Horoscopul săptămânii 13-19 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Inima ta e plină de iubire în această săptămână. Optimismul de care dai dovadă nu numai că aduce beneficii relației cu partenerul de viață, ci și vieții profesionale. Dacă stai bine cu moralul, toate merg bine. Chiar dacă în unele dimineți te trezești mai tristă, găsești energia necesară pentru a-ți schimba dispoziția imediat ce observi că ceva nu este în regulă cu tine.

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta. Și da, este foarte plăcut să fii apreciată de șefii tăi care consideră că meriți tot ce e mai bun. Reușești cu brio să te descurci cu banii, să îți achiți toate datoriile și chiar să îi ajuți pe cei care au nevoie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta socială se rezumă doar la interacțiunile cu partenerul de viață, cel puțin în ceea ce privește contactul direct. Așadar, profită de această perioadă pentru a purta discuții referitoare la îmbunătățirea relației voastre. Este șansa voastră de a scăpa de problemele cu care v-ați confruntat până acum și de care nu ați avut timp să vă ocupați.

Desigur, îți plac lucrurile frumoase, dar de multe ori acestea înseamnă prețuri mari pe care tu nu ți le poți permite în acest moment. Ai muncit și muncești din greu pentru banii pe care îi câștigi, așadar nu arunca cu ei în stânga și în dreapta. Acționează cu mai multă responsabilitate!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți proteșează relația și are mare grijă de sentimentele tale în această săptămână. Descoperi lucruri noi și frumoase la parteenrul de viață sau ai șansa de a reveni la o veche iubire pe care nu ai putut să o uiți. Nu ezita să dai frâu liber sentimentelor, deoarece recompensa va fi pe măsura așteptărilor tale.

Atmosfera profesională se va destinde în această săptămână datorită veștilor bune primite de la angajatorul tău. Trebuie menționat faptul că situația ta financiară nu a fost una prea stabilă în ultimul timp, iar acum lucrurile încep să devină mai sigure. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atmosfera din cuplu și din familie este ostilă în această săptămână. Cu greu reușești să îți stăpânești furia și să vezi câte frumos la partenerul de viață. Dacă aceste conflicte ard mocnit, resentimentele se vor înmulți și lupta poate izbucni în orice moment. Îți este destul de greu să îți impui punctul de vedere, și asta te frustrează enorm.

Dacă faci câteva economii, vei constata că nu ești într-o situație prea dificilă. Nu te plânge de greutăți înainte de a arunca o privire la ce se întâmplă în jurul tău. Ești sănătoasă și ai putere de muncă, fapt pentru care proiectele tale nu au de ce să nu înainteze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Partenerul de viață îți oferă protecția de care ai nevoie și capeți din ce în ce mai multă încredere în el. De asemenea, această săptămână este una plină de pasiune, daruri mărunte și declarații de iubire. Cel mai probabil, cea mai mare parte a timpului o petreci în dormitor, dar nu e deloc plictisitor!

Nu juca riscant în ceea ce privește banii și, astfel, economiile tale vor fi în siguranță. Nu e nevoie să faci prea mari eforturi, pentru că nici tentațiile nu mai sunt atât de mari. Cu toate acestea, dacă ai în plan să achiziționezi un obiect important și acum e la reducere, profită de oportunitate!

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Relația de cuplu în care ești implicată ia o întorsătură serioasă. Te confrunți cu întrebări incomode și cu o oarecare aciditate din partea partenerului de viață. Să comunicați mai mult e esențial pentru a limita îngrijorările în această săptămână.

Strategiile tale financiare nu sunt de excepție, însă funcționează cât de cât. Astrele par să te sprijine și poți conta pe absența surprizelor neplăcute. Dintr-o dată te vei simți liniștită și un pic mai îndrăzneață. Cu toate acestea, rămâi rezonabilă și acționează responsabil!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Profită de perioada pe care o traversezi pentru a întări legătura dintre tine și partenerul de viață. Veți descoperi frumusețea de a trăi împreună și aveți ocazia să vă descoperiți numeroase puncte comune. Astrele favorizează dialogul și ușurează comunicarea în cuplu.

Săptămâna aceasta va fi lipsită de evenimente neplăcute în ceea ce privește banii. Ai muncit din greu pentru a realiza acest echilibru monetar, iar acum culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni, pentru că investițiile tale dau roade!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ciuda perioadei pline de îndoieli prin care treci, încearcă să fii sinceră cu tine și cu partenerul de viață cu privire la sentimentele tale. Surprinzător, disputele pot fi o șansă reale de a vă reconecta. Nu rata trenul, pentru că apoi o să regreți că nu ai spus lucrurilor pe nume!

Câteva eforturi în plus și poți răsufla ușurată. Portofelul nu ar trebui să se mai golească pentru achiziții inutile. Preia controlul bugetului, pentru că banii tăi trebuie să stea la adăpost o bună bucată de timp.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singură, prioritatea ta numărul 1 este să îi gâdili orgoliul persoanei pe care o placi. Cu cât aceasta se va simți mai în centrul atenției, cu atât șansele de a o cuceri cresc. Cea mai bună veste este că astrele decid pentru tine în această săptămână și aleg ce e mai bine pentru tine!

Se poate spune că traversezi o perioadă senină în ceea ce privește situația ta financiară. Într-adevăr, banii pe care îi câștigi îți permit să ai perspective noi pentru viitor. Prin acești bani îți recapeți stabilitatea mult dorită. Dacă inteționezi să faci o achiziție mare, săptămâna aceasta poți începe să cercetezi terenul!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai suspiciuni, dar nu există niciun motiv real să le ai. Totul se întâmplă din cauza temerilor tale. E necesar să le depășești pentru a-ți atinge obiectivele pe plan sentimental. Fie că ești singură sau nu. fii mai îndrăzneață!

Dacă ai dus-o greu cu banii în ultima perioadă, acum a sosit momentul să îți revii. Săptămâna aceasta ai ocazia de a achiziționa un obiect mult dorit, dar și necesar. Norocul s-a întors, așadar trebuie să profiți de această ocazie și pentru a pune ceva bani deoparte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta intimă promite să fie radiantă. Persoana de lângă tine te iubește cu adevărat și te încurajează să dai tot ce ai tu mai bun. Profită la maximum de aceste momente pline de înțelegere și tandrețe. Cu siguranță partenerul tău este mai îndrăgostit ca oricând de tine. Oare să fie de la izolare?

Cine spune că banii nu aduc fericirea? Poate doar cei care nu îi au, ca o metodă de consolare. În orice caz, când o duci bine, așa cum ți se întâmplă ție acum, ar trebui să apreciezi totul. Situația ta materială te face să îți dorești să vrei mai mult, însă uneori este bine să te mulțumești cu ceea ce ai!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei reuși să vezi jumătatea plină a paharului în ceea ce privește dragostea și relațiile tale. Sentimentele față de partenerul de viață devin mai puternice, libidoul crește și ești mai tandră decât de obicei. Tot ce ține de intimitate și erotism îți face aduce satisfacții.

De săptămâna aceasta începi să îți revii cu bani. Vrei să-ți schimbi mașina sau să pleci într-o călătorie? Deocamdată acestea nu pot fi decât planuri. Ești în plină evoluție profesională, însă nu banii te împiedică să îți satisfaci dorințele inimii, ci situația prin care trece lumea. Fii răbdătoare, vei putea să le faci pe toate în viitorul apropiat!

Citește și: Ce să faci atunci când te simți tristă, în funcție de zodia ta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod