Horoscopul săptămânii 18-24 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Traversezi o perioadă a schimbărilor, şi nu te vei abţine să faci modificări nici în viaţa ta sentimentală. Eşti mai hotărâtă ca oricând să nu mai accepţi nimic din ceea ce nu îţi convine şi îi vei spune acest lucru foarte clar partenerului tău!

Poţi obţine mai mulţi bani în această perioadă, însă trebuie să depui un efort considerabil în acest sens. Învaţă de la cei cu mai multă experienţă în afaceri şi fură-le tehnicile. Este foarte important să ai răbdare, nu vei obţine rezultate din prima!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să lucrezi mai mult la încrederea în sine. Fă tot ce consideri că te-ar putea ajuta, schimbă-ţi look-ul sau poate chiar jobul. Ai nevoie de feţe noi care să te înconjoare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca trecutul amoros să nu îţi dea pace în această perioadă, de aceea trebuie să te forţezi să îi dai drumul. Nu te lăsa manipulată de vreun fost iubit, cu siguranţă acesta nu s-a schimbat. Încearcă să iei decizii bazate pe raţiune!

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti o sumă de bani neaşteptată, aşa că ai motive de bucurie. Tot ce trebuie să faci este să nu o cheltui pe toată, ci să profiţi de situaţie pentru a-ţi pune ceva deoparte pentru un obiect pe care ţi-l doreşti de mai multă vreme.

În această săptămână trebuie să îţi faci timp să mergi la medic, fie că te doare ceva, fie că nu. Un control de rutină nu strică niciodată, mai ales că acest lucru este chiar recomandat o dată la o perioadă de timp. Poţi descoperi că ai ceva şi va fi mai simplu de tratat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să nu o duci prea bine din punct de vedere amoros, însă ai alături de tine persoane care ştiu cum să te ajute. Bazează-te întotdeauna pe prietenii tăi în astfel de cazuri şi uită de griji prin multă distracţie!

Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în această săptămână, acţiunile pe care le iniţiezi în această perioadă au reale şanse de succes. Viitorul sună bine, aşa că ocupă-te de detalii şi aşteaptă rezultatele fără să fii nerăbdătoare.

Stresul de la locul de muncă sau problemele pe care le întâmpini în ultima perioadă îşi vor pune amprenta asupra sănătăţii tale. Dacă sesizezi că este ceva în neregulă cu organismul tău, atunci ia de urgenţă măsuri. Elimină pe rând posibilele cauze!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai ocazia ca în această săptămână să cunoşti multe persoane, de aceea şansele de a-ţi face un iubit sunt tot mai mari. Este posibil să găseşti pe cineva chiar la locul de muncă sau într-un cadru care are legătură cu profesia ta. Încearcă să ai mai multă încredere în tine!

Nu doar banii sunt importanţi, şi ar trebui ca în această săptămână să îţi dai seama de asta. Încearcă să urci ierarhic şi să te gândeşti la promovare, de abia apoi poţi sta liniştită şi din punct de vedere financiar. Aceste două lucruri vin de cele mai multe ori la pachet!

Nu stai prea bine cu sănătatea şi pot apărea complicaţii ale unor afecţiuni mai vechi exact atunci când te aştepţi mai puţin. Nu e de mirare acest lucru, mai ales că duci un stil de viaţă dezorganizat şi nu reuşeşti niciodată să faci alegerile care trebuie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă pe cât posibil să faci unele compromisuri pentru binele relaţiei tale, în ultima perioadă aceasta a avut de suferit de pe urma influenţelor exterioare. Încearcă să găseşti cauza şi să o elimini, chiar dacă asta înseamnă să îţi treci peste orgoliu şi să fii nevoită să păstrezi aparenţele cu persoane pe care nu le agreezi.

Este foarte important ca în această săptămână să te ocupi de evoluţia ta profesională, fie prin cursuri de perfecţionare, fie prin schimburi de experienţe. Nu strică niciodată să afli lucruri noi, pentru că ele te vor ajuta la un moment dat! Situaţia financiară nu va suferi modificări!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă trebuie să te fereşti de excese. Profită de această situaţie pentru a rezolva cât mai multe din sarcinile cotidiene, nu se ştie niciodată când ai nevoie de o pauză! Cu cât scapi de ele, cu atât vei fi mai liniştită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să te ocupi mai mult de partenerul tău în această perioadă şi fă tot posibilul să reaprinzi flacăra iubirii. Trebuie să îţi intre în ritm să aduci mereu ceva nou, altfel monotonia îşi va spune cuvântul cât de curând.

Încearcă să clarifici tot ce este ambiguu la locul de muncă, doar aşa te vei face remarcată şi poţi chiar să obţii o avansare sau un plus la salariu. Depune efort pentru a te păstra atentă la toate detaliile şi apoi prezină neregulile şefilor!

Trebuie să ai mai multă grijă de aspectul tău fizic, şi poţi începe chiar din această săptămână să iei măsuri. Vara se apropie cu paşi repezi şi nu ar trebui să te găsească cu celulită şi cu kilograme în plus. Apucă-te de sport, dar şi de dietă, te vor ajuta şi la sănătate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă pe celelalte planuri lucrurile nu stau aşa cum ţi-ai dori, pe plan sentimental situaţia este din ce în ce mai bună. Vei avea parte de o mare surpriză din partea iubitului, şi cu siguranţă vei fi pur şi simplu euforică după aflarea veştii. Ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie sau să primeşti un cadou pe care ţi-l doreai enorm.

Vei avea multă treabă în această săptămână, iar rezultatele vor fi puţine. Nu te enerva inutil şi nu îţi pierde răbdarea, nu vei rezolva nimic cu o astfel de atitudine. Tot ce poţi să faci este să te exprimi direct şi să nu le dai celor din jurul tău speranţe prea mari cu privire la ceea ce poţi să obţii.

Încearcă să stai mai relaxată, chiar dacă atmosfera de la locul de muncă este destul de tensionată. Doar cu calm vei reuşi să duci totul la bun sfârşit şi îţi vei proteja şi nervii. Nu depune suflet mai mult decât trebuie, mai ales că nu trebuie să te ataşezi de ceva ce eşti conştientă că e trecător.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te baţi cap în cap cu partenerul de viaţă, şi acest lucru te poate lăsa fără energie la finalul acestei săptămâni. Încearcă să nu pui atât de mult la suflet vorbele partenerului, e posibil ca din răzbunare să spună lucruri pe care de fapt nu le simte!

În această săptămână totul va fi mai clar ca oricând, vei primi bani pe cât munceşti. Nu va rămâne nimic nerecompensat, aşa că depinde doar de tine cât efort vrei să depui. Relaţiile cu partenerii sau colegii sunt bune şi îţi oferă un plus în carieră.

Evită excesele pe cât posibil, atât alimentare, cât şi de muncă efectivă. Nu risca să îţi pierzi din tonus, de aceea continuă cu sportul sau apucă-te de el dacă încă nu ai făcut-o. Cu cât eşti mai activă, cu atât organismul tău va fi mai rezistent, însă se recomandă cumpătare în toate!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este foarte important ca în această săptămână, fie chiar doar la finalul ei, să te ocupi de familie. Dacă ai un iubit stabil, sau poate chiar un soţ şi copii, nu trebuie să le ignori nevoile chiar dacă asta înseamnă să renunţi pentru moment la propriile plăceri.

Trebuie să găseşti tehnica perfectă pentru a face mai mulţi bani în această săptămână, mai ales dacă ai nevoie urgentă de ei. Prinde oportunităţile ce apar din zbor, însă nu zăbovi prea mult în aşteptarea lor! Lucrează în echipă, este mult mai avantajos aşa!

Încearcă să scapi de vicii, cafeaua şi ţigările pot fi principalul factor care îţi cauzează durerile de cap. Nu trata totul superficial, sănătatea este mai importantă decât micile plăceri pe care ţi le faci zi de zi. Fii mai responsabilă pentru tine, dar şi pentru familia ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai nevoie de afecţiune mai mult decât de obicei, de aceea ai face orice pentru a obţine mai multă atenţie din partea iubitului. Există riscul să îl enervezi la un moment dat, mai ales că are şi el destule pe cap la locul de muncă.

Îţi doreşti mai mult pe plan profesional, şi în acest început de săptămână ar trebui să îţi exprimi pretenţiile. Alege momentul potrivit, dar şi formularea corectă pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Chiar dacă nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani, măcar este un pas înainte.

Nu ignora nici cele mai mici semnale pe care ţi le transmite organismul, doar aşa vei reuşi să scapi mai repede de doctori. Mergi la medic regulat şi încearcă să ţii cont de sfaturile lui, chiar dacă tentaţiile sunt mari. Fii mai prudentă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ocupă-te de familie în această săptămână, indiferent de problemele pe care le ai pe alte planuri. Încearcă să îi împaci pe toţi, căci aşa vei fi şi tu mulţumită şi fericită. Dacă ai o companie plăcută, cu siguranţă vei prinde putere pentru orice greutate!

Dacă vrei să ai rezultate în această săptămână, încearcă să te izolezi şi să nu permiţi nimănui să îţi distragă atenţia de la treabă. Fii perseverentă chiar dacă întâmpini piedici, aşa vei fi lăudată şi îţi vei forma o imagine bună în faţa tuturor.

E timpul să îţi faci analizele anuale? Atunci nu le amâna, chiar dacă ai şi altele pe cap. Este important să descoperi din timp în caz de ai ceva, iar dacă nu să te scapi de o grijă în plus. În doar o zi vei rezolva tot, aşa că nu găsi scuze!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi mai geloasă decât de obicei săptămâna aceasta, şi e posibil ca principala cauză să fie o schimbare în comportamentul, dar şi colectivul iubitului. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu el şi să îi ceri să te liniştească.

Traversezi o perioadă bună din punct de vedere financiar, şi ar trebui să profiţi pentru a pune ceva bani deoparte. Este o săptămână bună pentru afaceri şi investiţii, aşa că trebuie să îţi calculezi bine orice mişcare.

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme digestive, însă le poţi evita dacă ai grijă ce mănânci. Dacă suferi de unele afecţiuni ale plămânilor sau ale ficatului, pune-ţi în vedere să scapi cât mai repede de vicii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod