Horoscopul săptămânii 20-26 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este o săptămână bună pentru flirt, aşa că nu face un pas înapoi atunci când vreun bărbat te abordează. Dacă eşti singură, acum este momentul să acţionezi şi să joci pe cât mai multe fronturi până îţi găseşti alesul. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci ar trebui să încerci să îţi surprinzi partenerul mai mult, însă nu să faci eforturi mari în acest sens. Puţină noutate nu strică!

Săptămâna aceasta trebuie să încerci să îţi îmbunătăţeşti relaţiile cu şefii, colegii sau partenerii tăi de afaceri. O bună comunicare între voi te va ajuta să pui mâna pe contracte bănoase mai repede decât crezi. Acţionează foarte responsabil la locul de muncă pentru că eşti urmărită din toate unghiurile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu şi partenerul tău de viaţă traversaţi o perioadă foarte bună în ceea ce priveşte relaţia voastră. Aşa cum ţi-ai dorit mereu, iubitul tău este acea persoana care te impulsionează şi care te face să evoluezi de la zi la zi. Astrele sunt de partea ta şi în cazul în care eşti singură, spre sfârşitul acestei săptămâni vei avea ocazia de a socializa mai mult şi de a întâlni persoane care chiar îţi par interesante.

Profită de conjuncturile favorabile din această săptămână pentru a încerca să pompezi la maximum cererile tale. Dacă ai în plan de ceva vreme să ceri o mărire de salariu, acum este momentul perfect să treci la acţiune. Nu contează dacă situaţia ta financiară este una bună sau nu, important este ca munca să îţi fie răsplătită la adevărata ei valoare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fie că eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie, săptămâna aceasta vei avea parte de acel moment în care vei cunoaşte o persoană care îţi va schimba viaţa. Chiar dacă în anumite situaţii pare că ceea ce vine este total greşit, pe parcurs se va dovedi că a fost cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat vreodată. Nu te feri să spui ceea ce simţi şi gândeşte-te înainte de toate la fericirea ta!

Săptămâna aceasta, cheia succesului constă în munca în echipă. Indiferent dacă te înţelegi bine sau nu cu colegii tăi, acum este momentul să laşi deoparte şi să îţi vezi mai mult decât oricând interesul. Un eveniment recent neprevăzut te-a lăsat cu buzunarele goale şi ai face bine să iei atitudine. Nu te împrumuta de bani dacă nu e cazul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă şi există unele impedimente între tine şi partenerul tău, în această săptămână ai toate şansele să găseşti o soluţie. Încearcă să nu mai fi atât de posesivă şi să ai mai multă încredere în partenerul tău de viaţă, mai ales dacă acesta nu ţi-a dat până acum motive. Nu permite ca banii să îţi afecteze liniştea din sânul familiei.

În această săptămână vei începe o nouă etapă din viaţa ta profesională. Priveşte-o drept o evoluţie, chiar dacă situaţia ta financiară nu se va schimba cu mult în viitorul apropiat. Profită de orice oportunitate de a te specializa în mai multe domenii sau de a te perfecţiona în cel în care activezi. Ştii că ai o mulţime de lucruri de oferit, aşa că nu te reţine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ai şansa unui nou început, chiar dacă asta presupune trecerea printr-o despărţire. Tot ce se va întâmpla în aceste zile va avea un efect pozitiv asupra vieţii tale sentimentale. Încearcă să îţi păstrezi rudele cât mai aproape pentru că vei avea nevoie de suportul lor moral!

În această săptămână e posibil să ai parte de o călătorie în interes profesional, situaţie care îţi va aduce o mulţime de beneficii în perioada imediat următoare. Banii nu îţi creează probleme, însă nu strică să îţi laşi ambiţia să iasă la iveală. Laudele şi recomandările vor veni neîncetat din momentul în care faci o mutare îndrăzneaţă în ceea ce priveşte job-ul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână. Dacă tu şi partenerul tău aţi intrat într-o rutină din care nu credeai că veţi mai scăpa, un eveniment neprevăzut vă va face să fiţi ca la începutul relaţiei voastre. Dacă eşti singură, nu fi prefăcută şi nu încerca să laşi impresia că eşti fericită cu statutul pe care îl ai acum!

Când banii sunt prea mulţi, certurile şi discuţiile în contradictoriu sunt imposibil de evitat. Acest lucru se va întâmpla şi în săptămâna curentă cu partenerul tău de viaţă sau chiar cu prietenii tăi. Chiar dacă vei primi o sumă mare de bani şi te vei îmbogăţi peste noapte, nu trebuie să îi priveşti pe cei din jurul tău de sus. Este important să nu uiţi de unde ai plecat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să întâlneşti o persoană care este exact aşa cum ai visat tu, şi ştii că eşti o fire foarte pretenţioasă! Profită de orice oportunitate pentru a interacţiona cu bărbatul pe care ai pus ochii şi încearcă pe cât posibil să îi dai de înţeles că îl placi. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, a sosit momentul să treci la nivelul următor!

Nu permite să te plafonezi la locul de muncă, ci încearcă constant să evoluezi şi să ieşi din monotonie. Chiar dacă nu îţi place să fii scoasă din zona ta de confort, este important să încerci şi lucruri noi. În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani, însă ai şansa de a-i recupera din alte părţi. Din când în când, meriţi să te răsfeţi ca o adevărată prinţesă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu trebuie să fii dezamăgită dacă planurile tale nu pot fi duse la bun sfârşit în această săptămână. Chiar dacă nu ţi se răspunde la fel din partea bărbaţilor pe care îi abordezi, vor mai exista o mulţime de alte ocazii pentru flirt! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, treburile casnice ar putea să îţi influenţeze în mod negativ starea de spirit şi să îţi verşi nervii nejustificat pe partenerul de viaţă. Încearcă să te controlezi!

În această săptămână te vei confrunta cu dificultăţi la locul de muncă, dar datorită inteligenţei şi spontaneităţii care te caracterizează, vei reuşi să le faci faţă cu succes! În plus, şeful va observa că te implici mai mult decât colegii tăi şi îţi va recompensa eforturile cu o mărire de salariu. Nu te bucura însă prea tare, deoarece vei primi şi mai multe responsabilităţi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Concentrează-te în această săptămână pe familie, mai ales dacă aceasta este numeroasă. Chiar dacă timpul liber este limitat, fă sacrificii pentru a le oferi celor dragi ceea ce merită! Dacă eşti singură şi îţi doreşti să îţi schimbi acest statut, un vechi prieten sau chiar un coleg poate fi opţiunea perfectă. Trebuie doar să treci la acţiune!

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, cu toate că ţi-ai dori ca ea să se îmbunătăţească fără ca tu să faci nimic. E imposibil să obţii un succes major atât timp cât eforturile tale sunt minime! Poate dacă ai avea mai mult fler şi mai multă ambiţie, ai putea să te implici în proiectele mai importante ale companiei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o invazie de emoţii şi sentimente greu de stăpânit. Fie că este vorba de veşti bune sau proaste, te afli într-o stare destul de sensibilă care nu îţi permite să discerni binele de rău. Încearcă să nu iei decizii impulsive, ci mai degrabă să ceri sfatul cuiva de încredere atunci când intenţionezi să faci ceva. Comunicarea poate fi portiţa de salvare a relaţiei tale!

Săptămâna aceasta, în prim-plan va fi obţinerea unui nou loc de muncă ce îţi va aduce satisfacţii şi suficienţi bani. Situaţia ta financiară actuală nu îţi permite să îţi achiziţionezi un obiect la care visezi de multă vreme şi la care nu poţi renunţa. Fă tot posibilul să îţi atingi ţelurile, dar ai grijă să nu recurgi la metode ilegale sau parşive! Sfatul unei persoane cu mai multă experienţă se va dovedi extrem de util.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să găseşti soluţii de îmbunătăţire a relaţiei cu iubitul tău. Este foarte important să laşi orgoliul deoparte şi să îţi exprimi sentimentele fără să te mai gândeşti la consecinţe. Dacă ai parte de linişte pe plan amoros, atunci toate îţi vor merge bine!

Chiar dacă nu îţi stă gândul la bani în această săptămână, o situaţie imprevizibilă te va aduce cu picioarele pe pământ. Nu te poţi lăsa purtată de val atât timp cât situaţia ta financiară este una şubredă. Toate acţiunile tale au o consecinţă şi ai face bine să gândeşti înainte de a semna documente importante. Suportul unei persoane apropiate te va salva dintr-o situaţie critică la finalul acestei săptămâni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu va exista prea multă linişte pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Chiar dacă în primele zile nu îţi dai seama că există o problemă între tine şi partenerul tău, pe parcurs vei realiza că e mai grav decât pare. Neînţelegerile pornesc de la lucrurile materiale şi intervin între voi deşi nu ar trebui. Indiferent de eşecurile profesionale ori financiare prin care treceţi, e important să faceţi o echipă, nu să vă dezbinaţi!

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână pe plan financiar şi totul ţi se datorează doar ţie. Ai făcut o mulţime de economii în ultima perioadă, iar acum a sosit momentul să te bucuri de roadele muncii tale. Spune da unei călătorii de relaxare, fără a te gândi la banii pe care o să îi cheltui. Este ocazia perfectă de a-ţi reîncărca bateriile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod