AMINEXIL CLINICAL 5 - Tratament cu acţiune multiplă împotriva căderii părului

Numarul 1 in Europa impotriva caderii parului*. 94% eficacitate impotriva caderii parului**. In cei 20 de ani de expertiza impotriva caderii parului, s-a realizat o noua descoperire: importanta scalpului interfolicular. Acesta reprezinta zona scalpului ce înconjoară firul de păr. Prin urmare, el este interfaţa dintre mediul extern și cel intern, al fiecărui fir de păr. Formula completă a noului AMINEXIL CLINICAL 5 acţionează asupra celor 5 factori principali ce cauzeaza pierderea firelor de par, avand de asemenea rolul de a restabili echilibrul unui sclap si al unui par sanatos.

94% dintre utilizatori au confirmat o eficacitate impotriva caderii parului ( test consumatori - 102 femei si barbati).

Expertii Dercos au identificat 5 tipologii specifice caderii parului:

- Cauze ereditare - Este cea mai frecventă cauză. Predispoziţia la alopecie este influenţată în mare parte de factori genetici și de sex. De regulă bărbaţii sunt cei mai afectaţi.
- Post Partum -  Este foarte posibil ca după naștere căderea părului să se accentueze. Din fericire este doar o situaţie temporară și reversibilă.
- Menopauza -  Reprezintă o etapă cheie pentru păr deoarece acesta își pierde din forţă și devine din ce în ce mai subţire.
- Stres -  În ziua de astăzi stresul este inevitabil.
În cazul a cel puţin o persoană din două, aceasta este cauza principală a căderii părului.
- Sezonalitate -  Putem observa o cădere mai mare a părului aproximativ de două ori pe an: la sfârșitul anotimpului rece și la începutul toamnei. Atât femeile cât și bărbaţii sunt afectaţi.

Recomandarea de utilizare optima: Etapa de tratament intensiv, cate 1 fiola pe zi timp de 6 saptamani; Etapa de intretinere, 3 fiole pe saptamana. Produsul este disponibil atat in formula pentru femei cat si pentru barbati.

Exclusiv in farmacii. Pret recomandat: 222 lei. O cutie contine 21 fiole x 6 ml.

 *IMS Health 2015, Europa 10. Marca numărul 1 împotriva căderii părului privind loţiunile și șampoanele (în valoare).
** Test consumatori, 102 femei și bărbaţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod