Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună obositoare pentru tine pe plan sentimental, cel puţin în prima jumătate a ei. Vei avea parte atât de certuri, cât şi de pasiune. Spre sfârşitul lui octombrie, se liniştesc apele în viaţa de familie şi începi să ai parte de mai multă înţelegere. La serviciu vei munci mult, poate şi aceasta poate fi cauza tensiunii pe care o resimţi atunci când ajungi acasă. E vorba de competiţie, iar firea ta ambiţioasă nu te lasă să stai pe tuşă. Ai putea avea şansa unui câştig financiar neaşteptat, însă tot la finalul lunii. Nici cu sănătatea nu te poţi lăuda, bolile mai vechi revin sau apar altele noi din cauza stresului. Fii prudentă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă evenimente plăcute în această lună pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti singură, la finalul lunii ai putea avea parte de o întâlnire romantică ce se poate termina neaşteptat de bine. Totul se va întâmpla la intensitate maximă şi te vei bucura din plin de ce îţi oferă viaţa. Pe plan profesional vei avea parte de o lună la fel de intensă, căci iese la iveală dorinţa ta de a ieşi în evidenţă prin munca pe care o depui. De aici până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas. La capitolul sănătate nu excelezi, însă dacă te vei preocupa de asta totul va fi bine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi place să iubeşti şi să fii iubită, iar acest lucru se va vedea luna această cu precădere în dormitor. Ai toate ocaziile din lume de a-ţi satisface poftele trupeşti, însă ai grijă să nu ajungi să fii rănită într-un final. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, ai grijă la tentaţii. Pe plan profesional lucrurile nu stau cum ţi-ai dori, însă mare parte din vina ta. Nu eşti preocupată de serviciu şi bani, pentru că gândul îţi zboară doar la distracţie. Cu toate acestea, la finalul lunii s-ar putea să îţi intre o sumă de bani suplimentară pe card. Ai grijă şi cu sănătate, o viaţă exagerat de activă te poate pune la pat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Începând din această lună vei fi extrem de activă pe plan sentimental şi vei acorda o atenţie deosebită plăcerilor vieţii. Fie că eşti singură sau nu, cert este că ai parte de o varietate mare de activităţi şi acţiuni. Sunt favorizate relaţiile mai puţin serioase pentru că eşti mai mult pusă pe distracţie. Pe plan financiar şi profesional vei avea parte de multe oportunităţi valoroase, însă trebuie să fii foarte atentă. Mai mult în ultimele zile ale lui octombrie va fi rost de succes şi conjuncturi favorabile. Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău. Devii prea uşor irascibilă şi pare că eşti cu nervii la pâmânt din cauza oboselii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se poate spune că excelezi în dragoste în luna octombrie. Cu toate acestea, necazurile şi dezamăgirile profunde te ocolesc. Important este să nu te grăbeşti în luarea deciziilor atunci când vine vorba de o relaţie amoroasă sau de un potenţial partener. Socializezi foarte uşor şi te faci imediat plăcută. Pe plan financiar primeşti veşti bune, bugetul tău creşte de la zi la zi şi te bucuri de tot confortul la care tânjeai. Din păcate, ai tendinţa de a cheltui prea mult pe lucruri inutile. Cu sănătatea nu stai rău, dar nici nu se poate spune că eşti într-o formă fizică de invidiat. Nu ai destulă energie pentru a face câte ţi-ai propus, de aceea trebuie să te reorganizezi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, în special pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă. Cu toate că nici cele singure nu se pot plânge, e posibil ca unele dintre ele să nu tragă lozul câştigător. Pe plan financiar se va produce o gaură în buget din cauza unor cheltuieli de care ştiai că o să apară, însă nu este atât de tragic precum vrei să pară. Tensiunile şi instabilitatea locului de muncă te pot duce în pragul unei dispoziţii schimbătoare. Legat de sănătate, e necesar să mergi la analizele de rutină pentru că a trecut deja ceva vreme de când nu ai mai mers la medic. E bine să fii prevăzătoare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci deloc rău pe plan sentimental în această lună, cel mai probabil vei pleca într-o călătorie alături de persoana iubită în care te vei simţi foarte bine. Legătura dintre voi devine mai strânsă şi cu siguranţă aveaţi nevoie amândoi de un reset. Nativele singure se bucură de mulţi admiratori datorită abilităţilor lor de comunicare, dar şi a şarmului incontestabil. Pe plan financiar şi profesional nu se vor produce mari schimbări. Cu toate că banii se vor împuţina în prima parte a lui octombrie, apoi vei avea destule ocazii de a recupera ce ai pierdut. Cu sănătatea nu vei întâmpina probleme mari, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită igienei dentare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei fi destul de sensibilă şi sentimentală, lucru care poate conduce la divergenţe cu partenerul de viaţă. E foarte important să ai grijă ce spui şi să nu îl acuzi dacă ai doar bănuieli nefondate. Dacă eşti o nativă singură, e necesar să renunţi la teama de a face o impresie proastă celorlalţi. Ai mai multă încredere în tine şi totul va fi bine. Pe plan profesional urmează o perioadă roditoare, în care munca ta va fi în sfârşit răsplătită. Mai mult decât atât, orice proiect început acum are mari şanse de succes. În ceea ce priveşte sănătatea, situaţia ta este una instabilă. Pe cât de bine te simţi azi fizic şi psihic, pe atât de rău te poţi simţi mâine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în luna octombrie în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Eşti mai hotărâtă ca oricând să faci unele schimbări benefice pentru relaţia ta. Vei încerca să fii mai activă şi să găseşti mai multe activităţi interesante pe care să le faci alături de iubit sau de soţ. Dacă eşti singură, nu ar strica să ai o viaţă socială mai bogată. Pe plan financiar şi profesional dai dovadă de multă energie şi forţă pentru a-ţi pune planurile în aplicare. Vei fi remarcată pentru seriozitatea ta, lucru care îţi poate aduce bani frumoşi în viitorul apropiat. Singura condiţie este să acţionezi cu ambiţie şi să spui da competiţiei. Sănătatea îţi poate crea probleme, mai ales la jumătatea acestei luni. Trebuie să asculţi cu sfinţenie de sfatul medicului dacă vei ajunge să îi calci pragul.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în această lună să nu poţi găsi un echilibru între viaţa profesională şi cea amoroasă. Cu toate acestea, eviţi la limită conflictele în ambele planuri. Dacă eşti o nativă singură, cu siguranţă vei reuşi să atragi pe cineva din mediul în care îţi petreci cea mai mare parte a timpului, adică la serviciu. Ai grijă totuşi că poate fi o relaţie stresantă. Pe plan financiar e posibil să primeşti o moştenire, un bonus sau un cadou substanţial la finalul lui octombrie. În ceea ce priveşte sănătatea, e foarte important să nu te grăbeşti, astfel încât să eviţi riscul unei accidentări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E o lună nefastă pentru viaţa ta sentimentală, însă ea va reintra pe făgaşul normal în cel mai scurt timp. Astrele nu îţi oferă suport în planurile tale, cel mai probabil pentru că ele sunt destul de exagerate. Nu ai energie, iar monotonia din cuplu începe să îşi spună cuvântul. Pe plan profesional şi financiar e necesar să lucrezi în echipă pentru a avea rezultate mai bune şi mai rapide. Te tentează puterea banului şi urmezi această cale în funcţie de posibilităţile care ţi se oferă. În ceea ce priveşte sănătatea nu vei avea niciun fel de problemă, ba chiar se poate spune că te simţi atât de odihnită încât doare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna octombrie nu va fi deloc una liniştită pentru tine pe plan sentimental, de aceea se recomandă prudenţă în ceea ce priveşte impulsivitatea ta. Ai toate motivele să te enervezi din cauza partenerului de viaţă sau a unui eşec sentimental, însă nu e cazul să reacţionezi exagerat. Orice faptă atrage după sine consecinţe. Pe plan profesional şi financiar e o perioadă bună pentru tranzacţii, investiţii şi afaceri personale. Nu e exclus nici să primeşti o sumă de bani pe nepusă masa, de la o persoană cu care nu ai mai păstrat legătura. În ceea ce priveşte sectorul sănătăţii, începi luna fără vlagă, însă îţi revii extrem de bine motivată fiind de planurile măreţe pe care ţi le-ai făcut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod