a situației materiale, totul ține doar de atenția ta!

Citește și: Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână, judecata ți-ar putea fi afectată de sentimentele tale. Ar trebui să încerci să ții cont de faptul că percepția pe care o ai asupra situației în care te afli este susceptibilă de a crea mari tensiuni cu partenerul/a de viață. Inima ta sensibilă și, uneori, poate puțin prea prudentă, te împiedică să porți conversații deschise și directe cu persoana iubită. Ar trebui să știi cum să-ți controlezi acea timiditate care te paralizează atunci când vine vorba de abordarea problemelor care îți afectează viața amoroasă.

Știi mai bine decât oricine cum să faci bani. Datorit intervenției anumitor persoane care cred în tine, situația ta financiară se va schimba simțitor în bine. Poți conta pe o sumă substanțială de bani și pe câștiguri mai repede decât te așteptai.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este posibil ca viața ta de cuplu să fie puțin zguduită în această săptămână. Dar, dacă îți vei ține sub control impulsivitatea și vei urmări cu atenție ceea ce spui, totul va fi bine. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase ocazii de întâlniri și aventuri romantice. Nu vei ști ce să alegi și te vei simți ușor stânjenit/ă din această cauză.

Astrele te vor ajuta în ceea ce privește banii, determinându-te să eviți cheltuielile excesive și să ai parte de o îmbunătățire a veniturilor. Stabilitatea pe care o simți acum pe acest plan te încurajează să îți faci planuri mărețe de viitor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod