Horoscopul lunii septembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna septembrie nu va fi nici prea bună, dar nici prea rea pentru tine pe plan sentimental. Nu ai timp de pierdut, așadar nu te vei juca de-a dragostea indiferent de statutul tău. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, analiza va fi cuvântul cheie în rezolvea oricăror potențiale probleme din cuplu. Dacă ești singur, ești mai pasional decât de obicei și ai tendința de a reveni la sentimente mai bune în ceea ce privește foștii tăi parteneri.

Vei avea rezultate bune în luna septembrie pe plan financiar și în carieră, dar asta doar dacă îți stabilești ținte exacte. Astrele te sfătuiesc să nu joci la două capete, ci să te concentrezi pe un singur lucru și bun. Se anunță vești bune și în cazul în care ești în căutarea unui job bine plătit, însă și aici e nevoie de răbdare și o analiză matură. E un prilej bun de a arăta ce poți în toată această perioadă, dar fără aroganță!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna septembrie va fi una mai pătimașă pentru tine pe plan sentimental. În ceea ce privește relațiile cu prietenii, acestea se vor răci din cauza partenerului tău de viață. Se pare că are o influență mult prea mare asupra ta, însă, deocamdată, decizi că nu trebuie să iei măsuri. Dacă ești singur, micile tatonări dintre tine și un coleg sau colegă de serviciu se pot transforma într-o idilă romantică.

Cu toate că nu te concentrezi încă de la începutul lunii pe job și bani, e posibil ca pe parcurs să îți dai seama că e necesar să îți îmbunătățești situația financiară. Va fi nevoie de multă muncă și multe compromisuri, însă dacă ești realist, vei reuși tot ce îți propui. Munca în echipă este favorizată în această perioadă, așa că nu ezita să te implici în proiecte colective!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Simți că viața ta sentimentală nu este ceea ce ți-ai dorit, iar luna aceasta decizi că trebuie să schimbi ceva în viața ta. Este foarte important faptul că îți dai seama că fericirea ta depinde doar de tine, chiar dacă asta înseamnă renunțarea la unele persoane care ți-au fost drage cândva. Dacă ești singur, cel mai probabil vei reuși să te apropii de cineva, cu toate că dezamăgirile din trecut încă nu au dispărut complet.

Este o lună bună pentru parteneriate și afaceri, însă trebuie să îți alegi colegii de muncă potriviți. S-ar putea să fii nevoit să faci unele călătorii cu scopul de a câștiga mai mulți bani, dar cei dragi sunt alături de tine și te susțin așa cum pot. Cu toate acestea, dacă vezi că începi să strângi ceva bani în portofel, nu da buzna la magazine până nu obții o stabilitate financiară clară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna septembrie nu va veni cu schimbări prea mari pentru tine în ceea ce privește viața ta sentimentală. Se pare că tu și partenerul de viață ați ajuns în acea etapă a relației voastre care vă mulțumește pe amândoi. Dacă ești singur, tăcerea unei persoane pe care o placi îți poate da o dispoziție proastă, urmată de frustrări care îți pot afecta încrederea de sine.

Nu ai liniște luna aceasta și mare parte din griji sunt cauzate de lipsa banilor. Ai putea să te concentrezi pe perfecționarea aptitudinilor tale și să încerci pe cât posibil să te dezvolți pe mai multe planuri, astfel încât șansele profesionale să crească. Vei stagna o perioadă și trebuie să te înarmezi cu răbdare, însă în viitorul apropiat poți trage lozul câștigător.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca luna septembrie să vină cu dezamăgiri pentru tine în ceea ce privește dragoste. E posibil ca acest lucru să se întâmple doar din vina ta, fără să îți dai seama că ai așteptări mult prea mari de la partenerul de viață. Dacă îl iubești cu adevărat, cu siguranță dovadă constă și în acceptarea defectelelor lui, nu doar a calităților. În cazul în care ești singur, o persoană căreia nu îi dădeai nicio șansă are acum  loc în inima ta.

Luna septembrie e o lună extrem de bună pentru tine în ceea ce privește banii. Se anunță proiecte promițătoare și rezultate rapide. Cu toate acestea, indiferent de câți bani ai, nu îi trata de sus pe cei din jurul tău. Ambiția este bună, dar dacă este cu măsură și dacă nu lezează interesele altora. Trebuie să realizezi că dacă doar ție îți e bine, nu vei fi niciodată complet fericit!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna septembrie este luna ta, pentru că vei fi învăluit de toată atenția pe care o meriți. Cu toate că așa ar trebui să se întâmple în general, zilele acestea vei fi mai răsfățat și mai bine tratat doar datorită aniversării tale. Astrele te sfătuiesc să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești, însă să nu te amăgești singur cu privire la perioada ce va urma!

Luna septembrie vine cu cheltuieli mari, dar și cu câștiguri pe măsură. Astfel, vei putea măcar să menții un echilibru a situației tale financiare actuale. Cu toate acestea, pentru a nu fi mereu stresat că nu ai o oarecare stabilitate, încearcă să te dezvolți, să îți faci mai multe relații și să cauți oferte de job-uri noi. Schimbarea înseamnă evoluție!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna septembrie va fi o perioadă a compromisurilor. Din păcate pentru tine, te vei vedea nevoit să renunți la multe lucruri la care ții de dragul persoanei iubite. Cu toate acestea, e posibil să fie doar o etapă, dar pe parcurs să îți dai seama că nu e ceea ce te reprezintă și să renunți la regulile impuse de cel de lângă tine. Dacă ești singur, majoritatea zilelor vor fi pline de gânduri și regrete cu privire la o relație care s-a sfârșit urât.

Dacă în prima parte a lunii va fi puțin mai greu cu banii, în cea de-a doua jumătate îți revii spectaculos. Fie că este vorba de o mărire de salariu sau de o sumă de bani care urma să îți fie restituită, cert este că vei putea să dormi fără griji de acum înainte. Mai mult decât atât, planurile pe care le-ai tot amânat pot fi acum reluate și duse la îndeplinire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună bună pentru tine dacă ești singur, dar una dificilă dacă ești implicat într-o relație serioasă. În primul caz, cel de celibatar, se petrec numeroase evenimente inedite, menite să îți scoată în cale alesul inimii. În cea de-a doua situație, se pare că popularitatea de care te bucuri în rândul colectivului profesional sau în cercurile de prieteni intervin în relația ta, stârnind gelozii din partea partenerului de viață. Chiar dacă nu are în totalitate dreptate, unele gesturi pe care le faci sunt exagerate!

Toată munca depusă până acum va cunoaște primele rezultate pozitive în această lună. Acest lucru se referă la bani, dar și la un renume deosebit. Te bucuri de respectul celor din jur, însă încă mai ai nevoie de promovare pentru a ajunge acolo unde țintești. Chiar dacă ți se va umple simțitor cardul bancar, nu te lăsa convins să faci achiziții inutile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală va fi prioritară în această lună, cu toate că ai multe alte lucruri pe cap. Se poate spune că traversezi cea mai bună perioadă a ta la acest capitol, așadar decizi că trebuie să te bucuri de asta și să celebrezi așa cum se cuvine. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cel mai probabil se va discuta despre căsătorie sau copii. Dacă ești singuri, consideri de cuvință să îți sacrifici o parte din proiectele tale pentru a avea mai mult timp liber pentru socializare.

Luna septembrie vine cu o evoluție fulminantă pentru tine, cel puțin în ceea ce privește viața profesională. Ajungi pe cele mai înalte culmi, câștigi sume de bani importante și te bucuri de aprecierile și admirația celor din jur. Cu toate acestea, odată cu toate beneficiile pe care ți le aduce noul statut, e și dificil să fii atât de sus. Pretențiile vor fi mai mari, așadar va urma o perioadă stresantă și cu foarte puțin timp liber. Încearcă să nu dezamăgești pe nimeni!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta vei reuși să rezolvi problemele din cuplu cu mai multă ușurință. Se poate vorbi despre o ușoară tendință de maturizare, iar aici fiind incluse pretențiile mai mici și aprecieri mai mari cu privire la partenerul de viață. Dacă ești singur, libertatea de care te bucuri îți permite să faci lucruri imposibile în alte condiții. Cu toate acestea, la final de zi te gândești mereu cu regret la ce ar putea fi dacă ai avea pe cineva lângă tine.

În această lună sunt favorizate schimbările, în special pe plan profesional. Fie că este vorba de un nou job, de un alt domeniu de activitate sau de o promovare, cert este că trebuie să te adaptezi vrând, nevrând noilor condiții de muncă. Pentru a reuși atât relațional, cât și financiar e necesar să ieși din zona ta de confort, chiar dacă nu îți va fi deloc ușor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Septembrie vine cu dorințe noi pentru tine în ceea ce privește dragostea. Se pare că legătura dintre tine și partenerul tău nu este ceea ce îți dorești și încerci pe cât posibil să o faci mai pasională. Nu este imposibil, atât timp cât cel de lângă tine este dispus să facă aceleași lucruri ca și tine. În alte condiții, nu îl forța, pentru că ai putea provoca mai mult rău decât este deja. Ai mai multă înclinație spre romantism, iar acest lucru te poate ajuta mai ales dacă ești singur.

Luna septembrie va fi o lună agitată pentru tine în ceea ce privește banii sau relațiile profesionale. Se pare că vor exista numeroase dispute pe tema nepotismelor din cadrul instituției în care lucrezi sau din cauze financiare. Nici tu și nici colegii sau șefii tăi nu sunteți dispuși să cădeți de acord. Viitorul tău este incert, de aceea e necesar să îți lărgești orizonturile!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ești mai dispus decât oricând să depui eforturile necesare pentru a face ca relația în care ești implicat să funcționeze. E posibil ca aceasta să se fi bazat pe principii nesănătoase până acum, dar ești determinat să te schimbi în numele iubirii. Cu toate acestea, nu lua toată vina asupra ta, căci mai mult ca sigur sunt doi vinovați pentru eșecul relației. Dacă ești singur, tânjești după un partener și chiar după căsătorie, însă nu grăbi lucrurile dacă nu vrei să sfârșești cu un divorț.

Situația ta financiară este cumva la limită în această lună, de aceea trebuie să fii foarte atent și să își organizezi banii cât de eficient se poate. Astrele te sfătuiesc să iei decizii bazate doar pe propria rațiune și, nicidecum, să nu asculți de sfaturile celor în care nu ai foarte mare încredere. Ce este al tău te privește doar pe tine și nu trebuie să permiți nimănui să se amestece!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod