Zodiile care își pierd rapid interesul în dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

Îți cauți alesul inimii sau vrei doar o aventură de-o noapte? Află care îi sunt intențiile, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul adoră pasiunea care vine odată cu o nouă relație, ceea ce înseamnă că acest nativ își va pierde rapid interesul în dragoste.

Este ca o pisică cu un șoarece. Iubește procesul de urmărire, dar după ce îl prinde, va vrea să plece și să găsească pe altcineva pe care să-l urmărească. Berbecul se încadrează într-un stil de viață libertin și tinde spre relațiile ocazionale. Deci, când vine vorba de a încerca să aibă o relație serioasă, tot ce știe să facă este să grăbească lucrurile. Își pierde interesul prea repede, pentru că nu își face timp să cunoască pe cineva care ar putea fi minunat pentru el. Tot ceea ce contează este să prindă șoarecele și să-l lase să plece, astfel încât să poate alerga după altul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul caută doar relații serioase și de lungă durată.

Nu este un fan al relațiilor ocazionale, deoarece el începe să aibă sentimente destul de devreme. Vrea să găsească pe cineva cu care poate fi pentru totdeauna, pentru că a avea o dragoste durabilă și romantică este unul dintre cele mai mari obiective ale lui în viață. Taurul ia fiecare zi așa cum vine, în loc să se frustreze prea mult sau să-și piardă interesul pentru persoana de lângă el. Dacă nu ești pregătit/ă să te întâlnești cu părinții lui, să vă mutați împreună sau să vă întemeiați o familie, el te va lăsa în urmă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte raționali. Ei sunt conduși de minte și nu de inimă, lucru care le-ar putea crea probleme în relații și în dragoste.

Adesea, Gemenii sunt foarte detașați de relațiile lor. De asemenea, ei își pierd interesul pentru o persoană destul de repede și se implică în următoarea relație fără să zăbovească prea mult. De fapt, pare că își pierd repede interesul, însă adevărul este că decizia de a ieși dintr-o relație este una atent și îndelung gândită. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că te întâlnești cu un bărbat imatur, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul poate fi foarte rezervat și timid la începutul unei noi relații.

Încearcă să simtă această nouă persoană și să decidă încotro merge de acum înainte. Odată ce se deschide în fața partenerului/ei, devine plin de viață, intim, grijuliu și extrem de loial, totul în numele iubirii. Scopul său principal în viață este să-și găsească jumătatea. S-ar putea să te surprindă cu cât de hotărât poate fi el pentru a face relația să dureze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fiind un semn de foc, pasiunea este ceea ce contează cel mai mult pentru Leu în ceea ce privește relațiile amoroase.

Vrea să fie iubit și venerat, dar de către cine? Asta nu contează! Ceea ce contează este să primească dragostea și afecțiunea de care are nevoie. Leul își pierde interesul când simte că este ignorat. Dacă nu-ți poți face timp pentru relația cu el, va găsi pe altcineva care o va face. Nu cere prea mult, știe doar cât valorează și va găsi pe cineva care să-i ofere ceea ce vrea și merită.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioara întâlnește pe cineva care se ridică la standardele ei, ea poate rămâne în relație pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Nu se teme de relațiile pe termen lung, vrea doar să se asigure că persoana cu care este îl completează bine. Nu poate sta lângă cineva care are alte valori sau planuri diferite de viitor față de ea. Ceea ce o poate face să-și piardă interesul pentru relație este să fie nevoită să aibă tot timpul grijă de persoana iubită. Ea are grijă de cei la care ține, însă nu vrea să fie singurul adult din relație. Ea trebuie să știe că ești capabil/ă să ai grijă de tine și să contribui la relație în egală măsură cu ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța iubește să fie implicată într-o relație, dar, de asemenea, vrea ca aceasta să fie una năucitoare.

Când relația ei începe să se stabilească în acea zonă de confort, adică este mai puțin despre flirt și mai mult despre conviețuire, ea își pierde interesul. Vrea fantezie în fiecare minut din zi. Balanța este atrasă mai mult de ideea de iubire ideală decât de oamenii reali. Îi plac romanele de dragoste și filmele romantice și tânjește la acele povești idilice. În realitate, dragostea nu e atât de fantastică și devine destul de repede monotonă. Balanța se îndrăgostește rapid și îi trece la fel de rapid, pierzându-și interesul pentru oamenii care nu pot ține pasul cu așteptările ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ideea unei relații pentru totdeauna este foarte interesantă pentru acest nativ.

Scorpionul vrea să găsească pe cineva care să-i poată fi cel mai bun prieten și confindent, dar mai întâi trebuie să treacă prin munca grea a întâlnirilor pentru a-și găsi jumătatea. Totuși, nu îl subestima. Când Scorpionul vrea ceva, este foarte motivat să-l obțină. Uneori, Scorpionul se grăbește să se implice în relații serioase cu persoane care nu caută aceleași lucruri ca și el sau pe care încă nu le cunoaște suficient.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este ca un pește alunecos atunci când vine vorba de întâlniri romantice.

Este greu de prins și este greu de ținut într-un singur loc prea mult timp. Este mereu în căutarea următoarei aventuri și nevoia lui de entuziasm și spontaneitate se extinde și la viața lui amoroasă. Săgetătorul își pierde rapid interesul dacă nu poți ține pasul cu el. Are nevoie de un partener care să poată să se rostogolească odată cu el, la bine și la rău. Dar, chiar dacă ești partenerul ideal pentru el, există șanse mari ca el să treacă la altcineva până la urmă. Nu-i place ideea de relație pe termen lung și ar prefera ceva mai lejer.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte răbdător atunci când vine vorba de găsirea partenerului/ei cu care îi este menit să-și petreacă viața.

Știe că o persoană care dorește să se implice într-o relație seriosă și durabilă nu este întotdeauna ușor de găsit, dar el este dispus să muncească din greu pentru ca acest lucru să se întâmple. Când Capricornul este motivat să facă ceva important pentru el, va lucra zi și noapte pentru a ajunge unde și-a propus. Relațiile sunt o investiție pentru el. Merge la întâlniri pentru a-și găsi jumătatea, nu doar pentru o aventură de-o noapte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul pare să fie mereu cu un picior la ușă atunci când vine vorba de relații.

Să fie sensibil și sentimental nu e ceva ce îl caracterizează, ci preferă mai mult o întâlnire a minților. El adoptă o abordare mai logică și cerebrală a iubirii. S-ar putea să pară că Vărsătorul și-a pierdut interesul destul de repede, dar există șanse mari ca în spatele deciziei de a se despărți să fie lungi analize. Vărsătorul nu se desparte de oameni din capriciu, dar merge mai departe din punct de vedere emoțional și mental mult mai repede decât o face fizic.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii abia așteaptă să găsească pe cineva cu care să-și poată împărtăși tot restul vieții.

Găsirea persoanei perfecte este cu siguranță o prioritate pentru ei și sunt dispuși să depună eforturi consistente în acest sens. Romantism, flirt, curtare, le vor pe toate! Fiind un semn de apă, o relație pe termen lung este cu siguranță în fruntea listei lor. Când vor găsi acea relație perfectă și sănătoasă, vor rămâne cu persoana respectivă o perioadă foarte lungă de timp sau pentru totdeauna.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CALIN BUZATU pe 21 Sep 2020, 10:51
    PLACUT INFORMATIILE CITITE

    ASTEPT SI ALTE ARTICOLE INTERESANTE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod