Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În aceste zile ai tendinţa de a exagera cu cicăleală faţă de partenerul tău de viaţă. De la asta până la o ceartă zdravănă nu mai e decât un pas. Încearcă să priveşti totul cu mai multă bunătate şi admiraţie! La serviciu te descurci destul de bine şi ştii să te impui atunci când e cazul, lucru care te va pune într-o lumină extrem de bună. Nu va mai dura mult şi cu siguranţă vei fi avansată pentru atitudinea şi determinarea ta. Ai multă energie, însă trebuie să ştii ce să faci cu ea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure în aceste zile. Dai dovadă de şarm şi de multe abilităţi sociale, lucruri care te împing în braţele unui bărbat chipeş. Cu toate acestea, fii prudentă şi nu alege doar cu inima. La locul de muncă e necesar să îţi vezi de treaba ta şi să nu te implici în discuţii care nu te privesc. Cel mai probabil cineva vrea să îţi întindă o capcană, iar cea mai bună soluţie este să tai răul de la rădăcină. Ai ceva probleme cu nervii, te aprinzi prea repede şi ies scântei!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viaţa ta socială cunoaşte schimbări benefice pentru tine în aceste zile. Ai posibilitatea de a cunoaşte oameni noi de la care ai ce învăţa în ceea ce priveşte dragostea. Pe plan profesional a sosit momentul să te implici în afaceri, iniţiate de tine, dar alături de persoane în care ai încredere. Şansele vin din toate părţile, însă trebuie să o prinzi pe cea care te reprezintă cel mai bine. Cu toate acestea, psihicul tău nu este foarte tare şi ai tendinţa de a te lamenta fără motive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să comuni mai mult cu partenerul tău de viaţă. E posibil ca acesta să aibă anumite probleme şi are nevoie să fie ascultat şi susţinut de tine. Dacă nu îi acorzi atenţia necesară, cel mai probabil va considera că nu eşti suficient de bună pentru el. Pe plan profesional lucrurile merg excepţional, poate din această cauză ţi-ai şi ignorat viaţa personală în ultima perioadă. Este foarte important să nu îţi schimbi principiile, însă mai e loc de lucruri bune în viaţa ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu sunt excluse certurile şi confruntările din nimicuri în aceste zile între tine şi partener sau copii, dacă e cazul. E momentul să realizezi că eşti prea impulsivă şi că trebuie să gândeşti de două ori înainte de a scoate o vorbă pe gură. E păcat să spui lucruri pe care apoi ştii că le vei regreta. Pe plan profesional nu ar strica să încerci să înveţi tot mai multe lucruri noi şi să îţi lărgeşti domeniul de activitate. Mereu e loc de mai bine, dar trebuie să ai ambiţie. Ai grijă de sănătatea ta şi încearcă pe cât posibil să eviţi excesele de orice fel!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta eşti în plină pregătire pentru un eveniment la care vei participa alături de partenerul tău. E posibil ca acum să fie prima ocazie în care îl vei introduce în familia ta, însă nu trebuie să ai emoţii. Dacă eşti căsătorită, continuă tot aşa pentru că eşti pe drumul cel bun. Serviciul te consumă mai mult psihic decât fizic sau intelectual, însă şi acest lucru are un sfârşit. Cât mai curând posibil vei răsufla uşurată şi vei realiza că ţi-ai făcut doar griji nefondate. Ai grijă de sănătatea ta şi mergi la controalele periodice de rutină!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei realiza că ţi-e teamă de schimbările inevitabile care se vor produce în viaţa ta sentimentală. E posibil ca planificarea sau apariţia unui copil să te dea puţin peste cap şi să te facă să priveşti cu scepticism asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti cu adevărat de la viaţă. Cu toate acestea, părerea ţi se va schimba în cel mai scurt timp şi vei fi fericită cu viaţa ta. La serviciu ai vrea să faci o schimbare, însă nu îţi permiţi să o faci acum. Ţine-ţi mai mult nervii sub control!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Armonia e cuvântul şi sentimentul cheie al acestei săptămâni. Fie că ai o familie cu copii, fie doar un iubit, cert este că dragostea pluteşte în aer şi te bucuri de tot ce îţi oferă viaţa. Ce-i drept, astrele sunt de parte ta şi te feresc de pericole şi neplăceri. La locul de muncă ai parte de tensiuni din cauza colegilor tăi invidioşi. Cu toate acestea, nu toţi sunt aşa şi nu trebuie să te rupi de întreg colectivul. E posibil ca în weekend să ai ceva probleme cu stomacul, însă nu va fi vorba de nimic grav.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E clar pentru toată lumea că vrei să îţi schimbi partenerul, însă multă lume te sfătuieşte să îl părăseşti. În această săptămână e momentul să faci o alegere, pentru că nu te poţi chinui aşa la infinit. Dacă sunt lucruri grave pe care nu le poţi accepta la iubitul sau soţul tău, nu încerca să îl schimbi, ci dă-i o lecţie şi o şansă de a-ţi demonstra că ar face orice pentru tine. Serviciul şi latura financiară nu prezintă interes pentru tine în aceste zile, pentru că atenţia este canalizată către viaţa ta amoroasă complicată. Dacă ai dureri persistente de cap, mergi la medic joi sau vineri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în aceste zile să fii sinceră şi să îţi pui sentimentele pe tavă în faţa partenerului de viaţă. Cu cât ţii mai mult în tine, cu atât te vei îndepărta mai mult de el şi vei risca să izbucneşti într-o zi. Ai grijă să fie un echilibru între viaţa ta profesională şi cea personală, pentru că nu e indicat să excelezi într-una, iar cealaltă să dispară definitiv. Cu cât eşti mai diplomată şi mai calmă, cu atât vei evita criticile sau pedepsele celor cu mai multă putere decât tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În aceste zile trebuie să înveţi să tai răul de la rădăcină, mai ales în viaţa ta amoroasă. Dacă vezi că partenerul tău nu îşi poate ţine impulsivitatea sau gelozia sub control, o atitudine similară din partea ta nu va ajuta prea mult. Ia-l cu calm şi încearcă să îl faci să înţeleagă că greşeşte. Dacă totuşi nu ai rezultate, pleacă din calea lui şi dă-i o lecţie, nu merită timpul şi energia ta! La locul de muncă e necesar să nu acţionezi în grabă, altfel poţi face unele erori pe care le-ai putea evita extrem de uşor. Ai putea fi aspru criticată în caz contrar!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este un moment bun pentru a purta o discuţie serioasă cu partenerul tău. Adu în prim-plan viitorul vostru comun şi toate celelalte aspecte care te preocupă sau la care tânjeşti. Dacă mergeţi în aceeaşi direcţie, cel mai probabil va urma o căsătorie sau apariţia unui copil. Cu toate acestea, nu îi aminti de problemele tale de la serviciu pentru că urăşte să amesteci treburile. Pe plan profesional fii mai activă şi implică-te în orice activitate sau proiect nou care îţi poate suplimenta venitul. Nu te implica emoţional în afaceri!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod