Mihai Bendeac: "Adrian Enache este în moarte cerebrală!"

Deranjat de atitudinea lui Adrian Enache, care a făcut publice detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiţă, deşi familia artistului a cerut în repetate rânduri discreţie, actorul a reacţionat pe pagina sa de Facebook.

Actorul a precizat că toți cei care îl cunosc pe Cotabiţă trebuie să respecte dorinţa familiei şi să nu mai furnizeze informaţii despre starea lui de sănătate, mai ales că, susţine el, acestea sunt total eronate.

Adrian Enache e în moarte cerebrală. De câţiva ani. Dar a ascunsMihai Bendeac
"Îmi cer iertare că, în toate aceste ultime zile, nu am răspuns niciunei solicitări din partea presei în legătură cu starea de sănătate a lui Gabi sau diferite alte detalii. A fost dorinţa familiei să se păstreze discreţia ce se cuvine unui om care excelează, printre altele, în demnitate.
Observând cu amărăciune că un număr impresionant de persoane mai mult sau mai puţin publice au nesocotit, au ignorat această dorinţa a familiei şi s-au erijat în purtători de cuvânt, specialişti în medicină sau apostoli în slujba informării opiniei publice, îndrăznesc să sper, cunoscându-le pe Eliza, Milena şi Aela, că nu se vor supără pentru această iniţiativa a mea. Văzându-le afectate, atât pe ele cât şi pe doamna Cotabiţă (mama lui Gabi), în toate aceste zile, de zvonistică şi dorinţa exagerată a unora de a se exprima pe această tema, am decis să lămuresc câteva aspecte.
Înainte de orice, Gabi nu este în moarte cerebrală. Da, starea lui este gravă. Suntem conştienţi. Dar, momentan, este stabil, deşi asistat. Se vorbeşte insistent despre o «minune». Până una alta, e o minune că nişte medici absolut excepţionali profesează în România pe un salariu pe care nu aş vrea să-l cataloghez şi, datorită efortului, talentului, pasiunii şi empatiei lor, Gabi, ca de altfel toţi ceilalţi pacienţi, pot spera la «minuni»"
, a scris Bendeac.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod